Leoaicele DC *(33)*-Emma este ingeras:(

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pfoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai io le musc mereu
Pe mine puteti conta cu astea, sa stiti
Si`apoi ma si supar

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Va dau floricele pana maine, ca sa ma iertati, nici eu nu sunt buna la facut pacaleli!!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Emma INVINGE cancerul!

"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Mey ne-ai pacalit...
Si io ca si Daria... am si uitat sincer ca azi e 1 aprilie!
Ti-a reusit...

Mergi la inceput

Katty, a fost cea mai tare pacaleala , si cea mai pozitiva pe care am primit -o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Mooama ce pacaleala!!

Eu te si vedeam cu biberoanele in mana..:)

Salutari si de la Iasi!

La noi e frigut,sambata a fost cald,aproape 20 de grade,apoi s-a racit iar,pana in 8 grade si innourat.

Am iesit sambata cu copilu cu rolele in parc.A cazut in spagat(ea si cu Mircea Badea ce-l mai fac:))de doua ori,in loc sa cada 'n fund ca tori copiii.
Am sa revin cu poze,ca nu le-am pus inca in calculator.
Duminica am fost la gratar,pe malul Ciricului,si ne-a batut un vant..de mai ca ne lua pe sus.Poze n-am facut ca n-am avut aparat..

Luni dimineata bineinteles ca-mi stranuta domnisoara ,asa ca i-am bagat oscilococcinum .Am sa-i dau toata saptamana ,cate o doza dimineata s-o mai imunizez.

Sanatate la bolnaviori!!

Ralu,incearca sa-i dai lui Mihaita seara inainte de culcare un pahar cu lapte cald.
Nu-l mai lasa sa doarma la pranz,ocupa-i timpul cu ceva care sa nu-i solicite efort fizic,insa nu-l mai culca.De ex,in loc sa-l pui sa doarma,citeste-i sau desenati,pictati,modelati plastilina.
Tine-l mai mult afara ,la aer.Cautati un parc in care sa va plimbati-jucati zilnic.
Nu-l culca cu burtica plina,dupa masa de seara sa mai fie timp de-o joaca ceva,eventula o plimbare pe afara.
Spune-i multe povesti,dar povesti fara cea mai mica urma de violenta,sant unii copii pe care-i impresioneaza faptul ca lupul a mancat-o pe bunica sau ca printesa s-a intepat si a "murit"..etc..

Poti incerca sa-i stropesti perna cu aghiazma,spune-ti impreuna tatal nostru inainte de culcare..citeste-i o rugaciune..ceva ce crezi ca te linisteste si pe tine,si pe el.

Am avut si eu cu Catalina pase dintr-astea,a fost greui insa au trecut.
De obicei exista ceva ce le declanseaza,o sperietura,o grija,o schimbare majora..ceva.
Incearca sa-l linistesti,arata-i in fiecare moment ca-l iubiti si ca santeti alaturi de el.

Va pup pe toate,mi-a luat mult timp sa citesc din urma si nu mai am timp sa va raspund in parte,trebuie s-o iau pe Catalinuta -balerinuta de la gradi.

A!
Pentru gat rosu,bandijonaj(sau gargara) cu albastru de metil..trece sigur!
Si pentru tuse ceai de cimbrisor/cimbru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ia uitati ce-am gasit prin alte parti.

"DODO, a nascut astazi la ora 9:20 Isabelle, a fost mai hotarata decat medicul si ia luat-o cu inainte cu vreo 48 de ore, are 3,800, e frumoasa, sanatoasa si voinica."

Bine ai venit pe lume micuta Isabelle!
Felicitari Gabi!
Speram sa auzim de bine curand..

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=135496&REPLY_ID=4726633
Adi, si eu am gasit asta!
Sper sa fie adevarat!
I-am trimis un sms lui Gabi, sa vad daca raspunde!
Daca e adevarat, FELICITARI, Gabi, si Bun Venit pe lume, Isabella!

varsta lui Andrei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Mnoah am scris si eu rapid sms
Daca e asa, felicitari mamico Sa aveti parte de tot binele din lume !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Bravo Isabelle, sa fii sanatoasa si norocoasa. Iar mami, recuperare usoara, bebe papacios si somnoros (macar noaptea :) )
Io prezenta la raport, a venit primavara. Piticu m-a lasat sa dorm ultimele 2 nopti, bun baiat.
Imi vine sa rad si sa cant dupa ce am citit vestile Aidei, si cea mai mica veste buna e o super veste.
Ady, saru mana de sfaturi, dar multe sunt deja aplicate ca d-aia nu mai stiu ce sa fac. El papa laptic cald inainte de culcare, in ultimul timp vrea sa-i cant edelweiss care e super linistit. Povesti spune bunica: pestisorul de aur e in top, numai p-ala il cere. In fiecare zi e afara in parc cu orele, cu sotul meu, vine rupt, trebuie sa-l culcam o ora doua ca daca nu ... nu se mai tine pe picioare de oboseala pe la 7. Desenele le-am taiat, seara coloram, ne jucam cu trenuletele, citim diverse povestioare, chestii d-astea linistite. Seara daca nu ploua ca naiba ne mai plimbam. ... d-aia sunt asa nedumerita, ca in principiu respectam regulile de culcat linistit.
Dany, imi pare rau tare de vestile de la sotul tau de la munca.
Katty, m-ai dat jos cu pacaleala.
v-am pupat pe toate,
r

Fa Doamne o minune !

Mergi la inceput

Si acum cu raspunsurile serioase!

Dany, sper sa nu fie chiar asa grav la sotul tau la serviciu, e sigur sau doar un zvon? E perioada asa grea! Si sanatate multa tie!Catutza, Adriana, Daria, sanatate multa printeselor voastre! Pentru tuse ceai de cimbrisor cu miere si lamaie, la noi are efect!
Raluca, ma bucur ca ai putut sa te odihnesti, in ritmul asta deveneai zombi! Ma bucur ca te-am amuzat si pe tine! Acum n-o sa mai pot zice nimic serios, ca n-o sa ma credeti!!!

varsta lui Andrei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput