Ingineri fosti, viitori...(28)
Raspunsuri - Pagina 15
xerxe2005 spune:
Eu sunt fascinata de copii tai, Nico. Sunt niste scumpi.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
iepumic spune:
Iertare, iertare! .
Nico, n-am fugit si nici nu v-am parasit, nu va las eu pe voi cu una, cu doua! Poze nu am inca deoarece trebuie sa le iau de la niste prieteni si, ca de obicei, tb sa treaca minim 6 luni pana sa ni le dea.
Mi-a fost foarte dor de voi...am avut o perioada dificila si mi-a fost greu si fizic si psihic sa mai intru pe forum. O sa fac un mic rezumat, sa nu va plictisesc.
Am un nou sef la servici, un norvegian, un tip dur si pus pe treaba. Nu pot spune inca daca este bine sau rau, deja mie omul mi-a dat o sansa (pe care nu stiu sigur daca o voiam ca inseamna multa responsabilitate si nu ma simt in stare de asta acum...) si daca o valorific probabil ca am perspective bune pe viitor...daca nu, nu stiu. Insa aceste schimbari mi-au incarcat programul peste masura si sunt si foarte obosita, nu reusesc sa ma recuperez din oboseala.
In rest...sunt bine, sanatoasa, nu pot sa ma plang.
va pupicesc, vad ca nici voi nu v-ati omorat cu scrisul asa ca: ce mai faceti?
PE 19 iunie am intalnire cu colegii de liceu (se fac 10 ani) si sunandu-mi fosta colega de banca s-o anunt mi-a raspuns cu asa o greata ca mi s-a aplecat mie numai auzind-o. Dar macar acum m-am lamurit ca probabil nu ma inghitea nici atunci dar juca teatrul...dar acum, trecand atata timp, probabil a uitat si si-a dat arama pe fata. Nu stiu ce o deranjeaza dar sincer, daca e capabila sa tina ranchiuna in ea atatia ani, sa o stapaneasca sanatoasa ca mie nu imi serveste la nimic. Altfel, abia astept sa vad ce mai fac fostii mei colegi. Una dintre colege prezinta meteo la Antena 3.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Otiliav spune:
Bine v-am gasit, sper ca ati petrecut bine!
Anca, asa sunt unii oameni si nu avem noi puterea sa iischimbam. Eu as intreba-o daca o deranjeaza ceva, macar sa sti exact care-i treaba. Tu esti o persoana plina de calitati, ai un suflet mare si mult bun simt si este foarte usor ca unii oameni in loc sa admire persoanele asa ca tine sa ajunga sa le invidieze. E greu sa ai prieteni adevarati, mai ales inviata reala. De aceea spun cu mana pe inima ca cel mai mult pe forum imi place ca aici am intalnit multi "oameni frumosi", nici nu trebuie sa ii cunosc pesonal ca sa ii citesc cat sunt de deosebiti.
Nu mai spun ca intr-o conversatie telefonica tonul face muzica. Eu am ratat intalnirea anul trecut dar nu m-a durut. Mai aproape m-am simtit de colegii din generala. In liceu am avut multi colegi fitosi, pilosi, cu bani. In concluzie putini ca mine. Iar cu acei putini amtinut legatura.
Cam asta-i esenta, important este sa-i vezi pe ceidragi.
Cristina vad ca inca petrece, asa si trebuie, o meriti din plin mami, vacanta placuta in continuare!
Nico, frumosi, frumosi. Ti-am mai zis ca-s topita dupa Andra. Si te-amvazut intr-o poza, ce siluetaaaaaaaaa!
Poze din plimbarea de la Moreni aici .
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
nma spune:
Buna dimineata!
Pun repede de o si un ceai apoi o astept pe pisi sa vina cu cosul cu bunatati.
Elena . Am verificat daca nu ai mai pus poze. Tare mult imi place de Razvan cum mananca aici. E scump foc. Ai mei mananca numai cu scandal.
Otilia eu am o slabiciune pentru ochisorii albastrii. Iar poza asta imi place tare mult. Sunt tare frumoase printesele voastre dar au si cu cine semana.
Anca sigur o sa te descurci. Ma bucur pt tine. De colegi ce sa spun: noi nu ne-am intalnit decat in grup restrans. O parte nu au venit ca nu s-au realizat, altii prea s-au realizat .... Eu am pastrat legatura cu o parte din ei si ne mai vedem. Cea mai buna prietena din liceu imi e nasa asa ca ne intalnim foarte des. Cum e orasul mai mic ma intalnesc destul de des si cu o parte din colegii din generala.
Joi am fost in Bucuresti si am mers la zoo. E mult mai frumos decat la noi. Lui Alex i-a placut tare mult. Si am facut muuulte ture cu metroul. Daca aea dupa Alex toata ziua o petreceam acolo .
maristef spune:
Salutare mamici ingineri....
si eu sunt inginera asa ca mi-am bagat si eu nasul prin zona...
Eu am avut intalnirea de 10 ani la liceu cu vreo 5 ani in urma. Am aflat din intamplare de la o colega din alta clasa ca a fost o intalnire generala pentru tot anul (nu pe clase).
Mi-a parut rau dar nu cred ca se poate compara cu ce va fi la intalnirea de la terminarea facultatii.
Imi pare bine sa va cunosc,
Mama Biutei
nma spune:
Maristef bine ai venit! Asteptam a ne povestesti cat mai multe despre tine. Ce facultate ai terminat?
maristef spune:
Bine v-am gasit!!
Am terminat in 2001 Facultatea de Electrotehnica, sectia energetica industriala, la Gh Asachi-Iasi si o diploma pe Relatii Internationale de 4 luni tot in 2001 in Belgia.
din pacate nici pana in ziua de azi nu am reusit sa lucrez in domeniu (cateva luni dar pe AQ si protectia muncii la o firma de retele electrice)dar nimic concret pe meseria mea.
Se pare ca in ziua de azi nu prea mai au nevoie de ingineri, cel putin in Piatra Neamt se mai auta din cand in cand cate unul pe constructii sau prelucrarea lemnului.
In rest...nu vrea lumea ingineri!!!
pupaceala,
mama Biutei
nma spune:
Maristef anul trecut in Valcea era criza de ingineri. Acum s-a schimbat situatia . Tocmai m-au sunat doua prietene sa ma anunte ca de la 1 intra in somaj .
Eu tot electrotehnica am termiat, dar in Cluj. Am avut norocul sa lucrez in domeniu imediat ce m terminat.
maristef spune:
Din fericire pe unde am lucrat am invatat si HR, contabilitate, secretariat, managementul calitatii, protectia muncii...care sper sa ma ajute pe viitor, dar nu am implinirea aceea sufleteasca....
mama Biutei