Ingineri fosti, viitori...(28)
Raspunsuri - Pagina 16
tuinea spune:
Buna dimineata!
Eu nu am somn...
Azi imi pleaca familia si nu am putut sa dorm apropae deloc. Am inceput sa pun pozelesi se incarca greu asa ca imi arunc un ochi si pe aicic. Le-am sortat asa ca vin in curand.
Noi am avut un concediu minunat.
A fost frumos si din pacate azi se termina...
Ancuta nu iti face probleme ca sigur faci fata. Cat despe colega asa cum ai zis si tu sa fie atenta sa nu isi muste limba...
Nico nu am vazut pozicile dar promit ca am sa ma uit. Am sa iti dau linkul la ale mele pe pm maine.
Otilia chiar a fost frumos dar azi se anunta o zi tare lacrimogena. Eu deja am sufletul ... nu stiu cum sa decsriu mai bine dar cred ca va imaginati voi mai bine...
Bine ai venit maristef la noi!
Va pupic si promit sa va dau si pozicile.
Cristina
nma spune:
Buna dimineata
Hei!!! pe unde umblati? Va astept la , inca putina si cateva ture , apoi putem servi o .
Maristef m-am chinuit si eu sa prind putina contabilitate dar nu e de mine . Pana la urma am multe prietene care se ocupa cu asta si nu trebuie sa le privez de placerea de a ma ajuta.
Eu de cand cu vacanta nu am mai muncit. Nu pot sa ma mobilizez. Alex e fericit ca stau mai mult timp cu el. Mai nou nici la telefon nu ma lasa sa vorbesc.
maristef spune:
Buna dimineatzaaa!!
Multzemesc fetelor pentru primire.
Cristina...nu am citit prea multe din paginile anterioare...unde pleaca familia ta..?
Pupacealaaa !!
Mama Biutei
iepumic spune:
Salutare!
maristef, bine ai venit la noi! Si sper sa si ramai. Nu este adevarat ca nu se cauta ingineri. Din pacate insa nu e prea bine dezvoltata zona aceea unde locuiesti tu si mai este si momentul acesta foarte prost. Insa eu cred ca nu va mai dura mult situatia asta. In Romania sunt prea multe lucruri de facut care au nevoie de ingineri. Sper sa nu fiu excesiv de optimista cand spun asta.
Otilia, parca ai fi in pielea mea. Exact cum spui tu simt si eu. Foarte putine persoane pot spune ca imi sunt cu adevarat prietene, indiferent de fata cui sunt si interesul de moment. Asta s-a dovedit in timp. Si, surprinzator sau nu, majoritatea acestor persoane sunt de sex opus. Iar pe forum v-am gasit pe voi si alte fete sufletiste. Aici nu ma simt judecata iar sfaturile pe care le primesc mi se par mai obiective. Nu mai spun de suportul moral pe care nu il gasesc de multe ori in nici o alta parte.
Cristinica, nu fii trista!
Nico, mi-e dor de tine, poate gasim un moment sa mai povestim la telefon.
Va pup pe toate, ma intorc la treaba.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Pisicuta spune:
Hiellllooo!
Ma mai tineti minte, dragele mele???
Poftiti fuga - fuguta la o shoala de si-un platou generos de sa ne-nfruptam pe saturate de pranz, daca tot am ratat micul-dejun! Ei, acuma v-ati amintit de mine???
Eu, naiba stie, parca mi-a intrat timpul la apa, ca nu mai reusesc sa le fac pe toate care-mi trebuiesc facute si-s vesnic in intarziere si cu minusuri adanci la bilantul zilnic... Si de ce uita astia sa ne plateasca mai tare, cu-atat mai aspre sunt pretentiile si regulile pe care ni le impun ... d-ale crizei, de!
Noi, de 1 mai mucitoresc am facut o incursiune rapida prin Oltenia, la parintii mei, ca sa facem rodajul la noua masinuta pe care si-a luat-o al meu sot si sa o si sfintim la Manastirea Cozia cu ocazia asta. Deci, sa nu uit, va dau si ceva alcoale de beut, ca sa ne tina masina!
Nico, mi-au placut foarte mult pozele tale si si eu, ca si Otilia, ma uitam interzisa la cat de fusiforma esti, stiind cat de tare te vaitai ca trebuie sa mai slabesti. Intreb si eu: de unde, mama, sa mai slabesti??? A, si sa nu uit: unde-i parcul ala, ca tare fain arata??? La noi in tara??? trupa minunata!
Otilia, draga mea, parca mai ieri erai graviduta si-acuma uite cata gogosica de fetita frumoasa si dolofana ai!! Ca sa nu mai vorbesc de Anisoara cea dulce, de care aparatul foto este indragostit iremediabil! Sunteti adorabili cu totii si trebuie sa recunosc ca la poza ASTA mi-au dat lacrimile de emotie: o data ca fetele seamana foarte bine si-a doua ca "macat" din ala "pe vergea" am facut si eu cu mamaitza mea cand stateam in vacanta de vara la sat.
