Nou stil de viata (264)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

DORDIA , multa sanatate

LA multi ani GUILHEM !

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna dimineata !Am sosit si eu de la servici ,iar acum beau un pahar de apa calda cu lamaie (am inteles ca e mai eficient, daca apa e calda )Dordia ,multa sanatate la micut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Sa aveti o zi buna si cu mult soare! Se pare ca dansul nostru de ieri a ajutat cat de cat, caci in Bucuresti e soare. Are el niste dinti mari si ascutiti (adica avem doar un grad), dar macar nu mai ploua.

Mara este mai bine, multumesc de intrebari. Azi a dormit chiar pana la 8.30, ceea ce pentru ea este un record. Nu mai tuseste asa des, isi ia iubita mea medicamentele cumintica, isi pune singura picaturi in nas. Cum spune si Dordia, ne facem noi mari... Dordia, sanatate puiutilor. Parca nu se mai termina....

Dupa ce terminam cu toate tratamentele, trebuie sa-i fac si exhudat, caci fiind scarlatina in gradinita, nu ii primeste decat dupa ce si-au facut analize. Of!

Zuzi, Mara adora sa bucatareasca cu mine. O las sa puna zaharul/ faina in aluat, sparge chiar si oua, rupe ciocolata in bucatele mici (asta este partea favorita, ca o gusta sa vada daca este potrivit de buna pentru prajitura ), cand facem pizza ii dau un cutitas de plastic si taie mozarella, rupe plicurile de praf de copt/ zahar vanilat, storcoseste bananele pentru chocolate-banana cake si tot asa. Ba chiar ma intreaba in fiecare weekend cand facem prajitura mai repede. Cand avea cam 3 ani a curatat singura un castron de mazare noua; era atat de fascinata, ca nu m-a lasat sa ma apropi de castronul ei si pana nu l-a dat gata nu s-a lasat. Asa ca spor la bucatareala!

Azi avem farwell dinner pentru colega mea draga. Uf uf uf...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
multumesc de urarile de sanatate si pupici! si eu va pe voi!

Mie mi-e tot asa, nici o imbunatatire, in plus ma dioare si capul fiindca n-am prea dormit azi noapte! pe Marc l-am trimis la gradi, iar am avut texte ca nu i-am dat cacao, a zis ca nu ma mai iubeste, la gradi am zis hai sa te pup , a zis na pupa-ma si mi-a intins capul! (ma mir ca m-a lasat, poate fiindca n-a avut nici o fata in jur)

Gabi am citit si eu acum, imi pare tare rau, sper din suflet sa se stranga banii necesari pt operatie si sa se poata bucura de o viata normala!
Dordia multa sanatate bolnaviorului!
Crys ia si tu ceva pana nu se face mai rau!

Nu mai suport vremea asta, ploua intr-o veselie si e frig!
Mik bine ai revenit si mai povesteste-ne de voi!
Hopes da de unde vin poftele astea?
Anda daca ai stii ce bine ma simt pe blogul tau... dar si mai bine m-as simti daca as gusta din fiecare!
Ruxandra unde esti? ca nu te-am citit azi.

va pupicesc, plec la ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Halo,
Mik: bine ai poposit pe la noi.
Lai: hai mai mai scrie 2 vorbe.
Lou: ce faci?
Ruxi: unde ai fugit?
Marilena: iesi de dupa usa.
Claudia: ce figura e Marc . Esti bine venita oricand la mine.
Gabi: ce ma bucur ca nu mai e asa rau Mara.
Zuzi: ce faci azi? Esti vesela, da?
Diana: sanatate la puiuti
Criss: ai grija de tine.
Carmen: buna dimineata si tie.
Tocmai m-a sunat seful sa ma invite la 11.30 la discutia de evaluare si renegociere . Is tare curioasa cum va fi.
Meniul de azi:
salata din: ou fiert, rosie, castravete, ton si iaurt, o patratica de prajitura cu visine (cu faina integrala)
gnochi de cartofi cu sos de rosii (facuti in casa) si cateva felii de "chec" de pui
diseara iar nu stiu ca la 6 imi scoate atele si ma opoereaza la ceva chestii care mi-au iesit pe gingie (ca niste coarne osoase despre care nimeni nu stie ce sa zica).
Va pup si sa aveti o zi frumoasa si cu soare in suflete

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare!

Fetelor eu maine la 5 dimineata plec spre Viena si stau pana miercuri, asa ca azi sunt intr-o viteza nebuna rau.
Marti nu voi putea da raportul, dar sper sa nu imi fac de cap si cand ma intorc, sa fiu la fel de motivata sa ma tin de treaba.
Va pup si sper sa va gasesc slabe si sanatoase. Daca am timp va scriu de acolo.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna ziua doamnelor,

N-am fugit nicaieri, sunt doar cu mintea departe . Nu mai rezist frigul asta, m-am saturat de viata aici desi sunt mai linistita...de problemele mele interminabile cu sotul.

Simt ca bat pasul pe loc, ca trece viata pe langa mine.

Sper sa ies din pasa asta proasta cat mai repede.

Si cat sa fie tabloul complet se pare ca raman pe cap si cu cele 2 joburi pe care le fac, ca nu au de gand sa mai angajeze decat vanzatori. Minunat !

Mai viu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Sunt de la 7 pe baricade dar am avut ceva de rezolvat.

Anda vreau sa stau in cucuruz ca asa o stare am .Buna papa ai pe site.

Gabriela citit si am ramas uimita si ma bucur ca Mara e mai bine.

Claudia asa sunt copii,dar macar ai primit un pup.

Cuscra sper sa scapi repede de raceala.

Intrebati de socru face din ce in ce mai multe acte de nebuneala(dement) si iar am avut discutii si credeti-ma ca ma obosesc discutii astea.Asa ca eu am sa retrag in partea mea ca am destule ale mele.

Gabriela o fi ajutat ieri dansul numai ca aici de dimineata ploua si eu vreau vreme frumoasa sa fug de acasa.

Made drum bun.

Zuzi si puiul meu vrea tort si eu o las sa invarta in anumite lucruri si sa guste din ele si cum arata bucataria dupa nu vreau sa zic.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Gusta, merci.
Ruxi, uite un pup sa iti treaca supararea.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ruxi sa treaca problemele.

Anda sa vii sa ne zici ce ai primit?

Asa ca am uitat sa zic am gura umflata de la herpes,ma simt super naspa si sunt cu nervi prastie,sincer chiar nu inteleg cum de pot fi asa nervoasa ,cred ca daca ajung la medic direct la nebuni ajung .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput