Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (29

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adnana31 spune:

da, am citit si eu asta despre amnio...nu am rh negativ, deci asta nu ar fi o pb.om mai vedea pana atunci; sorocul ar fi prin mai, cred ca la inceput.in legatura cu vitaminele...vad ca dr au pareri f impartite: unii dau de la inceput, altii deloc (nu ma refer la acid folic).11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

fetelor, eu nu pot sa editez la profil. nu ma lasa sa pun poza si nu stiu, adica nu gasesc, de unde sa activez PM. nu stiu si gata!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna dimineat burtici!

Va spun din propria mea experienta ca toata sarcina cu Rares am luat elevit si in ciuda tuturor laudelor de bine despre asta, eu am facut anemie feripriva prin luna a 5-a si am tinut-o tot asa pana la final.
Acum cam tot anemie se anunta si am inceput sa iau din proprie initiative eurovita minerale care contine de toate si la fel de bine dozate ca si elevitul (insa e la juma' de pret).

va pup.

Ramona

Bebita din burtica 12+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Mie doctorul mi-a dat sa iau multe vitamine - acid folic, supradyn, fier de la inceputul sarcinii desi analizele de sange mi-au iesit bine (doar o mica anemie). Stie cineva daca se iau toata sarcina caci eu m-am cam saturat de luat atatea pastile.
Sper sa nu pun 20 kg caci de vreo 3 zile am cate o senzatie de foame de ma ia cu lesin!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Buna,

Va rugam sa ne adaugati si pe noi:UM 15.01.2009,DPN:22.10.2009.

Multumim!

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Bine ai venit la noi

Ramona

Bebita din burtica 12+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

fetelor, eu nu pot sa editez la profil. nu ma lasa sa pun poza si nu stiu, adica nu gasesc, de unde sa activez PM. nu stiu si gata!

15+

De poza nu stiu, dar PM se activeaza daca dai click pe mesaje private in lista care se gaseste pe pagina in partea stanga.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fetelor, m-am hotarat sa ma duc la o eco pe la 14 sapt sa imi mai masoare cineva translucenta si poate imi spune si ce sex are bb, plus ca as vedea si eu ceva pe motinor, ca la dr mea nu vad nimic fiind la camera de garda nu e ca la particular. Vreau sa merg la Sanador ca am mai fost si imi place cum e acolo. Intrebari:

1. A mai fost cineva la Sanador Victoriei si daca da, pe ce dr recomandati prt eco?
2. Are rost sa fac 4D sau e prea mic (13-14 sapt) si platesc de pomana?

12+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ROXX

In rest va mama pi toati si va scriu diseara.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 14+ cu Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

aaaaaaaa
pai stai putin ramsan,
anemie e altceva. e cauzata de lipsa de fier din organism. si eu am un inceput de anemie asa ca pe langa elevit mi-a prescis si ferrogamma 10 zile pe luna. cica tre sa iau neaparat.tu nu ti-ai facut analizele de sange sa vezi ce ai si ce iti lipseste?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Buna dimineata fetelor!
Vai ce harnicuta mai sunteti!
Si aici o vreme asa urata afara , frig si ploua intr-una..brrr
Am simtit bb asa de bine aseara , cred ca facea tumbe de bucurie ca l-a vazut mami .
Vai ce se mai mira lumea de burticutza mea!Mai ales seara sunt asa umflata.. Of si cand ma gandesc ca mai am atatea luni de mers.
Cert este ca nu m-am ingrasat deloc,insa nu stiu daca e de bine.Asa a fost si la Mathias, la inceput pana la 5 luni nu am pus nika, si dupa, cate 1.5-2 kg pe luna!!Dr. mi-a atras atunci atentia sa am grija,ca nu e bine.. e prea mult intr-o luna., insa eu sincer asa imi dadeam silinta sa nu mananc prea mullt.
elenuta inca 9sapt!! Vai eu as innebuni!
Pot sa te intreb de ce asa mult? Pe mine dr. ma vede din 4 in 4 sapt. si fac de fiecare data echo..mie deja mi se pare destul de mult.
Katteryna, te asteptam cu vesti!!
Roxxy multa bafta si de la mine!!

Ninia mamic de Mathias (15.03.2006) si 16+
POZE POZE

Mergi la inceput