Maristef, bine-ai venit in club si sedere cat mai lunga si placuta alaturi de noi, cu povesti multe si buna-dispozitie din belsug!
Va pe toate-n , ca de-o ora ma chinui sa "crosetez" minunatia asta de mesaj!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
maristef spune:
din pacate e adevarat ca zona moldovei e saraca in locuri de munca pentru ingineri (ca ospatari si barmani se cauta la greu) (crashmele sa traiasca, industria...alta data)
Si pe campiile muncitoresti au ramas cei de neinlocuit.
inca mai sunt sperante!!
mama Biutei
iepumic spune:
Hey! Pisi, iarta-ma ca-s picata din plop, da' sa stapaniti sanatosi masinuta si CE MASINUTA V-ATI LUAT????????
maristef, pai fa-te de neinlocuit. Dar vezi ca-i cu riscuri...nema timp liber, nema familie, nema somn linistit si weekenduri fara griji. Uite la mine.
Eu se pare ca vinerea viitoare trebuie sa migrez pana la Cluj sa imi scot o masea la mama clinicilor stomatologice, ca am o problema cu extractiile (ma umflu pana la stern, ma desfigurez si mi se lipesc amigdalele de nu mai pot sa respir) si vrea nenea doctorul sa ma tina sub observatie. MI-e groaza de momentul asta, il ocolesc de 5 ani, dar se pare ca nu mai pot sa ma fac ca ploua daca nu vreau s-o patesc dupa aia si mai rau.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Ioana81 spune:
Buna dimineata!!!!!!!!!!!!
Va poftesc la un capucinoooooo cald si bun!!!sau o cafea, ceai, o cana cu lapte!!!!!!!
Ne ati uitat? Suntem bine. De 1 mai am fost la munte, in rest ne am tot plimbat prin parcuri, vizite si altele.
In weekend ii schimbam camera lui Vla.
Sunt cam sictirita ca imi face feste sanatattea. Ma doare capu, sunt ametita, am urechile infundate.
va pup
Ioana si Vladimir
maristef spune:
'Neatzaaaa!!
dau si eu o cafea cu lapte, zahar si o ciocolata alaturi
Pai nu vreau sa ma fac chiar atat de neinlocuit.
Am nevoie disperata de bani dar familia ramane pe primul loc. Poate as alege varianta de neinlocuit numai pentru o perioada de timp (nu foarte lunga) cat sa imi platesc datoriile si cam atat!!
Am avut perioade stresate la servici si imi varsam "nebuneala" pe acasa. Nu mai vreau asa ceva!!!
La un moment dat tre' sa se schimbe ceva si in tzara asta, daca nu...in alte tzari impreuna cu famila!
Mama Biutei
nma spune:
Ioana si Maristef multumesc pt cafea. Azi doar virtuala am baut, dar e mai sanatos asa.
Cristina ieri am postat in acelasi timp. Cum esti?
Anca in ultimul timp am avut o lene ca nici la telefon nu am vorbit. S-au speriat toti prietenii. Am vrut sa ne intalnim saptamana trecuta (am ramas in Bucuresti 2 zile) dar lucrurile nu au fost asa cum ma asteptam. Lui Alex i-a fost foarte rau. Maine mai avem programat un drum in Buc dar va fi contra cronometru caci vreau sa ajungem si la socrii. Nu stiu daca sotul va reusi sa conduca 800 km intr-o zi. Si ca sa fortez nota duminica vreau sa ma intorc acasa. Sunt curioasa daca reusim.
Incerc sa te sun azi.
Acum am vaut ca mergi la Cluj la dentist. Si eu tot acolo mi-am rezolvat problmele mai serioase. Daca nu ar fi distanta asta tot acolo asi merge pt orice cariuta. Acum ma tot interesez de un implant dar sincer imi e cam frica.
Mai aveti apartamentul in Cluj sau inde o sa stati?
Pisi rusinica.... trecu-si pe langa mine si nici un clanson, nimic? Ce masinuta ati sfintit? sa stiu si eu pt ce am baut. Era sampanie, nu?
Parcul din poze este la noi in tara, cam la granita, e drept. Este Oraselul copiilor din Oradea. Alex mi-a propus sa-l legam la masina si sa-l mutam la noi in oras .
Nu mai stiu daca m-am plans ca sunt grasa (dar mai am momente cand nu incap in hanele de anul trecut, doar sunt femeie si eu). Am burtica si nu pot sa scap de ea ca nu sunt prietena cu abdomenele. Acum am inceput sa alerg pe malul Oltului. Nu spun ce febra musculara am desi nu am fortat nota. Nu alerg ca sa slabesc dar nu stiu ce sa mai fac sa scap de oboseala.
Ioana sa ne pui poze cu noua camera. Vreu si eu sa le schimb mobila la copii dar astept sa scapam de scutec. Macar am renuntat la patut si am mai castigat putin spatiu.