Nou stil de viata (264)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sabinescu, mai scrii? Io acum mi-am terminat treaba si fug in pat cu dusmanca mustacioasa, ca dimi la 6 sunt pe baricade!

Noapte buna. Sa visati....roz!

PS. Yubi, sunteti taaaare dulci!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

NU mai, gata!
Mai am bibliografia...niste mici detalii de genu, da in mare e gataaaaaaaaaaa!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Mephala arati super si chiar n-as fi ghicit ce faceai la ora aceea tarzie...sau ...devreme, depinde cum vrei s-o iei.

Yubi las' ca-i bine si-n familie, e mai intim. Aratati date bine si cred ca Mihaela seamana cu tati.

Tzuni sonm usor.

Sabi ai terminat sau mai fac galerie?

Marilena deja vorbiti de scoala...sau e vorba de gradinitza?

Noapte buna tuturor.

Cuba 2008

EMMA INVINGE cancerul

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata, frumoaselor si sa aveti o saptamana minunata!

Va las cafea, ceai, cereale, lapte si fructe.

Vorbim mai incolo, ca-s in zona, muncesc.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetele!!!

Poftiti la cafea, ceai...sucuri naturale...etc

Noi am avut un weekend bun, Tudor merge spre bine, urechiusa nu a mai supurat deloc...si facem in continuare tratamentul....insa nu stiu ce sa ma fac cu mucii...pt ca amandoi mucesc de zici ce-i aia. Dar om trece noi si peste asta.

Yubi sa-ti traiasca fetitza si sa va bucurati de ea!

Gabrielama...e bun aparatul si la noi a dat rezultate. Sanatate multa!

Am o zi de kakao la servici....si tare mi l-as schimba...dar pe praful asta....o sa vad cum decurg lucrurile.

HcClara...offf...asa e de trist cand auzi de moartea persoanelor cunoscute....Condoleante familiei!

Danielag...sanatate multa surorii tale!

Meph...iti sta super cu breton....

GAta ca tb sa plec la scarbici...ufff....ce nu-mi place!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Multumesc tuturor pentru aprecieri..adevarul ca sunt tare mandra ca am ajuns la greutatea aceasta

Yubi, am vazut pozele...ce fata mare ai
Carmen, super iti sta cu noua tunsoare

Am multa treaba, sper sa pot intra mai tarziu...va doresc o saptamana minunata

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Buna dimineata dragele mele,

Io tot ou stricat, am venit de 3 zile si desi mi-am tot promis ca intru sa va scriu cateva randuri nu am reusit sa imi fac timp.

In Olanda a fost foarte fain, m-am bucurat foarte mult ca am reusit sa ma vad cu Marilena, iti multumesc din suflet pentru ca ai facut efortul sa vii sa ne vedem si ti-ai dat peste cap programul tau dar mai ales pe al Marei pentru mine. So, . Mie mi-a placut mult la intalnire, dar tolomaca cum sunt am stat cu aparatul foto pe scaun si asa de absorbita eram ca am uitat sa fac cateva poze. Mara este absolut minunata, sa iti traiasca si sa fiti fericiti toti trei ca tare mi-a placut familia ta. Tare as vrea sa ne mai vedem daca mai da Dumnezeu sa mai avem ocazia. Poate in Ro.

In rest, la servici dupa o saptamana de huzur mi s-au adunat o tona de lucrari iar eu nu pot sa ma concentrez inca la nimic. Iarasi trec prin pasa aia proasta cand imi vine sa imi dau demisia si sa ma mut la tara si colegii sunt iarasi de cacao. Am tot zis ca o sa imi schimb atitudinea fata de ei ca am senzatia ca ma iau de fraiera.

Incerc sa pun maine cateva poze mai noi, cu mine, tot grasa, ca nu ma mai pot concentra la dieta. Am ajuns la 80 de kile si nu mai am ambitie sa cobor sub pragul asta. Sper ca dupa Paste sa imi revin si sa reincep in forta.

Va las si revin in curand ... sper.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Sa aveti o saptamana minunata!

Scuze pentru tacerea din weekend, dar nu m-am simtit prea bine. Am facut frisoane - in viata mea n-am tremurat asa, cu 4 paturi pe mine - dupa am dat in febra si am culminat duminica dimineata cu o enterocolita mirifica. Pentru a definitiva starea minunata, ieri mi-a iesit si un herpes genial la buza... pe scurt m-am simtit minunat. Si ieri am avut si doua aniversari a doua foarte bune prietene - prima, la pranz, la un brunch la un hotel din Bucuresti. Mancare senzationala, toata lumea s-a imbuibat, eu am mancat paine cu branza.

Dupa amiaza la alta prietena acasa am baut apa... si cam asta a fost toata mancarea mea de ieri.

Acum sunt ceva mai bine, dar am o buza care imi atarna si arat mirific.

Anyway...

Am vazut toate pozele, asa ca: Yubi, cu intarziere La Multi Ani si sunteti tare frumoase! Carmen, iti sta foarte bine cu breton!! Sper sa-l suporti pe fata, ca la mine asta a fost (si inca e) cea mai mare problema cu bretonul! Criss, felicitari!! Arati senzational!! Tzuni, tu esti frumoasa si cu moate in cap!

Ruxi, maine dimineata ajung la Praga, dar am un program oribil. Spune-mi te rog mult, pe langa Intercontinental e vreun H&M de copii?

Sabina, felicitari pentru referat!! Mare realizare!

Pupici grupati pentru toata lumea, am o sedinta in oras pentru care trebuie sa ma pregatesc. Sedinta o sa fie simpla, mai greu e sa ma ridic si sa merg drept, caci nu prea pot sa mananc nimic.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

nu stiu cat de mare realizare este.
am scris pe blog cum sta treaba in realitate :((

http://armonii.blogspot.com/

va multumesc din suflet pentru sustinere

Mergi la inceput

Gabi, sanatate! Fa-ti ceai de galbenele si ceai de lamaie. Asta de lamaie e minunat la greata si frisoane, fierbi 20 de minute lamaile taiate.
Ia partea buna, poate slabesti :D

Mergi la inceput