Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (29

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Ce-mi place ritmul de astazi! In loc sa muncesc, eu dau refresh din greu.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Ce-mi place ritmul de astazi! In loc sa muncesc, eu dau refresh din greu.

Si eu.

Iulia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

aaaaaaaa
pai stai putin ramsan,
anemie e altceva. e cauzata de lipsa de fier din organism. si eu am un inceput de anemie asa ca pe langa elevit mi-a prescis si ferrogamma 10 zile pe luna. cica tre sa iau neaparat.tu nu ti-ai facut analizele de sange sa vezi ce ai si ce iti lipseste?

15+

Pai hemoglobina mica indica lipsa de fier (care ar fi trebuit sa se asimileze in mod normal si din suplimentul de elevit, nu?). La fel e si acum, cu hemoglobina f putin sub limita minima. Voi vedea ce imi spune dr. la control echo de lunea viitoare.
In alta ordine de idei felicitari pentru vestile bune despre bebei!

Ramona

Bebita din burtica 12+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adnana31 spune:

ca tot se vorbeste de kg: cam cate ar fi de luat in primul trimestru, ca sa fii in grafic???11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

emy10, si eu m-am cam saturat de luat medicamente de-aia intrebam de acidul folic. dar asta e!

biaz29,sa stii ca am dat clic acolo si nu s-a intamplat nimic (sau nu vad eu/ la mine cand scriu nu se vede niciun PM)

ninia, si eu tot cam la 1 luna merg la control si imi face si mie de fiecare data eco, ba mai mult ma mai cheama si in afara controlului, la spital unde are eco performant si imi face si acolo. deci mie imi convine asa. eu zic ca nu e nici rar, nici des. uita-te si tu la alte fete care vor sa mearga mai des la eco si nu gasesc loc sau nu le fac medicii programare. lasa ca e bine asa. sa ne vedem bebeii.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Nu stiu cate kg ar trebui luate in primul trimestru. Eu am luat vreun kg jumatate, dar de cand am trecut in al doilea trimestru am pus deja 2 kg.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

elena chiar asa de ce asa mult pana iit face eco???? pe mine tot la 4 saptamani ma chaeama, numai la primu eco m-a chamat dupa 6 saptamani insa mi se pare enorm sa astepti atata, mai ales ca in fiecare luna trebuie urmarita sarcina eco sa vada daca e ok sau nu .
acuma ns ce sa zic , fiecare dr cu programul si stilul lui de abordare a pacientului

fetelor nu i-au vitamine deoarece nu mi-a dat, iar la prima sarcina tot pe la 7 luni mi-a dat sa iau asa ca nu ma stresez cu ele.

cu toate ca mi-a fost super rau si la prima sarcina a fost totul ok iar acuma nu ma mai ingrijorez asa cum o faceam atunci , insa ma enerveaza raul asta, ca nu pot sa pap mai nimik si vars mereu .
intr-un fel e bine ca nu i-auin greutate dar e fff greu sa iti fie rau mereu.
bebele meu avea la 14 saptamani 8 cm, mi s- aparut destul de mare , abia astept sa merg din nou peste 2 spatamani

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 15+

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am o veste bunas-ar putea,precizez doar s-ar putea sa mergem azi la eco. Dr mi-a zis ca ma asteapta pe sfarsitul lunii si el e la cabinetul lui miercurea si vinerea...si alesesem sa mergem vineri ca sa poata veni si sotul dar m-a sunat mai inainte ca azi termina mai repede si ca il suna pe dr. sa vedem daca ne primeste azim-au luat niste emotiiiii
Cat despre vitamine,eu nu am luat deloc,nici in prima sarcina nici acum...am avut o experienta urata de tot cu ele....

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alex (2 noiembrie 2007)
si 16+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adnana31

ca tot se vorbeste de kg: cam cate ar fi de luat in primul trimestru, ca sa fii in grafic???

11+

Din ceea ce mi s-a intamplat mie si mamicilor pe care le cunosc, mi se pare ca in primul trimestru regula e stagnare sau slabire mai mult decat kg in plus. Dar conform graficelor, am mai citit unele articole destul de diferite intre ele. Este un topic si pe dc despre asta. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128994
Conform calculatorului de acolo, eu am cu 4-5 kg mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adnana31 spune:

anco, cica acidul folic e bun numai pt primul trim.despre restul, depinde de dr....si eu sunt destul de rezervata cu privire la multivitaminele prenatale; cred ca ar tb luate puctual, pt problemele fiecareia.plus ca nu stiu cat ajuta bb, m degraba ne ajuta pe noi sa nu ne devitaminizam de tot.dar, in general, genul asta de pastile nu se asimileaza decat in procent f mic.11+

Mergi la inceput