Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

LauraOana, nu pot sa vad pozele.

Am si eu poze de pus pe site ca vrem si noi in filmulet, dar n-am gasit un ragaz sa le pun, ultimele sunt facute ieri, cu 2 fete, ca Saby n-a putut sta departe de obiectivul aparatului foto.

Carla, s.28 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

dici:ma pot considera norocoasa k nu am astfel de pbl..nici cu ai mei,nici cu socri..am intampinat odata o pbl:aveam umezeala in baie undeva intr-un colt,era vara..aveam concediu asa k am hatarat sa profitam de tp si bani si sa venim in tara,clar k am lasat cheile la soacra sa-mi ude floricelele...sa mai aeriseasca putinla intoarcere,dupa o luna circa...am gasit baia..zugravita cu vopsea..in coltul respectiv..si in alta camera unde avem centrala..nu-ti spun ce nervi aveamplus cosul de rufe plin de vopsea...bn macar k nu aveam haine in cos!de atunci nici k a mai indraznit sa-si faca de cap in casa la mine(am mustrat-o)in limita bunului simt

maria,kiralina:felicitari pt
vestile bune,bblushi sanatosi si grasunei aveti fetelor!sarcini usoare in continuare!

laura.o..maria..:aveti egalitate fetelor..vreau sa vad cine castiga meciul..

ely 33+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Alex, super pozele, doar ca nu stiu ce s-a intamplat ca nu am reusit sa le vad pe toate, dar am vazut ca ai o burtica super!!!

Cristina 34+ Alessia Nicola

http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

fetelor maduc sa pregatesc de papik...revin in schimbul 3..spor la scris...

ely 33+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alberta72 spune:

Draga Carla, nu stiu ce se intampla acolo la tine, dar se pare ca e tare nasol. Poate trebuie sa vorbesti cu un avocat.
Si viroze si probleme financiare si vecini idioti...Poate ar trebui sa luati decizia sa plecati din tara, sunteti intelectuali si harnici amandoi, nu v-ar fi greu sa va ridicati. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, sau sa zic ca Romania e de cacao, dar daca iti ajunge cutitul la os trebuie sa incerci orice. E spre binele copiilor. E foarte greu printre straini si departe de parinti, dar te obisnuiesti.
Eu stiu ca locuiesc in frigider...dar aici e liniste si totul pus la punct si avem venituri stabile. Si cu frigul ne-am obisnuit, iar vara e superba, temperaturi in jur de 24 de grade, cel mult 30. Nu au fost 40 de grade niciodata iar din mai pana in octombrie noaptea e foarte mica, apune soarele dupa 10 si rasare dupa 5. E o placere sa bei o bere la tine in curte la 10 seara si totusi e inca lumina. Sa imi spui daca te bate gandul. Canada e o tara frumoasa.
Te pup

Mergi la inceput

Ely, enervanta patania cu soacra, macar sa va fi intrebat inainte, dar bine ca nu a facut mai rau, ca se putea
Cristina, sa te auda DD! Sanatosi sa fim toti ca ne-om descurca.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

carla sunt sigura ca vei reusi tu sa duci totul la bun sfisit cu bine!! dar incearca sa lasi unele chesti si pe umerii sotului..sa lase PSP-ul deoparte si sa ingrijasca de tine..chiar daca e bolnavior..pt ca si tu esti bolnavioara si si gravida pe linga...

sper ca acum functioneaza:

http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?ownerId=174883471&photoId=3524603113&albumId=275705303#3524603113_174883471_275705303_0

32+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alberta72

Draga Carla, nu stiu ce se intampla acolo la tine, dar se pare ca e tare nasol. Poate trebuie sa vorbesti cu un avocat.
Si viroze si probleme financiare si vecini idioti...Poate ar trebui sa luati decizia sa plecati din tara, sunteti intelectuali si harnici amandoi, nu v-ar fi greu sa va ridicati. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, sau sa zic ca Romania e de cacao, dar daca iti ajunge cutitul la os trebuie sa incerci orice. E spre binele copiilor. E foarte greu printre straini si departe de parinti, dar te obisnuiesti.
Eu stiu ca locuiesc in frigider...dar aici e liniste si totul pus la punct si avem venituri stabile. Si cu frigul ne-am obisnuit, iar vara e superba, temperaturi in jur de 24 de grade, cel mult 30. Nu au fost 40 de grade niciodata iar din mai pana in octombrie noaptea e foarte mica, apune soarele dupa 10 si rasare dupa 5. E o placere sa bei o bere la tine in curte la 10 seara si totusi e inca lumina. Sa imi spui daca te bate gandul. Canada e o tara frumoasa.
Te pup

Ai dreptate cu tara dar, desi nu ne ajuta nimeni, nu ne induram sa plecam si nu mai suntem la varsta aventurilor. Cu avocatul nu rezolv nimic aici, doar ma jumuleste de bani (zic din experienta).
Brr, o fi frumos in Canada, dar n-as putea sa traiesc cu iarna jumatate de an, mai degraba undeva in tarile calde . Ador Grecia, m-as muta in Corfu si maine, visez la casuta noastra din care sa simtim briza marii si la copii multi alergand prin curte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alberta72

Te pup

ce dreptate ai!! e greu la inceput...dar daca esti harnic reusesti..mai ales in canada..unde e plin de emigranti!! si tatal meu biologic a emigrat acum 15 ani in canada...ia fost greu la inceput (si foarte foarte frig dar acum are tot ce-i trebuie...atit ca ne vedem doar odata la 2-3ani...

32+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

carla sunt sigura ca vei reusi tu sa duci totul la bun sfisit cu bine!! dar incearca sa lasi unele chesti si pe umerii sotului..sa lase PSP-ul deoparte si sa ingrijasca de tine..chiar daca e bolnavior..pt ca si tu esti bolnavioara si si gravida pe linga...

sper ca acum functioneaza:

http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?ownerId=174883471&photoId=3524603113&albumId=275705303#3524603113_174883471_275705303_0

32+
GUGU

Gata, se vad, ce frumoasa esti!!!
Sotul ma ajuta cu Saby, ii mai da el sa pape, mai strange cate ceva prin casa, dar PSP-ul ii ocupa multe ore din zi si nu reusesc sa fac nimic in privinta asta. Acum ca este si el gripat, se plange mai rau ca o femeie in travaliu.
Stie ce face natura asta, barbatii n-ar fi fost in stare sa nasca sau sa se trezeasca de 5 ori pe noapte luni de zile ca sa alapteze. Si al meu este dintre cei aproape perfecti .

EDITEZ: azi implinim 4 ani si jumatate de la nunta .

Mergi la inceput