Nou stil de viata (264)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

La multi ani Guilhem

Cuba 2008

EMMA INVINGE cancerul

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Carina ,inca nu stiu ce vreau ,dar pana atunci sigur imi vine o idee Ma pregatesc sa plec la servici , asa ca va doresc o seara placuta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara, doamne frumoase!

La multi ani Guilhem, sa fii sanatos, sa cresti mare!

Doamnelor, nu zabovesc mult. Vroiam doar sa va spun ca la umanitare este un subiect deschis de o doamna pe care o cunosc. Este o fosta colega a mea, al carei fiu a fost lovit de masina pe trotuar in timp ce mergea la scoala. A fost complet mutilat, nu mai poate merge. De 4 ani trece prin mari si mari chinuri... Au descoperit un medic in Turcia care vrea sa-l opereze. Am descoperit subiectul intamplator, trecand pe la umanitare sa aflu vesti despre Emma.

Atunci cand s-a intamplat accidentul, am deschis chiar eu subiect aici pe forum. Aveti aici detaliile:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134742

Orice leut ii este de ajutor.

Revin cu subiecte mai vesele.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Am terminat munca, ma duc si eu la culcare!
Noapte buna, frumoaselor!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata in Ro si Europa, buna seara la restul pamintului, nu mai e nimeni in Tailanda ?

Delidana, Gusta, Tzuni, Hclara/claudia, yubi, Anda, Violeta, Mephala, Zuzilici, Gabrielama, va multumesc la toate de urari si de reprimire.

Eu sunt OK, nu mai am nici un fel de greutati cu a pierdre kg, trebuie sa pun inapoi pe mine una-alta ca sa arat a om si nu a creatura descarnata. Am greutatea din tinerete !

L-am sarbatorit azi pe cel mare si miine ii voi arata urarile de la voi. O sa fie mindru tare.

Am citit ultimele 5 pagini si m-am bucurat sa va regasesc pe toate.

Zuzilici, cauta retete simple de facut cu Isabela, pune-i sort si las-o sa invirta in castroane sau sa apese pe butonul robotului de bucatarie. Toti copii adora.
Cind pui sare in mincare, pune-i sarea in minuta sa o puna ea in oala. Idem cu boabele intregi de piper sau cu frunzele de dafin. Pune-o sa numere merele/legumele pe care le gatesti.
Nu uita totusi sa-i arati clar limitele : nu se atinge nimic din ceea ce e pe aragaz/cuptor, nu se joaca cu cutitul.
Da-i sa guste cam tot ce utilizezi (in limitele rezonabile) : chiar si telina taiata cubulete e interesanta (eu furam boabe de mazare si de fasole verde, rontaiam cotoare de varza si bucati de morcov).

Cu drag la toate,
Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hallo...fetele!

Imi pare rau ca nu am mai aparut dar...am avut probleme cu piticii...mai ales cu cel mic. Mi-a facut otita de care probabil v-am spus si care nu a trecut deloc si am ajuns la Orl-ist care ne-a trimis la V.Babes...pt ca tocmai ce ii erupsase varicela...deci...tb sa tratam si o otita care din fericire nu e purulenta, ci doar muci in ureche....dar tb sa o tratam si sa mergem zilnic la spital pt a-i curata urechea, si pe deasupra tb sa ne luptam si cu varicela. Dar ne facem noi mari.
Din aceste cauze am mancat aiurea, adica nu am prea mancat si marea prostie de ieri...dar facuta constient, a fost sa nu mananc nik toata ziua si seara am ajuns la masa la mama unde a mancat salata Beuf cu maioneza de post, peste si 2 chiflutze mici...si 5 saleuri de patiserie.....so....am cam dat-o in bara. Azi revin in fortza la punctele mele...si sper ca marti sa am un raport cu floricica.

Acum va poop si revin diseara dupa ce apuc sa citesc din urma.

Mik...la multi ano, sa-ti traiasca baietelul si sa va bucurati de el.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata dragelor! Poftiti la cafea, ceai, cereale si fructe. Vad ca azi este soare, poate totusi soseste primavara.

Merg sa citesc din urma si revin.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata.

Multumim de ceai, Criscosty, o zi cu mult soare sa ai!
Dordia, imi pare rau pentru micut, sanatate multa.
Mik, .

Mergi la inceput

Dordia, imi pare rau pentru pui mic. Sanatate multa E mai bine ca au facut acum varicela, si Dany a facut la 3 ani. Fratele meu a facut la 20 de ani si i-a fost groaznic de rau, e tare periculos la baieti.
Made, ce s-a intamplat? Esti bine?
Mik, ma bucur sa citesc ca sunteti bine. Te asteptam mai des
Cuscra, cum esti azi? Socrul ce mai face?
Zuzi, sa vezi ce este la mine in bucatarie cand fac prajituri Dany pune zaharul, faina...imagineaza-ti
Tzuni, voi cum sunteti azi? O zi buna sa ai
Gabi, cum este Maruta?
Clau, tu cum esti? Dar Marc?

Cred ca bantuie un virus pe aici, majoritatea suntem loviteCred ca ma paste si pe mine o raceala, ma ustura gatul si imi curge nasul...am o stare nasoala rau

Crys si Dany

Mergi la inceput

Multumesc Carmen si tie la fel Tu ce mai zici? Baietii ce fac?

Crys si Dany

Mergi la inceput