Leoaicele DC *(33)*-Emma este ingeras:(
Raspunsuri - Pagina 10
Annie80 spune:
salutari
Katty am citit azi la 6 si m-am gandit sa nu fie pacalalea, darnam apucat sa raspund, oricum ai fi avut toate ganduriele pozitive si de la mine 
Daria, Adi+ copii bolnaviori, multa sanatate
Clau e bine, nu tuseste dar ieri lam luat cu un cucui cat un ou la ochi, la impins un alt copil si a cazut, am fist la urgente, radiografii, oftalmolog, e in regula, nu fractura, vede bine, dar e foarte umflat, si vanat.... tine ochisorul pe jumatate deschis 
Dany numai bine si sper sa fie numai zvonuri
Pe mine ma doare capu non-stop + o masea , la care mia cazut plomba (nici nu ma mira) la ce-mi aud ucehile, vb aia ...iti cad plombele 

DODO...ce-mi aud urechile
felicitari bran-new mami, o Isabella mancacioasa, sanatoasa si necolicoasa, si tie refacere ultra-rapidasi mult laptic 
Asteptam detalii 
va pupic pe toate! ma bag la nani
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:
Am citit si eu la gasca, as suna-o, dar mi-e teama sa nu o deranjez in asemenea momente.
Gabi, felicitari pentru Isabelle, te asteptam cu povestea nasterii si multe poze 

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
catutza spune:
Katty , ce glumeatza esti azi ![]()
Gabi , sa va traiasca mica Isabelle
bine ai venit pe lume!
Adriana , multa sanatate Catalinei
Annie , pupam ochisorul vanat al lui Claudiu, multa sanatate! sper sa treaca repede vanataia si sa-si revina.
revin de acasa, va
pe toate!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
szivarvany spune:
Catutza, pupici si Biei sa treaca tusea.
Adriana, la fel si voua, sanatate multa.
Annie, moama, asa cucui mare :( pupici multi sa treaca repede buba.
Ralu, deci esti fresh dupa o noapte dormita bine, sa fie tot asa si restul !
Emma, Ledi, Lilia ... unde sunteti ?
Copilutz ... cum esti iubita ? 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Aurorra spune:
buna fetele!!!
Dodo,felicitari,sa va traiasca printsa mica sa fie sanatoasa si papacioasa si tie recuperare raida! pupicei si te asteptam cu drag sa ne povestesti.
pup la toate fetele si revin cand o sa fie Mateut mai linistit ca acum nu asre stare.
Aurora si Robert Matei!!
Robert Matei
Pozici
Mateut
szivarvany spune:
Adinutza, nu plecaaaa, scrie doua vorbe despre fete, cum e Gabi, cum a decurs totul.
A`mica e frumoasa foc 

Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
Annie80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Adinutza, nu plecaaaa, scrie doua vorbe despre fete, cum e Gabi, cum a decurs totul. A`mica e frumoasa foc ![]() ![]() ![]() |
...si dolofana si face nani langa baietel
Dodo sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii

ceasul meu e tot 6

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Leditia spune:
Dodo,felicitari!!!
Sa-ti traiasca,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
Noi suntem bine,strangem prin casa.Acum imi astept iubitul sa mergem sa facem curat dincolo sa putem sa ne mutam.In living room si bucatarie trebuie zugravit,in rest s-a zugravit recent si am tot cautat pe cineva,dar sub 30 de mil si 1000E n-am gasit.Mi se pare enorm,asa ca in week-end ne apucam noi de treaba,ca n-am 1000E de dat.
.
/Va pup,merg sa-mi pregatesc odorul sa-l duc la soacra-mea.
POZE CU NOI
de David Christian
danyalo spune:
Gabiiii -felicitari mamico! A fost printesa Isabelle super grabita dolofana de ea!

Acomodare rapida si multa sanatate tuturor!
Fetele nu e doar un zvon din pacate... cred ca in max max o sapt. gata e pe liber!
Pb. e ca nu sunt joburi...ca la stat unde vorbisera socrii cu cineva nu se mai fac angajari...nu stiu sincer ce o sa facem! El innebuneste acasa stand asa degeaba... e genul f. stresat.Si nu e primul caz...imi povestea o colega de cumnata sa - cum la ea la birou...seful i-a anuntat seara trecuta pe X, Y si Z ca de maine sa nu se mai prezinte la job 
Eu incerc sa ma mentin tare pt. el sa nu se darame de tot...sper sa reusesc!
Va pup pe toate!