Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (29

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Nici eu nu am carnet de gravida. Oricum medicul meu de familie nu se 'implica' deloc!!!

15+

Deci nu sunt eu singura cu burtica "nelegitimata"...

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Manga Girl imi pare rau ca ai facut infectie, eu nu am avut probleme in sarcina cu dintii, asa ca nu pot decat sa iti urez multa sanatate si sa nu te mai doara
kemsyfelicitari pentru rezultatul la DT si lasa ca sexul o sa il afli la urmatoarea eco.
mary_07felicitari pentru fetita. Vad ca sunt multe fetite, sper ca saptamana viitoare sa aflu si eu ca e fetita
MariaI bine ai venit printre noi
Tulibumulta sanatate. Sunt in aceeasi situatie ca si tine, adica am luat gripa de la o colega de servici. Ce sa zic e groaznic. Eu mi-am luat concediu medical, macar sa stau in casa daca nu prea am voie sa iau nimic.

15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Emy10, Biaz nu sunteti singurele. Nici eu nu am carnet.Am fost la inceputul sarcinii la medicul de familie ca sa imi dea analizele alea gratuite, si atat. Mi-a scris analizele dar nu m-a cantarit , nu mi-a luat tensiunea nimic si nici nu mi-a zis sa mai vin sa ma vada. Neimplicare totala. dar oare nu au anumite obligatii legale fata de gravide?
Mimika Bine ca ai scapat de examen. Ai grija mare de tine , mai ales ca tu ai doi bebici care consuma. Analizele cum sunt? Sa stii ca si eu am acelasi obicei , sa plec nemancata dimineata si sa mananc la serviciu. Si eu plec si cu masina, doamne fereste sa mi se faca rau! M-am cam speriat, desi nu am avut pana acum probleme.

15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Seara buna!
Vad a inintati tare repede!
Cum nu intra omul o zi, cum, gata! Treceti la alt capitol....
Oricum , ma bucur ca sunteti bine, ca va vedeti bebeii si analizele ies bine.
Santorni, si eu ma lupt cu raceala, acum am facut si amigdalita>
Febra tot nu am, dar ma doare gatul si am puncte albe pe amigdale.Tratament nu iau, decat ceaiuri, lapte cu miere , lamaie...atat.

Vitamine iau in continuare,analize voi face saptamana viitoare si vineri, pe 3 un nou eco...Pate va spun si ce culoare va avea caruciorul...

Va pup! Santate!

Mariaanna
12+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Schimba cineva capitolul?

Mariaanna
12+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Mary felicitari pentru fetita!!!
Si eu sper la una, insa am un feeling ca e baiat!
Multa sanatate la mamicile bolnavioare! Si eu am avut o raceala zdravana insa am stat nemiscata in casa vreo saptamana si m-a lasat!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Eu am carnet de graviduta,si atat dr. de fam cat si dr. ginec. imi scriu toate rezultatele analizelor sau ecografiilor in el.
Nu ma bag la capitol nou ca Alex e pe langa mine si nu stiu cat ma mai lasa la birou

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alex (2 noiembrie 2007)
si 16+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti la capitol nou

PS. Sunt gegea, nu am mai scris demult, abia azi am reusit sa ajung la zi cu cititul. Va pup cu drag pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Se pare ca astazi dimineata sunt prima la apel.
Buna dimineata! Sa aveti o zi frumoasa si cat mai usoara.

santorini, am mai gasit recent ceva fain pentru nas. MI-a dat cineva niste bombonele suedeze care se numesc "Fishermen's help" sau "Fishermen's aid". Scuze memoria care nu prea functioneaza. Sunt inventate de un farmacist si au doar uleiuri de eucalipt, de menta si alte chestii naturiste. In Romania se gasesc doar la magazinele unei benzinarii (Rompetrol sau Petrom). Am incercat si eu una si iti desfunda nasul orice ar fi. Un alt remediu naturist si sigur e sa mesteci radacina de ghimbir (daca te tin papilele gustative). Desfunda nasul garantat!

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+

Bunå!

''Fisherman's Friend se cheama bombonelele alea si asa e sunt super bune..Aici nu prea lipsesc din buzunarele suedezilor...

Iulika, cea mai fericitå16+

Mergi la inceput