Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (316)
Raspunsuri - Pagina 3
asteryaro spune:
Silvie, m-ai aruncat drept in butoiul cu melancolie si tristete... ai spus tare frumos ce-ai spus, si asa este, uitam sa celebram viata. Un buchet mare de pentru bunicuta ta si sanatate multa ii dorim. Cat p'aci sa ma ridic dupa un pahar de vin rosu, dar ma abtin, fiindca pe al meu pitic il incearca o raceala si nu stiu ce va fi la noapte, deja mi-e teama. Ca sa vezi ironie , mi-e mai frica de raceli decat de tulburarea lui autista. Am trait s-o simt si pe asta! Si sa stiti ca eu chiar vorbesc serios. Desi... sunt perfect constienta ca ei, copiii, trebuie sa mai si raceasca... in fine, gata cu vaicareala.
Pacat de asa o eroare cu telefonul, asa ceva iti strica ziua si linistea, pentru ca nu te poti abtine sa nu te gandesti "dar daca...?". Sper sa uiti repede acest incident.
Da Maraki, ala este wok-ul. Somn usor.
As baga si eu ceva de la KFC, dar n'avem pe aici.
Vineri mergem la control la dr. Naghiu + evaluare kineto, tot acolo, sunt tare nerabdatoare.
Azi am descoperit ceva care m-a tulburat serios : Razvan nu simte durere in degetelele de la maini . L-am intepat cu o scobitoare - n-a clipit. L-am intepat si pe Sorin (baietelul prietenei mele) - a tras manutza imediat. Chiar nu stiu ce sa zic. Asta dupa o faza petrecuta cu vreo 2 saptamani in urma, cand o tanti i-a prins degetelele la usa si Razvan nici macar n-a clipit. Ziceti si voi...
Pe de alta parte, ma gandesc cu speranta la Cel de sus, ca s-au recuperat copii din paralizii, s-o petrece ceva de bine si cu al meu pui, nah.
Mira, felicitari pt. casuta. Somaj... urata treaba, si pe noi ne afecteaza destul de grav.
Azi soacra mea ar fi implinit 83 de ani, maine este 1 an de la disparitia ei ...
Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2
Biancas spune:
No buna seara dragelor...chiar daca veti citi dimineata msajul..
Astery..chiar nu stiu de ce nu simte...hmm, m-ai pus pe ganduri si am sunat-o si pe sora-mea sa o intreb oare ce sa fie si spunea ca nu stie..sa il duci la medic. D-zeu sa o odihneasca in pace pe soacra ta
Silvia cred ca ai trecut cu bine ziua....bravo tie..sunt curioasa daca dupa ziua de azi vei slabi mai bine. Asa e cu unii oameni...pot trece peste multe probleme fara sa isi dea seama cat sunt de puternici. Doar cand esti in situatia aia poti realiza ce inseamna. Ciudata experienta cu telefonul ala...bine ca Alain nu avea vreo 18 ani ca sigur te speriai de moarte .
Giova...sa va fie de bine papica. Drum bun maine sa aveti drum bun. Nu mai ninge aici..nici n s-a depus deloc dar e frig de numa si bate vantul.
Noi am fost in seara asta la real...vroiam sa merg maine ca e ziua de fructe sa mai iau una alta + ca poimaine e ziua de carne si vroiam sa iau peste dar Nelu trebuie sa plece maine intr-o misiune si imi ia masina asa ca am mers azi.
Am rezultatul la coproparazitologic: e NEGATIV , deci habar nu am de ce se scarpina la nas..probabil era un obicei de la gradinita ca educatoarea ne-a spus ca multi se scarpina. E al doilea laborator in decurs de nici o luna eu zic ca deocamdata nu ma mai stresez...
De la real lui Dani i-a trebuit o figurina cu Ben 10..numai 78 lei costa , pana la urma l-am aburit cu un tren de la Thomas de 10 lei...e verde si are numarul 3 si habar nu am cum il cheama ca i-a dat eticheta jos si nu m-am mai intors dupa ea (Giova poate stii tu). La Real era plin ca deobicei dar la raionul de jucarii doar prostii erau ca deobicei. Saptamana viitoare merg la Selgros sau Metro sa vad ce au nou in materie de jucarii. Trebuie sa le cumpar dulciuri si lor si cadouri la finii mei si nepoata mea. Lui Dani i-am ochit deja "dulcele" de paste un ou mare plin cu bomboane rafaello ca e innbunit dupa ele, iar Sandra e innebunita dupa Ferrero Roche .
Oricum de paste nu le cumpar mare lucru..vad eu ce, Sandra are o bluza pana acum si Dani o pijama cu Thomas. Restul vad eu... si oricum vom fi la munte asa ca...iepurasul nu poate cara multe
Gata..m-am haberat destul...
Noapte buna , pe maine.
P.S. Sper sa il prostesc pe Nelu sa ma lase sa duc un iepuras la munte de paste sa aibe copiii cu ce juca ...nu am unde sa il tin..habar nu am unde il voi tine dar eu vreau iepuras de paste .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
NEATA GAGICI
imi pare tare bine ca au scris fete pe care le asteptam aici
TIOANA bien ca ai lamurit aici misterul cu bebeul ca taman vroiam sa te felicit...cat despre educatoarele de la gradii ar tb sa vb cu conducerea
MIRA....ce de zapada,adevarata iarna,asadr vi in concediu???sa ia super vreme si un concediu minunat
PUFUlasa ca paote i mai bine asa...
ASTERY avem si noi un baietel la gradii care i cu pb asemanatoare...de 1 an de cand face ABA e de nerecunoscut ...in bine asa ca tu ai luat cea mai buna decizie cu puiul mic si frumos
GIOVA asadar puiul papa la KFC pai sa mai zici ca nu mananca bine ca i ditai copanul ....drum bun sa aveti
SILVI te cred ca ai plans si eu as fi facut la fel avem zile mai bune si mai proaste,astenia de primavara isi spune cuvantul
BIANCA nu i in regula ca doamnele si au cumparat carti pe bani vostri....noi la gradii n am cerut 1 leu anul asta ....ar tb sa discuti cu ele si sa lamuriti pb pt ca altfel va treziti ca cine stie ce isi mai cumpara si n o sa mai aveti niciun ban la fondul clasei
si eu am o stare....aseara m a anuntat gabi ca un bun prieten de al nostru e programat la timisoara sa si faca operatie pe cor...are 35 de anieste super complicata operatia si cota 100 de milioane...azi o as i trimitem si noi 10 milioane sa aiba ,si daca om putea ii mai trimtem de Paste....nu va zic ce baiat bun,mucitor se zbate pt familie dar e disperat ac n o sa mai poata face nimic....DOAMNE AJUTA sa fie bine
aseara m am tun si eu....imi place...n am mai avut breton de cand eram mititicasi parul asa scurtulet de vreo 5 ani
copiii???stefan la gradiie super incantat dar face prostioare si rade de cei care plangcine radea , iar Bianca cu scoala ,inotul si altele
azi avem inspectie in scoala asa ca s in priza
va urez o zi excelenta si sanatate multa
Biancas spune:
Buna dimineata gagici la o buna cu zaharina si cofetta
Cosmi sa iti fie de bine freza si tie...pune poze sa te vedem.
Succes cu inspectia, nasol cu prietenul..pacat ca e tanar si nu va mai putea depune efort prea mare .
Vad ca toate va tundeti...poate merg si eu sa imi tund bretonul ca freza mea normal e cu breton dar acum de lene a merg la tuns l-am lasat sa creasca si i-am facut carare intr-o parte. Dar daca nu il usuc cu peria sa il ridic..sta ca naiba. Ar trebui sa imi pun si niste suvite sa vad saptamana viitoare daca oi avea chef.
Merg sa fac pt familion niste paine in ou...eu ..fructe
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Uitati pe joc ma joc acum:
http://www.jocuri-fete.com/zuma_de_lux_202.html
Il am instalat si in calc, l-am adus de la DC+, cui ii place si il vrea (e mic) sa mi-l ceara .
Giova spune:
Neatza!!!
Azi l-a dus Cl;au pe pitic la gradi, nu a prea vrut, acolo a plans putin, dar l-a luat educatoarea in brate si l-a calmat. La pranz mergem dupa el si directia Alba. asa e si mancat si adoarme si pe masina.
Cristina m-ai lasat masca, nu stiu ce sa zic...fuguta la un dr. cu el, pana atnci mai incearca sa-l impungi macar cu scobitoarea. mana o misca normal, nu? prinde bine cu ea? observai daca ceva nu era in regula.....
Sper sa nu se gripeze piticul, de la noi.
Maraki cred ca ai avut parolat compu de nu ai intrat.am vazut pozele puse in drop.
Bianca pai si aici e frig...groaznic....vreau calduraaaa. si prin iulie voi zice ca vreau sa vina iarna.
Habar n-am ce tren e ala, o fi percy? ala e verde dar nu stiu numarul...sau Edward...naiba stie. si eu trebuie sa caut cadouri de iepuras, trebuie sa bage si la Real jucarii, nu?
Cosmi sa scape cu bine prietenul vostru.
Bafta cu inspectia azi. bai dar talentata fata ai, ce poze si-a tras....numai afise cu fata ei sunt prin oras.
Mira ce repede te-ai executat. doamne ce zapada aveti si voi acolo, nu mai vine nici la voi primavara. fetele sunt dulci rau, mi-au placut cu penele alea in cap.
Felicitari pt. gasirea casutei, imi pare rau pt. somaj....
Va asteptam in Tm, daca nu tragem vreo pizza, macar un Botanic cu copiii.
_
Gio23+ si Marco(06.01.2006)
poze
asteryaro spune:
Buna dimineata si de la noi . Ce soare si frumos e afara, pacat ca stam in casuta .
Noaptea a trecut relativ bine, doar a plans de 2 ori (nasul super infundat, pus Vibrocil), nu are febra, dar are o raguseala specifica laringitei atunci cand plange, sper din tot sufletul sa nu fie, ca fac atac de cord.
Bianca vreau si eu joculetul, poate gasesc ceva timp sa mai joc si eu. Da-l pe mess, merci.
Am un pic de febra la picioare de la dantzuiala de ieri , deci am facut ceva miscare.
Gio si Bianca, am uitat ca voi nu stiti, aceasta lipsa de sensibilitate a lui Razvan este parte din tulburarea autista, deci . Eu am tot sperat pana acum sa nu fie chiar atat de nasol... maine dimineata mergem la Bucuresti la dr. si discutam si despre asta.
Am o painica in masina, mancare am de ieri (chinese food cu pui).
Fiul meu tocmai a tras un kk in chilotei, dupa o lunga concentrare "nu la olitaaaaaaa" .
Cam atat deocamdata.
d_melli spune:
Neatza si de la mare!
Ieri nu am mai intrat deoarece cum v-am spus am avut treaba cu gradinita , cu homeopata , am fost laun meci si tot asa. Azi iarpe baricade.
Ioana ce ma bucur ca ai scris.Chiar nu stiu pe ce numar ai sunat. Nu stiu nici eu ce nr mai am la telefon apoi altii.Vreau sa vad poze cu Razvan.Imi pare rau ca intri in somaj.Cred cao sa fie din ce in ce mai greu pentru toti.Mai rau e ca sunt convinsa ca e abia inceputul.
MiRA bine macar ca va mutati in casa noua.Imi inchipui ce fericire o sa fiepe toti trei acum in primavara jucandu-se la curte.
Silvie chiar ca horror sa primesti asatelefoane, te cred si eu ca ai inlemnit.Doamne fereste!
Cristina am vazut ca ai sunat insa prea tarziu am gasit telefonul, acum l-am pus aici langa mine pe birou.Eu nu am mai incarcat cosmeteul de juma de an , folosesc doar rdsul.
Bianca cum naiba vrei sa mergi cu iepuroiul dupa tine,sa mai ai si grija aluia?
Cosmi bafta la inspectie si multa sanatate prietenului vostru.
Giova deci panala urma mergeti la Alba ? Pentru supa? Ce bine de tine ca Marco mananca carne asa usor , Mario tre sa umblu dupa el sau sa il amenint ca ii inchid vreun joc sau tv ca sa manance.
Pufule chiar asa ia sa vedem si noi noua freza, trebuie.Nasol cu gradinitele si anul asta , mai ales acolo la voi cred ca va usuca la buzunare.Eu ma gandeam uneori ca trece si asta ca doar nu o face gradintita 10 ani ca apoi la scoala nu mai plateste.
Maraki ieri am intrebat-o pe doctorita homeopata de vorbit si mi-a zis ca pana nu face 4 ani nu e cazul de mers la logoped.Oricum i-a dat si ea ceva bilute.Ea continua sa zica ca e puturos.Ieri il intreba ea pe MArio cum te cheama si asta ii zicea Maio...cati ani ai si asta cica...taci , bate mami.A facut aia niste ochi , am asigurat-o ca nu bat pe nimeni nici pe el nici pe ea insa a fost amuzanta faza ca asta i-a aratat si palma.Dupa asta mi-a zis ca tb insistat exact cum zicea Cristina sa spuna cuvantul in momentul in care vrea ceva.
Inchis acum ca am putina treaba , am un gat efectiv il simt asa umflat ca am impresia ca nu pot respira si ma doare si rau.Revin.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
asteryaro spune:
Irina, scoate antenele FBI si raspunde la telefon, madame. Ia si tu ceva de gat, sunt niste strepsils cu anestezina, parca? Fff bune, ca mai amortesc si calmeaza durerea. Pupam pe Mario. Nu-mi place pediatra voastra, asta nu-i vorba de medic, Mario nu este un copil puturos! Ar fi putut sa spuna ambitios, incapatanat etc. In fine, asa m-am saturat de "diagnostice" de-astea babesti, puse de medici care chipurile au facut medicina . Parerea mea. Ce bilute i-a dat lui Mario? Stii, FARA PRODUSE MENTOLATE!!!