Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95
Raspunsuri - Pagina 11
naida87 spune:
alina, imi pare rau ca nici la tine nu s-a infaptuit minunea.Dar ma bucur ca gandesti optimist, si ca ai puterea sa alungi gandurile negre.Uneori imi iese si mie, alteori nu.
Oricum, am decis sa iau o pauza. Sa vad ce iese si cu operatia mamei mele, si cu nunta...ca se apropie cu pasi repezi...si oricum, chiar daca as vrea sa continui, nu as putea, ca luna asta lucreaza ovarul care la mine nu s-a mai vazut de 6 luni.Totusi, nu intelg de ce am avut sangerarea aia(sau ce-o fi fost)...cafenie.sunt un pic ingrijorata, dar azi nu mai am nimic.Ce-o fi fost?
Va poop pe toate!bucurati-va de ce a mai ramas din weekend!
aerlilian spune:
Naida ,scurgerea aceea poate insemna ceva...In ce zi esti?Inteleg ca inainte de ovulatie,nu?Si daca te-ai juca tu putin cu un test de sarcina?Sau si mai bine cu un bhcg?Stii ca nidarea se poate manifesta si asa,cu o scurgere cafenie,cum spui tu...
naida87 spune:
aerlilian, oana, imi pare rau sa va dezamagesc, dar testul este negativ.Nici macar o umbra de cealalta liniuta.n-a fost sa fie...din nou!oricum, nu ma puteam lua dupa o zi anume a CM, ca ultima data cand am avut a fost pe 25 ianuarie....asta e...
trebuie sa recunosc ca sunt putin dezamagita.Putin mai mult as putea zice...
anaconda2 spune:
Naida , de ce nu faci un bhcg ? Elimini suspiciunile , si stii ceva sigur .
13 +
www.flickr.com/photos/36444576@N05/?saved=1" target="_blank">poza
elly_me spune:
Naida- eu cred ca ar fi bine sa te linistesti si sa analizezi cu mult calm problema ta.
Eu de la aceiasi vasta ca si tine ma chinui cu aproape aceiasi problema.
Am fost la ff multi dr.endocrinologi, ginec ..
Si pana la urma tot cu trat homeopat am rezolvat o parte din probleme.
Am luat 4 ani duphaston / utrogestan pt ca nu aveam cm - ma gandeam ca am ajuns la menopauza.
A fost o mare greseala.
Practic mi-am distrus ovarele.
Progesteronul se administreaza numai dupa ovulatie- astfel o inhiba.
Niciun dr. nu m-a monitorizat sa vada evolutia ovarelor- decat T, care te cheama la monit si 3 luni la rand.
T mi-a spus sa obtin un cm natural si apoi sa ma duc la el.
M-am enervat la culme - am plecat plangand de la el- nu stiam ce sa fac- credeam ca este imposibil sa mai obtin un cm natural- dar s-a-ntamplat cu ajutorul dr vladutu (noroc cu T ca m-a trimis la ea)
Asa ca nu-ti pirde speranta.
Eu te sfatuiesc sa nu te mai gandesti la FIV.
La FIV- o sa-ti dea stimulare puternica si rezultatul nu este intotdeauna pozitiv.
Eu cand m-am dus la T m-am bucurat ca o sa-mi dea stimulare cu Gonal- ma si visam cu tripleti
Dar, spre dezamagirea mea nu am avut decat un folicul de 16mm
Iar, urmatoarea luna am avut - fara stimulare- un folicul de 21 mm.
Si am luat doar extract muguri zmeur si coacaz negru.
Incearca sa te reglezi natural.
Ai 22 ani- bucura-te de viata
Te casatoresti- distreaza-te.
Acorda-ti un 1-2 ani de relaxare.
O sa vina si copii si o sa-ti doresti liniste si timp liber.
In ceea ce priveste problema mamei tale- fii alaturi de ea.
Iti recomand un dr. fff bun - dr. Ion Ionut de la Giulesti.
Este extraordinar- incercati sa luati legatura cu el.
Colega unei prietene a fost la el cu un rezultat la pap. 3 - a operat-o si este ok.
Este ff bun- nu este "spagar" si este trecut si el prin aceste pr. si poate intelege.
Prima sotie i-a murit de cancer- nu a stiut.
Iar a 2-a era si ea bolnava.
Mult succes
Elly
Astept, astept si iar astept .....
casamihaela spune:
declar z 1 a cm.sunt nitel dezamagita,speram sa se intample luna asta la ce productie am avut, dar na fost sa fie.
asta e ma pregatesc de operatie saptamana urmatoare sper sa fie bine si sa nu gaseasca ceva ce nu se poate rezolva.
mai am o intrebare pentru cele care au facut laparo...stiu ca foaia de internare o face cu o zi inainte de operatie si ca a doua zi te opereaza dar iti da medical si pentru ziua aia? ca sa stiu cum sa procedez la servici.
si in afara de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat iti mai trebuie si alceva?
mada23 spune:
buna fete frumoase, intru pe fuga,
va rog sa-i tinem pumnii Magditzei sa vina cu vesti bune de la eco
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
11_dye spune:
Buna dimineata!
Naida87, subscriu celor spuse de elly_me in ceea ce-l priveste pe dr Ion Ionut de la Giulesti. Este un foarte bun chirurg, si spun asta din proprie experienta. Nu se pricepe la pb de infertilitate si la sarcini complicate, dar este - repet - un foarte bun chirurg.
Poate fi gasit la clinica de planning de la Giulesti, in fiecare luni, parca de la 16 la 18.
Si, asa cum ti-am mai spus, nu-ti pierde increderea, astfel de probleme se rezolva, chiar si cu histerectomie. Sanatate multa mamei tale!
In ceea ce priveste problema ta, sesizez ca ai intrat in panica ... Incearca sa te relaxezi putin, pentru ca, in niciun caz, stresul nu te va ajuta. Si, nu te supara pe mine ca spun asta, dar nu cred ca are rost sa faci acum FIV-ul, pentru ca esti ocupata cu nunta, tensionata cu pb mamei tale, si ... cred ca ar trebui sa il faci intr-o perioada mai putin agitata, pentru a avea mai multe sanse de reusita. Nimeni nu cred ca va refuza sa-ti faca FIV, dar te rog sa iei in calcul si elementul emotional in reusita unui FIV.
Raisa75, IA se poate face nu numai la cabinet, dar si la spital. Daca la monitorizare reiese ca acela este momentul potrivit, se face recoltarea spermei la clinica, iar daca aceste lucruri se intampla dimineata, atunci IA o poti face la spital.
Mie mi se pare mai relaxant la spital, avand in vedere ca nu este atata lume care asteapta la usa! Bafta multa!
Tuturor fetelor le doresc o zi plina de realizari!