Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (29

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Ramsan, multam de parola. Am pus si eu o pozna cu burtica; atat am deocamdata.

Bun venit noilor fete.

Crisbebe, bun venit. Scrie repede 10mesaje ca sa te putem vedea in timp real. O trece cineva in listuta? Mesajul apare pe ultima pagina din capitolul trecut.

Loredana 13+ Roni-Cristian08.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

am vrut sa schimb capitolul, dar m-am impotmolit de la a treia indicatie. nu vad nicaieri editeaza raspuns! sunt blonda, dar chiar ma lasasa si neuronul asta?

MangaGirl :-) 13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc . Pai la Maria sau Teodora ne cam gandim .

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Bine ai venit in gasca burticilor fericite!!! sa ai o sarcina usoara si sa nasti la termen!

Citat:
citat din mesajul lui MariaI

Bine v-am gasit
va rog sa ma inscrieti si pe mine cu DPN pe 29 octombrie.
Ati scris ceva de speriat azi asa ca inca mai citesc, am ajuns pe la pagina 13 cu cititul parca vad ca pana termin eu incepeti capitol nou.
Pupici si multa sanatate burticilor si copilasilor

Maria

http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 15+

Roxxy...FELICITARI! SI TEODORA SUNA BINE :))))

MangaGirl :-) 13+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Din cate stiu eu la 12 saptamani se greseste mai mult cand vine vorba de sexul copilului. la 14 saptamani ti se poate spune sigur cu un eco 3D.

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Buna fetelor...imi puteti spune de la ce varsta a sarcinii se vede sexul copilului? Pe mine m-a chemat dr sa fac eco pt dublu test si tot citisem ca la aceasta eco s-ar putea vedea....
in ziua in care ma voi duce bebele va avea 12 sapt gestational dar, 10 sapt si 4 zile biometric...deoarece e mai micutza
Oare am vreo sansa sa ii vad putzulica??? Vreau o fetita roz!!!!

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

Fetelor,Sfinta Sarbatoare de astazi sa ne ocroteasca pe noi ,pe soti,pe bebiti si pe toate rudele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Pup burtici fericite! Ma bag repede sa scriu cateva cuvinte, ca am vazut ca m-ati dat disparuta.
Deci:
- vineri am dat examenul si a fost foarte bine, dar asaaaaa de epuizant...de la 9.30 dimineata la 15.30. Intai oral, apoi scris...Dar a trecut

- in weekend am fost asa de leguma incat, desi v-a citit, nu am fost in stare sa leg 2 vorbe

- insaaaa, deoarece nu mai aveam in ce sa ma imbrac, m-am mobilizat si am plecat cu fratelo la cumparaturi. Si mi-am luat jeansi de gravi, din Carrefour Baneasa 180 lei.

- mi-am luat si perna de gravi, de aia de pe net. Aseara nu am putut sa dorm cu ea, ca e prea mare si trebuie sa o mai golesc. Sper ca imi va fi de folos

- marti dimineata, in drum spre serviciu, mi s-a facut rau in metrou.Nu am cazut, ca imi inclestasem mana pe bara, insa nu am mai vazut nimic, se invartea totul cu mine, am transpirat intr-o secunda. Trebuia sa cobor la Izvor si s-au deschis usile in fata mea fara sa vad. Am coborat cu greu la Eroilor, m-as asezat pe un scaun si am cgemat o colega de la serviciu sa ma ia. Am fost la cabinetul de la institut, avem 9 cu 6 tensiunea. Probabil am avut o hipoglicemie, ori scadere brusca a tensiunii. oricum, lectie pentru toate burticile: nu plecati niciodata de acasa fara sa mancati. La mine nu trece mai mult de o ora jumatate de cand ma trezesc si pana ajung la serviciu si manac atunci. Am zis ca nu e mare lucru, de abia ma trezesc bine. Nu e asa!! Trebuie mancat imediat dupa trezire. Evident, dupa amiaza m-am dus la un eco, sa vad bebelacii, sa fiu sigura ca nu i-am deranjat cu episodul meu. Ei sunt bine, veseli.

- in rest, am o stare cam legumicola, nu prea am energie

Acum ma intorc, ca sunt restanta vreo 2 capitole, nu am fost niciodata asa de intarziata.

14+ si
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Roxy,sa stii ca de asta am vrut sa ma duc atat de mult azi..ca e Bunavestire...si stiam in sufletul meu ca voi auzi ce-mi doresc
Acum exact 2 ani,tot de Bunavestire,am aflat ca sunt insarcinata
Pe fetita mea o va chema Alexandra...imi doream mult de la inceput numele asta,asa ca i l-am pus lui Alex si acum ei
Multumesc din suflet fetelor pt urarile de bine

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alex (2 noiembrie 2007)
si 16+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:

Eu am primit carnetul de sarcina de la medicul de familie. Tu nu ai medic de famile de nu ai primit? In carnet sunt trecute niste informatii in legatura cu nasterea, perioada postnatal si dosarul medical in care medicul iti trece de fiecare data cand mergi la control masuratorile de la ecograf si alte date care sunt prevazute in el. Daca esti curioasa pot sa-ti scanez cateva pagini sa-ti dai seama despre ce e vorba.

12+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Si eu am carnet de gravida. Dar il ampentru ca l-am cerut eu , nu pentru ca mi l-ar fi dat ea din proprie initiativa. Oricum e o tuta!
Si in plus, asa cum l-am primit, asa il am si acum: "virgin"...nu se inghesie niciun doctor sa scrie in el nimic.
Umblu ca zula nebuna cu toate analizele si pozele de la eco intr-o tzipla.

Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Merge cineva la cabinetul dr. Horia Cioflan de pe Stirbei Voda??? Apropo e si la Polizu.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Nici eu nu am carnet de gravida. Oricum medicul meu de familie nu se 'implica' deloc!!!

15+

Mergi la inceput