Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 95

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raisa75 spune:

Magdita, felicitari pentru reusita cred ca meriti din plin 9 luni de vis, tu ai fost cel mai complet "ghid" pentru majoritatea dintre noi cele cu infertilitate, asa ca speram sa ne ghidezi pe toate spre odisee.
Vad ca majoritatea suntem la capitolul analize, am repetat si eu hormonalele din Z3, lh, fsh, estradiol si prolactina, rezultatele peste o sapt.
tamaryliys- mia placut foarte mult poezia postata de tine, deci trebuie sa avem incredere ca D-zeu ne va calauzi pasii la bine si la rau.
Eu intru cam rar pt ca nu prea am timp, mai mult in we, speram sa scriu cat mai repede cele 10 mes ca sa scap de moderare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa75 spune:

dupa Paste as vrea sa repetam spermograma la Dr Matei,
daca stie cineva nr tel dr matei, pentru ca as vrea sa fiu sigura ca proba se lucreaza imediat dupa recoltare.
As mai avea o intrebare legata de inseminare cu dr T, am inteles ca se face la cab dupa prepararea spermei la clinica ? stie cineva sigur, va rog sa ma lamuriti si pe mine. Multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Salut fetele. Vedeti, se anunta niste zile tare frumoase, de vara chiar. Dar nu vara din aia sufocanta. Asa ca eu va doresc tuturor celor ca aveti sotiorii acasa sa va relaxati alaturi de ei si sa nu va mai ganditi la "problema" noastra. Profitati din plin de zilele astea frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_32 spune:

Naida, imi pare rau ca treci prin momente atat de urate, dar poate este doar panica ce e absolut normala dupa primirea vestilor...in cateva zile va fi mai bine!Mama ta va face operatia daca trebuie si apoi cu o monitorizare stricta isi va continua viata normal..

Mergi la inceput

Naida, in ceea ce priveste decizia ta cu Fivul...nu stiu ce sa zic...oare nu e prea repede sa te gandesti la asa ceva?eu una as catari inca un pic optiunile care le am...la 22 ani trebuie sa te bucuri de viata cu o intensitate maxima, nu sa te stresezi cu toate procedurile acelea ce-ti pregatesc corpul pt Fiv..

Mergi la inceput

si inca ceva:parca citisem ca te casatoresti in mai, nu?De ce nu te bucuri de momentul acesta unic?apoi vei avea toata vara la dispozitie..nu te supara, te rog!este doar un gand pe care ti-l ofer cu drag!
sanatate mamei!sper ca nu se opereaza in Bacau, nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

multumesc, fetelor, pentru sprijin si pentru ca imi sunteti alaturi

aerilian, da, sunt tanara, dar la problemele care le am, e posibil sa nu mai pot avea copii deloc daca mai stau.ca rezerva de ovule e cam gata.

oana_32, e adevarat, ma casatoresc in mai, si vreau sa ma bucur de nunta, dar pt mine e mai important sa am un copil...cat despre FIV, nu stiu ce sa zic.sa reusesc sa vb cu de tutunaru, ca nu am dat de el...
Si cu mama...a fost la dr palade, a zis ca ii face daca vrea, dar ca mai bine e sa se duca la cluj. Si probabil asta va face.dar repede, ca trebuie sa fie soacra mica

Inca o noutate...de aseara am o sangerare, dar cafenie, si in cantitati mici. Nu stiu de unde e .....foliculul nu-i spart, endometrul de 2...de unde o fi, nu-mi explic! M-am satura de probleme si de necunoscute!si m-am saturat sa fiu cobaiul doctorilor.

inca o data, feteleor, multumesc pentru sprijin!

Ce nu te doboara te face mai puternic...dar pana cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Eu te inteleg ca te-ai saturat. Incearca sa te relaxezi, sa profiti de vremea de afara. Sa te plimbi, sa te bucuri, sa razi, sa faci planuri pt nunta. Eu am avut nunta in octombrie. Ce sa va zic ca numai la asta imi era gandul. Am vrut sa iasa totul cat mai bine. Am ales cantecul pt dansul nostru, am facut marturiile cu mana mea... Am reluat proiectul bb o data cu luna de miere. Dar nu m-am stresat. In martie s-a implinit un an de cand incerc luna de luna, la momentul potrivit (din cate am dedus eu). Asa ca din februarie am inceput investigatiile. Dar nu vreau sa ma las luata de val. O iau usurel. In plus sotul meu e plecat din tara pana in iunie. O sa fac o laparoscopie, am eu o intuitie ca asta ma va ajuta, ca imi vor curata toti balaurii aia de pe acolo (chisturi, polip, endo...)Am mai avut si eu momente de disperare, dar nu mai mult de 10 - 15 minute. Nu-mi dau voie. Si nu ma gandesc deloc ca NU se va rezolva. Cand imi vine in minte un asa gand il alung imediat. Eu ies putin la o plimbare si sa caut un cadou pt o prietena. Sa profit de soare, sa imi cresc doza de bunadispozitie! Week-end frrrrrrrumosss!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haby spune:

buna fetelor sunt noua pe forum am citit cateva din mes voastre imi pare tare rau ptr ca stiu ce este in sufletul vostru .si eu trec prin aceeasi situatie acum urmeaza sa fac analizele ptr fiv.Dupa ce se recolteaza astepti 2sau3 ore ptr proba analizei si dupa aceea mergi la cabinet ptr IA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haby spune:

Suni la clinica si intrebi de dr.matei 0733999999.

Mergi la inceput