Nou stil de viata (264)
Raspunsuri - Pagina 20
ate_09 spune:
buna dimineata!!
imi fac si eu loc cu pasi timizi printre voi.Sunt noua pe acest forum si viitoare aspiranta la o burtica. Iar ca si multe dintre voi...ma lupt si eu cu kilogramele astea nesuferite. Pe scurt...dupa ce am renuntat la fumat acum 3 ani...am pus vreo 15 kg...pana am ajuns in februarie 2008 la veritabila greutate de 93 de kg. Atunci am pus piciorul in prag si m-am apucat de regim. Avand si inaltimea de 1.64 m...aproape ca ma rostogoleam la greutatea asta.
Taras-grapis...mai cu hopuri...mai calcand pe alaturi ...am reusit intr-un an sa slabesc 16 kilograme
. Dar de abia de acum incepe greul...pt ca ambitia a cam inceput sa ma paraseasca...kilogramele se duc din ce in ce mai greu
. Acum am 77 kg si trebuie musai sa mai dau jos macar 10 kilograme...inainte de a avea burtica pt ca nu vreau sa ma trezesc peste 9 luni ca plec iar de la 90 si ceva de kg.
Sper ca alaturi de voi sa gasesc puterea necesara pentru a merge mai departe! 
tlaura spune:
'Neata fetelor!
am trecut si eu sa va salut! Nu prea am ce sa scriu; doar ca sunt sigura in cursul saptamanii pentru o perioada de o luna si jumatate! Sotul mi-a plecat la un curs la Brasov!
Bine ca s-a mai incalzit putin vremea si pot sta cu copilul mai mult pe afara!
va pup si va doresc o zi buna!
andre_ea spune:
Ziua buna tuturor!
Am si eu un loc pe lista voastra? Am mai fost pe aici acum ceva timp, dar nu cred ca ma mai tineti minte. Intre timp am nascut a doua oara si acum sunt grasaaaa
. O dieta clara nu pot tine pentru ca alaptez, dar incerc sa reduc cantitatile. Am nevoie de putin sprijin moral ca sa ma pot abitine de la mancat aiurea.
Pentru listuta: 1.61m, 64kg si visez (asta e cuvantul) sa ajung la 51kg.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Sabina spune:
Andreea, bine-ai revenit! Nu esti grasa absolut deloc, eu am acum in jur de 67 mai mult sub, vad eu maine exact cat), la aceeasi inaltime. De-as avea 64 m-as considera aproape normala:)
Tu abia ai nascut, sezi blanda, las-o mai moale cu dulciurile si fainoasele si atat, da e f f greu, e oboseala, e stressul...
fa plimbari lungi cu carutul, cand avea Gh 4 luni era iarna si nu ieseam asa de mult.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carina spune:
Salutare,
La multi ani Mihaela! (cu scuzele de rigoare Yubi)! Minunate pozele.
Carmen: mersi pentru cafeluta de sambata. A fost buna si azi
. N-am lucrat, am avut musafiri si tot felul de chestii de rezolvat. Foarte bine iti sta cu breton. Il suporti usor? Ca pe mine ma scotea din minti bretonul - parca aveam gandacei dedesupt si imi venea sa pun mana mereu.
Delia: f faine - o sa arati minunat.
Criss: f faine pozele - sunteti niste draguti.
Tzuni: tin pumnii sa iti atingi targetul.
Gabi: imi pare rau ca ai avut probleme asa mari in weekend. Drum bun si apor in delegatie.
Sabina: felicitari in primul rand pentru lucrare - e o realizare f mare si ai muncit mult pentru ea. Esti f dependenta de comfortul casei, al copiilor. Cred ca toate trecem prin framantarile astea, prin autoinvinovatiri in momentul in care reincepem sa ne traim si viata noastra. Ce alege fiecare e strict personal. Eu ti-as spune sa te odihnesti, sa nu te invinovatesti pentru tot ce se intampla cu cei dragi tie.
Meniul de azi:
omleta cu legume, biscuiti dietetici
somon la gratar cu ciuperci umplute cu spanac/ feta si ceapa verde
budinca de tapioca cu capsuni si banane
Va pup si revin
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
andre_ea spune:
Merci, Sabina! Da, dulciurile sunt problema. Si faptul ca mananc de placere, nu de foame. Acum sunt suparata ca nu ma incap pantalonii de primavara, ma imbrac tot cu haine de gravida. Iar plimbari, hm, ma aseaza Tudor la nisip si leagane si de acolo nu ma mai misc. N-am nici o sansa. Azi e plecat putin cu mama, asa ca ma duc sa fac putin Pilates de 20', desi odata pe luna nu cred ca se vede.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
louisea spune:
Am intrat sa va urez si eu o saptamana minunata cu mult soare ![]()
Revin deseara la o vorba..
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci ![]()
puskin spune:
Neata,
trec repede sa va spun buna ziua, mai multe pe seara.
Gabriela, e un H&M care are si hainute de copii.
Zuzilici spune:
Buna dimineatza si-o saptamana minunata.
Bun venit noilor fete si promit sa ma ocup de ele astazi, un pic mai tarziu. Acum plec la servici.
Cuba 2008
EMMA INVINGE cancerul
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
hcclara spune:
Salutare!
Vik, sa va traiasaca Nadja, la multi ani, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! petrecere frumoasa si