Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (87)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

In alta ordine de idei... (doarme mandra si am chef de vorba, da? )
Sunt socata sa vad cat de ...tampiti pot fi unii parinti. Ieri de exemplu in parc erau 2 cupluri cu 2 copilasi de vreo 3-4 anisori. Copii aveau niste ...biciclete , ceva motorizat oricum. In fine , cand am trecut in dreptul lor un tatic isi alinta fetitza cu o injuratura legata de capacitatea ei de calari magaoia . Vecina tot pe el il auzise cum, iar, isi alinta fetitza strigand-o "proasta" ca o ia pe aratura .
Azi dimineata o mamica , tare dragastoasa dupa ce am putut vedea , ii zice unei fetitze de vreo 5 anisori :"vaco, de ce ai rupt punga?" Saracu' copil a tras cam tare de punga de pufuleti cand avrut sa o deschida si normal ca s-au dus toti pufuleti care-n bataia vantului.
Si ca sa fie tacamul complet 2 copii astazi , de clasa a I-a pareau, isi aruncau niste injuraturi de mai mare dragul,se paruiau si se dracuiau de rosheam eu de rushinea lor
Frate, unde ajungem? Ce exemplu? Ce educatie? Pai mai vad si mai aud multe din astea o sa ajung la manastire
De fapt mi se zbarleste parul cand aud cum vorbesc adolescentii, deh se mai intampla pe strada sau in parc sa mai aud ce debiteaza, ma gandesc cu groaza ce ne asteapta!
Incep sa vb ca mama


Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fetleor , nu am chef de nimic azi, sunt ca o leguma, nici ziua de azi nu se anunta prea aglomerata asa ca............, sunt ata de trista ca a trebuit sa-l mint adica de ce ? Tocmai noi sa avem astfel de probleme , noi care ne intelegem atat de bine in toate privintele, tocmai aici sa ne impotmolim? Dar uite ca el nu vrea sa accepte faptul ca eu nu imi mai doresc un copil si cu asta basta.........bine e si presat la cap de maica-sa, o fi soacra-mea o femeie buna dar cand i se pune pata pe ceva zici ca a lovit-o un meteorit , nu se lasa , dar nici eu nu ma las.Oricum ii place sa puna apresiune pe el, ca la randul lui sa vina sa ma streseze pe mine, dar i-am zis si eu ca cine vrea copii sa si-i faca.
Eu una nu ma mai simt in stare, uneori am impresia ca am vreo 60 de ani desi am de-abia 29 , ce ma-sa vreau sa traiesc si eu, poate ziceti ca sunt egoista? deloc, doar imi pasa de mine. Si ca sa citez din ce zicea cineva ca un copil e prea putin dar doi sunt prea mult.............asa ca ...................
va pup , imi cer scuze daca v-am intristat cu postarile mele, acum tot ce imi doresc este sa plec undeva singutra cat mai departe, parca as uita de tot......

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata! si la multi ani, sebastian!!!!!
azi e o zi cam urata si nu stiu daca iesim. deja ma apuca frica sa stau toata ziua cu fiica-mea in casa, ma tem sa nu ne certam
vecina, am vrut si eu ieri sa mentionez specimenele din parc cu "fa, proasto, fa, nu te uiti pe unde mergi?" (un tatic catre fetita lui de vreo 3-4 ani), dar m-am limitat la a-i povesti lui tati al nostru... distractie placuta la bunici
as mai vrea sa zic ceva, dar fiica-mea ma bazaie din camera ei, cred ca vrea sa ne jucam... asa ca ma duc sa ma joc

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Adriana si stai sa vezi mai incolo... acum cat de cat ai nostri bebei nu interactioneaza cu altii... cand ma gandesc, in prima faza la pufuletii si crochetele indesati in mana lui Robert, ca deh.."sa ia si el ca i-e pofta" sau cum imi zicea cineva zilele trecute "cum, nu mananca pufuleti?"... apoi fazele cu limbajul pe care il va auzi in parc ... dar asta e! (doarme si mandrul meu si mama gateste azi de asta ma lalaiesc aici)

Lavinia ce raspunsuri sincron am dat! Lasa, nu-ti face griji, ca de asta e forum asta, sa ne varsam ofurile... forum terapie.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Magnetism si de unde ai luat biscuitii astia? Ca i-as lua si eu lui Mircea.



Eu am luat din Sensiblu, ii plac si lui Robert aia cu portocala, dar daca i-l dau in mana il baga frate pe tot apoi scoate neste ochi din orbiteeee... asa ca ii dau ca la pui, pic,pic, pic...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008


eu aici n-am gasit Am fost la mai multe Sensiblu-uri si se uitau alea la mine ca la mashini straine Vleau si eu

Danicris - pt asta cu emo Tokio hotel au drept de autor astia de la Mondeni. Aseara am vazut si cred ca s-a lipit prea se potrivea cu freza mandrei.
Acu sincer eu as tunde odoru' numa sa le vaz fetzele

Vecina - ai sa vezi ca gogo o sa fie fetitza model astazi desi s-ar putea sa mai chitzaie de suparare ca nu ma vede . E chiar naspa afara, e rece , nu ma asteptam sa fie chiar asa de rece si m-am zbarlit toata cand am iesit!

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Magnetism, Lorich merci de raspunsuri
MsBB, chinabulina of ce urate exemple dati voi acolo!! EU una nu suport cand aud dracuieli, al meu mai spune "ce dracu" si imi vine sa mor...sper sa-l dezvat..
Magnetism adevarul e ca nu puteti avea aceeasi parere in orice situatie...ce sa zic? e decizia ta, tu stii ce te face fericita sau nu si ei ar trebui sa te inteleaga, nu sa te preseze...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:


Acu sincer eu as tunde odoru' numa sa le vaz fetzele



Pai eu deja am vazut-o pe-a soacra-mii cand i s-a parut ca l-as fi tuns pe Ducu. Pe bune, nu vreau s-o mai vad a doua oara.




Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

despre vorbit urat, avea fata 1-2 luni si iesisem cu tati la impins mandri carutu prin c artier. In spate, o mamaie/bona cines tie, cu copil de 1 an sa zic, ii adresa neshte cuvbinte urate. Se intoarce tati si se uita lung la ea. Babaciunea, ca altfel nu pot sa zic , ne raspunde: "ce va uitati, va vad sdi io peste 1-2 ani". tati, un om f. calm si cu bun simt ii zice "macar nu o sa jignesc copilul, ca educatia asta vi se intoarce peste ani de zile".

Mai trist, ies zilele trecute cu carutu. cu o vecina de pe scara.... nu vecinele de aici. Si zice fetei: "magaritzo! te-ai kkt? de ce nu ai facut la oala??". Fetitsa ei e cat fifi a mea la varsta.


Voiams a ma laud ca am adormit 1 ora. M-a trezit chitsaiala din camera fetei. Ce se aude acolo?

Magnetism, cred ca poti as fii deschisa si sincera cu sotul. Ca nu mai poti fizic inca un copil. Ca te-a lasat organismul- sa isi revina, ca nu te simti apta sa mai duci 20kile in brate-coloana, ca banii etc. Io imi doresc inca un cupil, desi sunt conshtienta ca toata greutatea va pica pe mine... nu o sa las pe ceilalti sa imi influenteze deciziile. Nu duc ei sarcina! nu e viatsa lor, nu sunt noptile lor, burta lor, coloana lor. Cat despre spalat, calcat, hranit, seara abia astept sa vina tati si sa se ocupe si el putin. Nu f. mult, 1 ora cam asha il preia fifi. Il responsabilizez incet incet, ca el nu e obisnuit cu sacrificii si efort.





o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:



Sa cresti mare si frumos si papacios!!!!
EDVIN SEBASTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

- pentru bebe drag si iubit Edvin Sebastian, sa fii sanatos, norocos, iubit si fericit si sa primesti de la viata tot ce are ea mai bun sa-ti ofere!!


Am baut si noi -luta de dimineata acusi, pe la 11:45... si am servit paine cu unt si cu un gem bestial, o delicatesa (orange douce fleur de lavande), ca moartea mea e gemul de portocale...

David e acum in tarc, roade la suzeta (care e numai de joaca).

Raport de noapte: David trezit la 3:15, mami asteptat 15' ca David sa adoarma la loc, apoi - dupa insucces - luat David pe brat langa ea, David adormit in 5 minute, mami adormit in 10 minute, trezit la 5:30, lasat bebe jos pe pat langa mami, atipit din nou impreuna pana la 6:30, tati venit cu bibe, mami schimbat patul pana la 9, noapte ok.


Simo, iti multumesc din inima pentru cuvintele tale calde, m-au impresionat. Azi-noapte chiar te-am visat, culmea e ca tu ma mangaiai pe cap, iar eu in realitate am oroare sa-mi atinga cineva parul (in afara de coafor, evident)... La partea cu biserica m-ai pierdut (oricum stiai asta si eu apreciez intentia ta buna ). Eu personal, din cauza experientelor si convingerilor mele, despart credinta de biserica (credinta = ceva ce ai in suflet si te calauzeste, biserica = oameni, cu greselile si slabiciunile tipice – vezi preotii, mult prea multi in toata lumea, care abuzeaza de copii ). Uite, un simplu exemplu apropos de paralela terapeut-preot sau terapie-biserica. Ma gandesc la Mutti, care zice ca doar biserica o ajuta sa nu se prabuseasca... I-am spus ca din punctul meu de vedere tocmai asta e buba, ca ea se iluzioneaza ca ducandu-se la slujbe, rugandu-se, dand acatiste si invartind bilute pe degete si-ar imbunatati viata cu ceva. Realitatea dura este ca de fapt ea se minte, ea de o viata intreaga tot intoarce celalalt obraz si primeste palme pe banda rulanta, ea merge la biserica pentru a se ruga sa suporte, sa indure mai departe ceea ce este DE NEINDURAT, credinta ei dusa la extrem, cu care ea si-a inlocuit capacitatea de a gandi singura, a fost partial ca o piatra de moara legata de picioare care a impiedicat-o sa se desparta de nenorocitul de barbat-su si sa-si traiasca si ea viata in liniste, in pace... Sigur, se poate argumenta ca ea este o persoana slaba si – neputand oricum sa-si ia viata in propriile maini – a gasit consolare in biserica. Ei, dar eu nu as putea niciodata sa traiesc asa. Pentru mine terapia inseamna actiune, acolo ma confrunt cu durerea si fac ceva ca sa schimb situatia care ma face nefericita. Terapeuta este doar insotitoarea mea pe acest drum, dar schimbarile tot eu trebuie sa le fac. E un drum lung si spinos, de acord cu tine, dar e singurul drum care ma va elibera. Eu de exemplu sunt de acord cu credinta asa cum o practica terapeuta mea, care a ajuns la un grad foarte inalt de integralitate universala, ea crede in Dumnezeu dar nu merge la biserica si nici eu nu sunt si nu pot fi de acord cu faptul ca mersul la biserica mi-ar schimba viata in bine... Eu vreau sa schimb eu ce nu-mi convine, nu sa imi accept soarta cu capul plecat. Repet, asta am vazut eu la Mutti, care e pentru mine exemplul clasic al credinciosului supus, al credinciosului care nu are opinii proprii (decat cele dictate de biserica) si care traieste ca o frunza in vant si ca pres de sters picioarele pentru altii... Stiu ca tu esti altfel, tu nu esti o invinsa in viata si nu ai nevoie de biserica pe post de carje ca Mutti, impresia mea despre tine este ca esti un om in armonie cu el insusi, dar sa stii ca si eu sunt tot asa, iar daca pe tine te ajuta si te implineste biserica, atunci cu atat mai bine, numai ca aici eu sunt altfel. Ah, si evident ca nici terapia nu e raspunsul universal, exista si oameni care merg degeaba la terapie (cum e fostul meu sot), oameni care se agata de terapeut ca de un salvator miraculos si merg acolo ca sa se lamenteze si sa se autocompatimeasca, dar nu sunt capabili sa-si schimbe cu adevarat viata. Eu am norocul sa fiu altfel, pentru mine terapia este doar instrumentul cu care eu invat sa-mi gestionez viata mai bine. Referitor la filmulete, evident ca nu resping nimic apriori, mai ales daca mi se aprinde si mie un beculet interior (discernamantul propriu, sentimentele mele care imi sunt un barometru important de cand am invatat la terapie sa le iau in serios). Capitolul despre desenele animate si mesajele subliminale demonstreaza – inca o data – ca acolo unde e implicata industria de profit nu exista scrupule de nici un fel, oamenii sunt coruptibili si corupti, nu mai exista empatie, solidaritate, nu mai exista decat goana dupa profit si asta ii motiveaza pe unii sa renunte la orice fel de principii morale. E trist, dar de ce ar face industria filmului o exceptie? Ca doar copiii sunt un target ideal nu numai pentru ei Ah, stii ce-mi place ca aici pot discuta liber, deschis si fara prejudecati si despre altceva decat numai pampersi, digestie, cati ml a mancat David azi sau de ce nu doarme noptile?

Doloress, mie una imi vei lipsi tare mult Zbor usor, calatorie lina si sedere cat mai placuta in Romania!!

aelita, nu stiu ce sa-ti zic legat de cat de putin papa Andres... Pe de o parte eu sunt relaxata (chiar si ieri, cand iesea piureul din gura lui valuri-valuri), dar pe de alta parte si eu ma gandesc ca si tine, nu cumva sa fim prea relaxate... Baga si tu un google, ceva, cauta niste site-uri spaniole de profil, niste pareri de specialist, cauta si alte experiente similare... Bine, o faci aici, dar poate te-ar linisti sa mai vezi si pe cineva de pe acolo cu aceleasi experiente... nu stiu, zic si eu... sau sa vezi ca mai zice un doctor (adica nu sa asculti orbeste, ci sa vezi daca afirmatiile lui se suprapun peste ce gandesti tu). Daca Andres e activ, vital, energic, vesel, eu zic ca e totul ok si ca de vina sunt dintii... Pana la urma, am citit ca in primul an de viata tot laptele trebuie sa fie alimentul de baza... David nu are decat doi dinti jos (ma ia groaza la perspectiva iesirii celorlalti), dar papa bine: dimineata cam 180-200ml de lapte (are zile cand papa si 240ml), la 10:30 ii fac 150ml de apa cu 20g de cereale instant (orez si mei) si 120g de fruct, la pranz papa cam 200-240g de piure (cu carnita la 2 zile), la 17:30 cam 100ml de lapte, iar seara la 20:00 ii fac 200ml de lapte HA cu 20g de cereale (mei si o combinatie de orez, porumb si tapioca) si papa tot. Dar a avut zile cand nu papa la pranz decat 4-5 lingurite... Oricum, la noi nu e relevant, fiindca inca nu au inceput sa-i dea ceilalti dinti...

stefany, ce faci, fata draga, n-ai ramas cumva blocata prin vreun lift? Pe unde esti?

Desiree – felicitari pentru achizitiile convenabile! Abia astept poze cu costumasul rosuuuuu cu buline

Nicole – felicitari pentru slabit! Daviducul tau o sa fie un baiat puternic si solid, mie Bogdan imi zice ca al nostru o sa fie un lungan slabanog ca ta-su Dar uite ca la picior ta-su poarta 45-46, iar Daviducul abia are 17-18... Probabil ca il mai trag eu inapoi, ca am 38... Faza cu tortul e bestiala, am cautat la plezneala pe net o poza cu tortul Riga Iancsi (l-am avut la nunta, salivez si acum dupa el) si am gasit pe webshots un album ... al lui strumfi2004, care e membra pe DC

Iulia – citesc si corectez de zor la lucrare, ai multe pasaje fara diacritice si ti le pun eu Cand termin, fac si un mark-up (sper sa pot in Word, ca la servici aveam Deltaview) si ti-l trimit impreuna cu originalul, ca sa vezi ce si unde am schimbat. Daca nu merge la mine trimit documentele la o colega si o rog sa-mi faca ea rapid un mark-up. Sper ca maine dimineata sa-ti pot trimite totul.

Danicris – si la noi ninge azi si e frig rau, brrrr... Unde e primavara aia, hai sa dam o strigare, s-o momim cu ceva, un lichior acolo, sa vina mai repede! Vezi, la ochisor iritat sa nu pui musetel!!!

socrate – si eu tot asa, cand fac ceva cu pasiune (carti, seriale, odisee), ma pierd de tot, uit de timp si de tot Mai, si eu tot schiloada eram cand eram mica, m-au umflat de vitamine si calciu Sandoz etc. fiindca nu imi placea sa mananc, pe la 5 ani o intrebam pe mama de ce nu se poate trai fara sa mancam

Magne – si eu am citit despre Mirena, dar m-am decis totusi pentru anticonceptionale... Acum parca as vrea insa sa-l conving pe Bogdan sa se sterilizeze. Ce ziceti, i-as cere prea mult? Ah, i-am zis ieri de delta si a zis ca el nu calca acolo din cauza tantarilor... Uite aici si un ca sa-ti treaca depresia din al doilea mesaj, hai nu pune si tu totul la inima, mai bine discuti deschis, iti spui punctul de vedere si ramai ferma pe decizia ta. In fond TU esti cea care decide, nimeni altcineva nu are acest drept. Eu te inteleg, ca si mie Daviducul imi este perfect suficient (ma bucur ca am reusit sa-l fac si pe el!).

Lori – deci si la voi a trecut cu bine greva foamei... Ei, sa-mi adun si eu experientele altora, cand va fi (daca va fi) si la noi sa stau cuminte, sa nu ma impacientez degeaba...

MsBB si alte fete care dati la bebei vigantol, va rog mult luati din ala fara fluor Mda, stiam si eu chestia aia cu netunsul pana la motz (ah, m-am decis sa-i fac si eu petrecere de motz), dar tot i-am scurtat cateva suvite pe frunte, ca ma deranjau dpdv estetic

Lilly79 – voi ce mai faceti?

Cleo – jos palaria pentru replica data de tati lui Mara acelei femei imbecile care jignea un copil si considera asta ceva normal


Mergi la inceput