Salajencele alaturi de Mihaela!![88]
Raspunsuri - Pagina 9
Bimilit spune:
'na seara!!!
mihaela, ce scumpa e silvia
.mai si nu ai dat tu un bip sa ne auzim di pi meleaguri salajene.ei,ei.

am fost sa vedem o printesa
.m-am indragostit iremediabil, azi.avusai doua papusi in zona
.fetelor tare mumosi
bbici avem in gasca.
va pupez si salutez
Emma INVINGE cancerul!
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Am ajuns si noi acasa, adica in Simleu am ajuns demult, da ne-am mai dat o tura pe afara ca trae fain o fo. Parca vine vara asa cald a fost azi. Ammurit de cald pe masina pana in Jibou, nu am indraznit sa deschidem geamurile pt Alex, asa ca am suportat cu stoicism.
Am vazut printesa
noi am fost deja cu baietul in vizita.
De fapt cu baietii, ca nu se stie, nu?
Frumoasa foc printesa, nici nu avea cum sa fie altfel cu asa mamica.
Diana, nu am vrut sa il postez mai iute sa nu il vada Maria, acum nu mai e nici un secret:http://entertainment.webshots.com/photo/2151877310102125681efORCV![]()
Bia zice ca azi e ziua Pamantului, deci intre 8 si 9 stam pe intuneric. Chiar daca nu total, macar la veioza, ca sa nu il speriu pe Alex.Deci, revenim dupa 9.
Dulciuri
mihaela_s spune:
Oti, e www.ecomagazin.ro/ora-pamantului/" target="_blank">Ora Pamantului si e de la 20.30.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
Hai ca eram tocmai cu niste våfflor in prin proces de creare si n+am putut scrie mai mult...
Bia, puteam sa dau un bip daca stiam numarul...
. Las' ca ne auzim si vedem la vara, peste 3 luni. 
Oti, superb tortul ca de fiecare data! 
Mai si ce frig a fost cand am fost noi in Ro...ninsoare si vant ce am prins...speram si eu sa vad deja pomi infloriti, dar cand colo era ca aici. Azi a fost si la noi placut...soare si 7 grade. hehe, de la 1-2 e bine, nu? ![]()
Va
, pe maine.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
io ca o blonda ce is am stat pe intunerec de la 20 la 21,15.asta e ,da bine ca am putut si atat.
mihaela, sincer imi pare rau canu ne-am auzit.da trei luni zboara un doi.la jibou azi au fost 17 grade pe la 12,30,iar la simleu la 16,45 erau 18 grade.vine vara imediat
.
mai da maine se schimba ora.sigur ,sigur
.dam ceasul cu o ora inainte.
is in zona.
Emma INVINGE cancerul!
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
Subscriu la ce a zis Bia si Oti , adica e frumoasa foc printesa Mariei. Sa dea DD sa fie sanatoasa ca restul se rezolva.
Nici nu s-a simtit ca au fost copii in preajma noastra atat au fost de cuminti aman2, adica si Casia dar si Alex. Numai mamicile lor zic k nu sunt cuminti 
Fetele mele sunt la bunici, colegu e in orash la meci asa k eu merg sa dorm 
Va doresc si voua o noapte cat mai frumoasa cu vise placute !!!
dianaiulie2009 spune:
Otilia, te rog dupa ce descarci aparatul sa-mi trimiti si mie pozele facute azi 
mihaela_s spune:
Noi am stins luminile dar am lasat tv-ul si laptopul.
Deja mi-e groaza ca venim in Ro la 40 de grade...noa dar or trece cumva 10 zile. Acuma mi-ar placea...
Ora se schimba da. La noapte...dormim mai putin...
. Bine faci adriana ca te culci, macar iti faci somnul.
Pe mine era sa ma fure dupa pranz, m-am dus in dormitor sa invat putin la suedeza, ca am mult de recuperat, am si la engleza...colega mea nemtoaica a fost tare de treaba si mi-a lasat tare frumos sistematizat ce am facut saptamana asta.
Azi a venit un curier la usa cu un buchet mare de flori, de la colegii de la clinica ai lui Ovi. Aici se dau 10 zile platite pentru deces in familie, nu le trebuie nici un act. Dar marti Ovi pleaca la St. la un curs...iar raman singura, ma asreapta o saptamana grea. 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:

Miha multam de pont, staturam la veioza si am jucat carti
Adriana, is descarcate, daca te vad online ti le trimit.
tata gasca. 

Dulciuri