Gasca de Constanta 105

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Constanta,
va doresc o zi frumoasa ca voi!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare si de la noi!
Dragelor dar ce matinale ati fost... cu scrisul, ca de altele banuiesc ca picii va trezesc dimineata oricum. Noi avem saptamana asta avem program de trezit de la ora 5-5,30, asta in functie de Teo , care a redescoperit ca este bine sa si faca "treburile" la "ceu" (wc) .
In ce stadii sunteti cu ceaiul sau cafeaua? Eu inca nu am inceput s-o beau, dar ar cam trebui, nu de alta, dar ziua se anunta lunga.

Sa reactualizez vestea buna data de jo inca de ieri?
A venit week-end-ul!!!

Sa aveti o zi buna!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Eu azi am baut cafeaua(ceaiul), la Tania, yam-yam super bun. Putin ceai putina papa, putina vorba si uite asha a trecut dimineatza.

Angelseby am apucat de am vb si astept numarul de telefon in cursul zilei de azi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Noi suntem bine, eu peste o ora voi pleca la munca, copiii bucurosi ca au acces la calculator si v-smile.
Sanzi, felicitari! O fetita sanatoasa iti doresc!
De saptamana viitoare o vom lasa pe Ada sa doarma la gradi ca a trecut mai mult de o luna de cand nu a mai ramas acolo din motive de educatoare.
Crixia, Jone poate imi poate imi dati ceva sfaturi daca aveti experienta in plantarea pomilor fructiferi pentru ca mi-am cumparat cativa si maine- poimaine ii plantez. Pupici pe burtici!

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multumim de urari!!! (trebuia sa impartasesc cu voi)...
Nu mai aveam sperante ca vom putea realiza inca un copil pe cale naturala...si acum...suntem toti de la mic la mare incantati si cu dorinta de a fi roz (pana si David vrea fetita!!!)

Crix, Adinutza sper sa o scoateti la capat cu gradinitele si educatoarele...e foarte frustrant sa stii ca al tau copil este neindreptatit si nu merge cu placere intr-un loc unde petrece atat de mult timp...

Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

angelsebysunt doar purtatore, n-am avut niciodata hepatita(boala). am aflat in trim I de sarcina, iar la prima sarcina nu am avut. Nu mai conteaza cum s-a lipit d enoi, deja asta este un alt subiect. Sotul si copila sunt negativi, iar eu trebuie sa am grija de mine si de burtik.
Am mers la infectioase unde ma vede dr Basca cam la 2 luni, iar in judetean am fost la gastroenterologie( dr. Alexandrescu Luana). Merg in paralel, chiar daca reomandarile difera un pic, exista totusi un punct comun. Acum caut sursa sigura pentru imunoglobumina necesara la nastere.
Tot ma plangeam ieri de imunitate...azi mi-a iesit si herpes la gura...cred ca n-am mai avut de vreo 2 ani. Astept rezultatul analizelor marti-miercuri.

Adinutza despre pomi...eu am luat de la Valu, o ferma undeva pe camp printre cultura de vita-de-vie...adica puiuti"nascuti" in zona noastra, altoiti. Avem cais, prun, piersic(face fructe plate dar fff dulci, unii le numesc palariutze) si nectarin. Cam in perioada asta i-am plantat, fara instructiuni speciale, o groapa s.a.m.d.
In rest, ne-am chinuit in curte cu gazonul cam 2 veri, e cam rar, dar asta si de la caine. Avem un Pointer englez(de vanatoare) si alearga de parca ara in urma lui. Anul trecut am avut flori, anul asta cred ca am sa pun doar plante perene.
Eu o inteleg pe Jone, trebuie timp alocat si curtii, plantelor. AM fost multumita anul trecut de flori, au inflorit pana in nov-decembrie.

Azi am avut zi libera si am stat cu maimutza de fii-mea, i-am oprit de cateva ori Tv-ul, ma ingrijoreaza ca vrea la Tv, desene non-stop. Sunt convinsa ca asa face la bunici, dar ...macar acum cand sunt cu ea, numai cu ea, sa stam cat mai mult de vorba. A inteles, mai greu, si mai mult m-a incurcat la treaba. Sapt trecuta a plantat niste seminte intr-o jardiniera, iar azi si-a amintit ca trebuie s aude semnitele. a luat o sticla de 500 ml si a pus apa de "cateva ori" (deci nici ea nu mai stie cate drumuri a facut ca sa refileze sticla!!) si cand a vazut ca apa curgea din tavita jardinierei a venit la mine speriata: mami, vino..curge apa multaaa!!! Nu va spun ce era pe jos, covoroul absorbise, iar eu storsesem deja un prosop! Dupa o vreme, iar ma ajuta: sterge cu solutie de geamuri, dupa care merge la baie si completeaza tubul de solutie cu apa. Logic, mai era putina solutie de sters si de ce sa nu fie mai multa!!!? Cu apa peste solutie s-a rezolvat.

Cam frig afara! Voi mai primiti caldura la bloc?
Un We frumos!

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Crixia, daca te pricepi...ce clima e ok pt vitza de vie?? As vrea sa imi pun si eu in curte, dar imi e teama ca nu va creste mereu la cald...
Am pus si lalele acum 5 luni si desi se vede un deget de frunza, in stadiul asta sunt de 2 luni...nu mai cresc deloc...
In schimb am si eu rosii, ardei, varza, capsuni, carora le merge excelent!!!!
Am plantat deocamdata un lamai si un brad (de Craciun am pus bradul)...Si eu caut sa mai pun pomi fructiferi...dar din nou...trebuie sa ma documentez cu referire la clima...

Sinzi 4+, Radu si David psihologul
varsta David
varsta bb2
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

D'aia spuneam ca am luat pomii din zona noastra. Nu ma pricep prea mult, mai ales ce soiuri se potrivesc functie de zona...dar ma refeream ca cele mai multe sanse de reusita au plantele care sunt din zona. stiti ca la noi in magazine sunt tot felul de pomi, butasi, adusi din alte tari si pentru asta am retineri.

Sanziana, poate de aceea la tine au rezistat legumele, capsunele, ai cump planta deja adaptata zonei.
Despre vita de vie nu stiu ce sa-ti spun, mai ales daca zici ca e cald...ai mai vazut in alte curti? eu m-as opri si as intreba

Crixia mami de Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Declar deschis sezonul de gradinarit!
Azi mi-am umplut sufletul de bucurie si plamanii de aer curat. Am fost la tara si am plantat 2 ciresi, 2 meri, 1 par, 1 piersic, 1 prun. Am pus si iasomie si zmeura. Maine mergem iar pentru ca vrem sa mai punem cateva floricele si seminte.
Pe mine m-a luminat Cami ca aveam si eu niste semne de intrebare. Ea studiaza asta la facultate si cred ca daca are timp o sa scrie ce stie referitor la ce intreba Sanzi.
Pupici tuturor!

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Adina ma bucur ca ti-am putut fi de folos.
Sinziana vita de vie nu este o planta pretentioasa la sol sau umiditate. In SUA sunt agreeate alte specii/soiuri de vita fata de EU, nu cred sa ai probleme daca plantezi in gradina, acum depinde ce gasesti tu acolo. Ca la orice plantare, cum i-am spus si Adinei, important este sa fasonezi radacinile (scurtat), sa le mocirlesti inainte de punere in gropa (amestec de pamant, indrasamant organic /pamant de flori si apa, amestecul sa fie de consistenta unei smantani mai groase), cand se acopera radacina cu pamant, important este sa nu sa acopere locul unde a fost altoit, trebuie sa fie cam 2-3 cm deasupra solului. La pomii samantosi (mar, par, gutui) este obligatorie tutorarea (sustinerea) fiindca nu au radacini puternice ca pomii de samburoase. Ce am uitat sa-i spun Adinei este ca o groapa pt pomi este de 50x50x50 cm. Pe fundul gropii se face un musuroi din pamant reavan (adica ce s-a scos din goapa) pe care se asaza pomul cu radacinile.
Fasonarea si mocirlirea radacinilor se face la toate plantele inainte de plantare, deci si la flori, rasaduri de legume etc, acestea asigura prinderea plantelor!

Sper ca am fost coerenta si nu v-am zapacit de tot ! Spor la treaba!

Duminica placuta!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput