Gasca de Constanta 105
Raspunsuri - Pagina 6
angelseby spune:
Buna fetelor!
Am lipsit cateva zile,am avut probleme de sanatate cu Seby,offf...asa m-am speriat,mi-am dat seama cat de mare e dezavantajul de a locui intr-un orasel mic unde resursele medicale din spital lasa mult de dorit( adica nu avem aia,nici aia....etc)iar la medicul pediatru din spital ii spuneam eu cam ce ar trebui sa faca,se uita la mine si dadea din umeri.bine ca nu a fost ceea ce se credea.acum este bine.Sper sa am timp sa va povestesc mai pe larg.
O zi frumoasa va doresc!
angelseby spune:
DANA,am vorbit cu muncitorii,sunt liberi dupa paste,a ramas atunci sa-i sunam sa vina sa vada despre ce este vorba si atunci ne spun pretul.sper sa fie ok.
As vrea sa te sun sa mai vorbim dar nu stiu cand esti mai libera ca nu vreau sa te deranjez.
Ontica Camelia spune:
Crix ce spuneam de imunitatea voastra?
Si a noastra este varza! Am fost aseara cu Alex la homeopat, i-a dat "bobite", nu are rosu in gat, doar o iritatie usoara. Dar problema este la Teo, care face febra de aseara, am vorbit cu homeopatul si i-am spus de Teo, incep sa-i dau si ei pastilutze.
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
CRIXIA spune:
Camelia si voi ceilalti, vad ca tot persista gloata asta de virusi! Poate scapati fara antibiotic!
Alexia e iar pe echinaceea, iar eu pe nimic, doar fructe.
fetelor am tensiunea mica, ceea ce-mi da niste dureri de cap....de abia stau in picioare! Azi am baut un capuccino, ceea ce nu obisnuiesc, eu nu beau cafea never. Astept sfaturi!
Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +16 sapt
Dodo-pui spune:
Constanta
Vineri 3 aprilie-ma internez si sper ca pana in ora 10 sa ies din cezariana
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Cornelia spune:
Sanatate bolnaviorilor!
Dodo, iti tinem pumnii vineri!!! Sa ne dai si noua cumva de veste ca ai nascut.
Ce trece timpul, maine - poimaine va anunt si eu ca nasc.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
iulyp spune:
Buna fetelor! V-ati terminat cafeaua, sau mai sorbiti o inghititura si cu mine?
Noi in mare suntem bine.
Referitor la plante eu am un trandafir mic primit de 1 martie caruia i s-au uscat florile. Era frumusel fok. I-am schimbat si ghiveciul ala mic dar se pare ca prea tarziu.
Sunt cu okii pe voi sa vad ce si cum plantati ca intr-o buna zi o sa va urmez indicatiile cand o sa ne mutam la Valu.
O zi superba din toate punctele de vedere va doresc.
ADINUTZA spune:
Avem o finuta! Gabi a nascut natural acum o ora, o buburuza de 3,100 kg. Am trecut prin mari emotii dar mai multe va va povesti chiar ea cand va ajunge acasa. Mai tarziu revin cu poze!
noi
Cornelia spune:
Uau! Deci a fost pacaleala mesajul de aseara
Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Refacere rapida mamicii!
Cornelia
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADINUTZA Avem o finuta! Gabi a nascut natural acum o ora, o buburuza de 3,100 kg. Am trecut prin mari emotii dar mai multe va va povesti chiar ea cand va ajunge acasa. Mai tarziu revin cu poze! noi |
adinutza,nu e pacaleala de 1 aprilie?eu am vb cu ea aseara la tel,totul era ok,programat pt 3 aprilie.....
oricum daca este asa,sa fie sanatoase amandoua!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA