*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (36)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue78 spune:

Ramona multumesc de parecieri. Este scumpica intr-adevar (ce sa zic si eu doar este a mea). Este un copil vesel si jucaus si asta ne umple sufletul de bucurie. eu nu vroaim copii nu ma simteam pregatita, desi avem o varsta, dar sotul era foaret hotarat si asa a aparut Bianca in viata noastra, chiar din prima luna de cand ne-am propus sa avem un copil. si acum viata are intr-adevar sens.

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Blue, ce dulceata de fetita ai tu acolo, frumusica foc!

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Blue, daca suspectezi ca ar avea reflux trebuie sa mergi cu ea la medic.Nepotica mea are reflux si atunci cand a inceput diversificarea vomita foarte des....si erau unele alimente care nu avea voie sa le manance...nu vreau sa te speri.Cel mai bine mergi la un control, poate totusi nu are reflux.
Sanatate !

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Olivia, am pus poze cu micul vampir, sa vezi ce va asteapta o perioada de-acum incolo. Numai ca la voi va fi si mai vizibil, fiind jos

Otilia, felicitari pt dintisor! Am tot uitat sa va intreb cate grade aveti in dormitorul din Bucuresti, fata de iglu-ul din Norvegia.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Bertha foarte haios Darius cu dintisorii de vampir...tot frumusel era si asa...si cum radea cu gura pana la urechi...adorabil.

Blue e frumoasa bebelina si scumpica foc ca o papusica

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

UN VOT PT RAPHAEL

Mergi la inceput

Bertha scumpic foc vampirasul. Frumos nume are fetita ta (asa ma cheama si pe mine) si fetita mea este nascuta pe 10.11.2008.......

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Olivia, am pus poze cu micul vampir, sa vezi ce va asteapta o perioada de-acum incolo. Numai ca la voi va fi si mai vizibil, fiind jos

Otilia, felicitari pt dintisor! Am tot uitat sa va intreb cate grade aveti in dormitorul din Bucuresti, fata de iglu-ul din Norvegia.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Babyzapi multumesc si eu v-am admirat pozicile, si pe tine am impresia ca te stiu deundeva..... cred ca de la Medlife cumva? Nu cred ca ma inseala memoria vizuala.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Bertha foarte haios Darius cu dintisorii de vampir...tot frumusel era si asa...si cum radea cu gura pana la urechi...adorabil.

Blue e frumoasa bebelina si scumpica foc ca o papusica

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

UN VOT PT RAPHAEL

Mergi la inceput

Papusa mea doarme de aproape 3 ore......... asta dupa ce aseara a avut o repriza de colici.......

http://family.webshots.com/photo/2911020970102305624HuaSZv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Babyzapi, Blue, !

Blue, si eu ti-am vazut papusica, f frumosa si dolofana, sa fie sanatoasa!

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Multumesc la fel.

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Babyzapi, Blue, !

Blue, si eu ti-am vazut papusica, f frumosa si dolofana, sa fie sanatoasa!

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Am sunat la Nestle, cica nu pot sa cumpar eu de la ei, vand lapticul doar in farmacii, trebuie sa fac comanda la o farmacie. Atunci de ce dracu astia cu helpnetul lor au zis ca au gasit doar o cutie?!?!???? Sun la sensiblu acum sa vad. Mor de nervi

Blue posibil sa ma stii de la medlife , sper ca nu intr-o situatie mai delicata

RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

UN VOT PT RAPHAEL

Mergi la inceput