Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)
Raspunsuri - Pagina 8
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiralina Buna fetelor, Am si eu vesti noi despre bebe. Tocmai am facut eco. Bebelina are 1190g. E super ok. Placenta perete anterior si fundal, gr 0. Asta e ciudat pt ca la ultima eco imi spusese gr 2-3. Oricum e de bine si ma bucur mult. Cordon ombilical central, vase 3. Asta oare ce inseamna? si doppler RI in AO = 0.70. Asta ce o mai fi? Si vestea buna: colul e de 3,60cm, inchis. Si am primit permisiunea de a ma ridica din pat. URA!! :) pupici ![]() 28 saptamani cu ![]() |
Ma bucur pentru tine!

Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 32+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
LauraOana spune:
carla eu chiar nu stiu ce e cu barbatii astia si jocurile! nu spune nimeni sa nu se joace..dar cu limita..
felicitarii pt cei 4 ani jumate de la nunta 
...iti doresc sa nu-i vina sotului tau la noapte ginduri indecente
cu atitea probleme pe capul tau cred ca asta e ultimul lucru la care te gindesti..![]()
32+
GUGU 
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
alynta27 spune:
Carla lasa ca e mare DD! Mergi si mai aprinde o lumanare poate te linisteste!
Anda imi pare rau!
Lauraa succes la referat! Sa ne spui ce ai facut la medic!
Eu am umblat de dimineata! Pe baiat l-am lasat ci fina, care e si ea gravi si are baiat de 3 ani! S-au jucat frumos! Am si gatit azi peste cu mamaliga si usturoi!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 32+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
LauraOana spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Am si gatit azi peste cu mamaliga si usturoi! |
yammy yammy

32+GUGU

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
philip spune:
alex, absolut superbe pozele.
laura, esti frumoasa, ce bine-ti sta in rosu.
carla, ia un pupic si de la mine, daca tot esti virusata.
tot voiam sa va intreb de homeopatia asta, chiar e ok in sarcina ca eu vad pe toate medicamentele aici ca sa intrebi dr daca esti insarcinata. mie mi-e frica sa iau, aseara n-am mai rezistat si-am luat un tylenol, in rest ceai cu lamaie.
philip
30weeksbabyboy
mommyandreea
LauraOana spune:
kiralina ce fain ca ai voie sa te ridici din pat si felicitari ca ai vazut bebelina
32+
GUGU 
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui LauraOana carla eu chiar nu stiu ce e cu barbatii astia si jocurile! nu spune nimeni sa nu se joace..dar cu limita.. felicitarii pt cei 4 ani jumate de la nunta ![]() ...iti doresc sa nu-i vina sotului tau la noapte ginduri indecente 32+GUGU ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula |
ai dreptate, dar i-au venit ieri la pranz si azi-dimineata, cred ca e destul Carla,
s.28
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Carla lasa ca e mare DD! Mergi si mai aprinde o lumanare poate te linisteste! Anda imi pare rau! Lauraa succes la referat! Sa ne spui ce ai facut la medic! Eu am umblat de dimineata! Pe baiat l-am lasat ci fina, care e si ea gravi si are baiat de 3 ani! S-au jucat frumos! Am si gatit azi peste cu mamaliga si usturoi! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cu MateiBurtica 2 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Sa speram ca se lumineaza lucrurile si la noi. Meniul vostru de astazi suna absolut delicios .David Cum a aparut Printul! |
Carla,
s.28
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Philip, multumesc pentru pupic, a fost dulce.
Homeopatia este foarte OK si in sarcina si pentru sugari si copii mici, nu-ti fa griji. (este mai ok decat tylenol-ul ![]()
)
Carla,
s.28
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
DanaMi spune:
Maria felicitari pt bb Darius grasunel 
kiralina ma bucur ca s-a mai rezolvat pb cu colul si felicitari pt bblina
AlexSi am vazut si eu pozele, sunt superbe 
Carla, Dici sorry ca aveti asa pb cu parintii, poate ca ar fi mai bine sa incecati sa va descurcati fara ei, in loc sa "va aiute" si sa platiti din urma lor , 
de sustinere morala 
32 +
Bianca Maria / Ema Andreea 
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache