Salajencele alaturi de Mihaela!![88]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'na ziua!!!!!!!!

mihaela, drum bun spre casa.

Emma INVINGE cancerul!

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

E boabe, rasnita proaspata! Si facuta cu mare drag!

Dulciuri

heyyyyyyyyyy,cu aroma nu ai? io as vrea o cafea DEmenta.se poate??

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

fetelor.io am o lene de ma doareeeeeeeeeeeeeeeeeee.nu am chef de nimic,bine asta nu-i o noutate, da mi lene rau.
Lavinia, bag sama ca esti in febra mutatului.spor la aranjat una alta prin casa.sper ca ai net la casuta.pupici.
diana, sanatate lui stefanut[apropos pe praslea al meu il cheama Matei Stefan],asa ca vezi , de aia si al tau e dezbracacios.
elvira cum esti azi?
giuliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,treci la un raport scurt .mai io ma rog sa vina mamaie cat mai repede la zalau,ca asa mai ai timp si tu de forum.
adriana, ce-ti fac viespile.tu cum te simti?

cami.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Cam liniste pe aici. Eu sunt acum la mama, am trecut azi dupa-amiaza tata pe la noi si am iesit cu el cu masina, am fost si mi-am platit netul si rata la casa si acum am venit cu ei in bradet.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

si de la noi. Azi eu am fost plimbareata rau. O colega din Zalau si-a sustinut lucrarea de gradul I. Si bineinteles ca am fost si eu Deci prasle o stat cu mami vreo 4 ceasuri. L-am alaptat cand am iesit pe usa, si nu i-o mai trebuit nimic pana am venit. O baut cam 20 ml ceai. Nici cereale nu o mancat ca o dormit. Asa ca pe cand sa se trezeasca am aparut eu cu tzatza plina Mi-a prins bine iesirea, chiar m-am deconectat putin. In rest, toate bune si frumoase, noi cu drag muncim. Dulciuri

Mergi la inceput

Citat:

si de la noi. Azi eu am fost plimbareata rau. O colega din Zalau si-a sustinut lucrarea de gradul I. Si bineinteles ca am fost si eu Deci prasle o stat cu mami vreo 4 ceasuri. L-am alaptat cand am iesit pe usa, si nu i-o mai trebuit nimic pana am venit. O baut cam 20 ml ceai. Nici cereale nu o mancat ca o dormit. Asa ca pe cand sa se trezeasca am aparut eu cu tzatza plina
Mi-a prins bine iesirea, chiar m-am deconectat putin. In rest, toate bune si frumoase, noi cu drag muncim.

Dulciuri

o la la.ai lasat copilu fara tine? vai nu poci pentru ca sa crez.moama, ce "denaturata "esti.mvai sa dau un BIP la protectia copilului.asa ceva.

acu fara gluma.te felicit mamico ca ai "evadat" nitel.sa-ti fie de bine iesirea.mai biseaza asemenea fapte.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia .Apoi o fo cu buna-sa nu singur Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Bianca, nu ne-ai mai povestit ce ti-au facut barbatii in legutura cu mancarea..au dat iama in frigider sau ti s-a facut mila de ei si ai gatit?
Oti, felicitari pentru evadare. Imi amintesc cand am iesit la o pizza prima oara si l-am lasat pe Stefan cu mama..din 5 in 5 minute vorbeam de el, si l-a un moment dat am simtit, mi s-a intarit tzatza, am stiut ca plange si ii e foame si asa si era. E o legatura intre mama si bebelus, oricine ce ar zice.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Citat:

Bia .
Apoi o fo cu buna-sa nu singur

Dulciuri

mno, belea.era si culmea sa=l lasi singur.
eram precisa ca ,cu buni a ramas si cu Andrei of course.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Bianca, nu ne-ai mai povestit ce ti-au facut barbatii in legutura cu mancarea..au dat iama in frigider sau ti s-a facut mila de ei si ai gatit?

mno, barbati-s barbati.se descurca si-n situatii de criza.dimineata papa cereale cu lapte,la pranz in oras si seara cauta in frigider,uscaturi.da nu comenteaza nik.
de gatit am gatit, ptr matei,ptr ca prazlea manaca doar mancare gatita si nu e pretentios.bine acu sa nu mint si tudor a mncat ciorba taraneasca.se dau incet incet pe brzda ca vad ei ca-s zapacita nitel.de maine ma apuc de gatit.

cami, da eu ii intreb tot timpul cesa le gatesc.da nu depun efort sa se gandeasca si de aia io-s in plop si plopu-n aer.

mihaela sper ca ati ajuns cu bine in suedia.te asteptam maine la o poveste.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput