Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (29

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

[quote]citat din mesajul lui biaz29
Lamuriti-ma si pe mine ce e cu carnetele de sarcina. Eu nu am asa ceva si nici la prima sarcina n-am avut.
[/quo
Eu am primit carnetul de sarcina de la medicul de familie. Tu nu ai medic de famile de nu ai primit? In carnet sunt trecute niste informatii in legatura cu nasterea, perioada postnatal si dosarul medical in care medicul iti trece de fiecare data cand mergi la control masuratorile de la ecograf si alte date care sunt prevazute in el. Daca esti curioasa pot sa-ti scanez cateva pagini sa-ti dai seama despre ce e vorba.

12+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Am medic de familie dar nu mi-a zis si nu mi-a dat nimic. Data viitoare cand merg, o voi intreba cu siguranta. Daca nu imi da, poate atunci te voi ruga sa-mi arati si mie cum arata. Multumesc.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

sunt foarte amarata. am venit de la dentistsi nu a vrut sa-mi dea lucrarea jos. ca daca nu am radiografie, el nu are cum sa stie ce e acolo. si i-am spus ca oricum va trebui sa mi-o dea jos pentru ca am infectie. imi zvacneste si ma doare. si el nu, ca daca infectia e pe canalul opturat, aia se trateaza foarte greu si mai bine scoatem dintele, dar ar prefera sa lase lucrarea daca ar trece de la sine. imi venea sa-l bat. nici antibiotic nu mi-a dat, ca sa ma mai gandesc. ce sa ma mai gandesc cand pe mine ma doare. mi-a curatat gingiga si am crezut ca-l strang de gat la cum m-a durut si cat sange mi-a curs. daca eram acasa la doctorul meu nici nu mai statea la discutie. scotea lucrarea si incerca sa trateze. ca doar nu mi-o scoate dintele numai ca ii este lui mai comod decat sa-l trateze. sunt amarata ca mi-a facut si anestezie desi dintii nu mai au nervi. mi-a mai facut si o cariela un alt dinte, tot mort, hop si acolo anestezie. ma simt asa de vinovata. stiu ca zice ca e safe, dar totusi, am simtit cum am incalzesc de la anestezia aia. nu stiu ce sa fac. tot lipsind de la munca si facandu-mi programari la dentist. daca nu cedeaza nici la antibiotice?

mai sunteti in situatia mea?

MangaGirl :-) 12+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Cu dintii pana acum nu am avut probleme, in sarcina. In rest, am niste dinti...sa-ti tragi palme...mereu apare cate o carie, mereu ma doare ceva .
Si acum, fetelor am scapat de stres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rezultate bune la DT: risc trisomia 21 e de 1 la 15723, la trisomia 18 e de 1 la 39.074 iar la trisomia 13 de 1 la 203.981!!!!!!!!!!!Sunt in al noualea cer .
Pacat ca nu se vedea sexul, ca eu am intrebat . Dr a zis ca nu-si da seama, dar eu parca am zarit un cuculet . Eh, mai am de asteptat!!
Bebe statea la plaja si sughita

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am venit de la eco.....99% e FETITA!!!!!!

Is atat de fericita!!!!!
Scuze fetelor ca n-am intrat sa va zic ca merg pana la urma,dar dormea Alex si n-am mai aprins laptopu....
Mi-a zis ca nu e sigur 100% dar 99% DA!!!
Nu stiu daca ma credeti,dar plang de fericire

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alex (2 noiembrie 2007)
si 17+,99%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Bine v-am gasit
va rog sa ma inscrieti si pe mine cu DPN pe 29 octombrie.
Ati scris ceva de speriat azi asa ca inca mai citesc, am ajuns pe la pagina 13 cu cititul parca vad ca pana termin eu incepeti capitol nou.
Pupici si multa sanatate burticilor si copilasilor

Maria

http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

FELICITARI!!!!!!!!!SA FIE SANATOASA, FRUMOASA, VESELA SI SA SE NASCA LA TERMEN!!!!

Vad ca ploua cu fetite .

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Am venit de la eco.....99% e FETITA!!!!!!

Is atat de fericita!!!!!
Scuze fetelor ca n-am intrat sa va zic ca merg pana la urma,dar dormea Alex si n-am mai aprins laptopu....
Mi-a zis ca nu e sigur 100% dar 99% DA!!!
Nu stiu daca ma credeti,dar plang de fericire

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alex (2 noiembrie 2007)
si 17+,99%

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz 15+

Mergi la inceput

Ma bucur din suflet ca ai primit rezultate bune. cred ca ti s-a luat o piatra de pe suflet

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Cu dintii pana acum nu am avut probleme, in sarcina. In rest, am niste dinti...sa-ti tragi palme...mereu apare cate o carie, mereu ma doare ceva .
Si acum, fetelor am scapat de stres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rezultate bune la DT: risc trisomia 21 e de 1 la 15723, la trisomia 18 e de 1 la 39.074 iar la trisomia 13 de 1 la 203.981!!!!!!!!!!!Sunt in al noualea cer .
Pacat ca nu se vedea sexul, ca eu am intrebat . Dr a zis ca nu-si da seama, dar eu parca am zarit un cuculet . Eh, mai am de asteptat!!
Bebe statea la plaja si sughita

13+

Mergi la inceput

Offf, imi pare rau ca treci prin asemenea momente. Eu toata viata am avut probleme cu dantura, mai putin in sarcina spre norocul meu. Sunt cumplite durerile de masele si de dinti. Iti tin pumnii sa se rezolve cumva mai repede situatia asta si sa scapi de dureri.

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

sunt foarte amarata. am venit de la dentistsi nu a vrut sa-mi dea lucrarea jos. ca daca nu am radiografie, el nu are cum sa stie ce e acolo. si i-am spus ca oricum va trebui sa mi-o dea jos pentru ca am infectie. imi zvacneste si ma doare. si el nu, ca daca infectia e pe canalul opturat, aia se trateaza foarte greu si mai bine scoatem dintele, dar ar prefera sa lase lucrarea daca ar trece de la sine. imi venea sa-l bat. nici antibiotic nu mi-a dat, ca sa ma mai gandesc. ce sa ma mai gandesc cand pe mine ma doare. mi-a curatat gingiga si am crezut ca-l strang de gat la cum m-a durut si cat sange mi-a curs. daca eram acasa la doctorul meu nici nu mai statea la discutie. scotea lucrarea si incerca sa trateze. ca doar nu mi-o scoate dintele numai ca ii este lui mai comod decat sa-l trateze. sunt amarata ca mi-a facut si anestezie desi dintii nu mai au nervi. mi-a mai facut si o cariela un alt dinte, tot mort, hop si acolo anestezie. ma simt asa de vinovata. stiu ca zice ca e safe, dar totusi, am simtit cum am incalzesc de la anestezia aia. nu stiu ce sa fac. tot lipsind de la munca si facandu-mi programari la dentist. daca nu cedeaza nici la antibiotice?

mai sunteti in situatia mea?

MangaGirl :-) 12+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

MangaGirl nu stiu ce sa zic, nu am avut probleme cu dantura pana acum, dar cred ca ai infectie aia trebuie tratata sau curatata, nu? Adica eu nu am mai auzit sa treaca de la sine, cred ca doctorul trebuia sa te asculte. Nu poti sa mergi la altul? Numai sa nu te mai chinui...Si stai linistita, daca anestezia e safe, atunci asa trebuie sa fie!
Kemsy ma bucur pentru rezultatele super bune de la DT Asa parca zaresc si eu un cuculetz cand ma duc la eco, dar n-am intrebat niciodata doctoru ce e, ii puneam numai intrebari legate de masuratori pentru ca asta ma ardea atunci. Si vreau sa spun ca desi imi doresc o fetitza sa ii pun pamponase si toate cele, presimt ca voi avea baietzel. Vom vedea...
Mary Felicitari pentru fetitza!Si tu o sa ai pereche

16+

Mergi la inceput

Bine ai venit in gasca burticilor fericite!!! sa ai o sarcina usoara si sa nasti la termen!

Citat:
citat din mesajul lui MariaI

Bine v-am gasit
va rog sa ma inscrieti si pe mine cu DPN pe 29 octombrie.
Ati scris ceva de speriat azi asa ca inca mai citesc, am ajuns pe la pagina 13 cu cititul parca vad ca pana termin eu incepeti capitol nou.
Pupici si multa sanatate burticilor si copilasilor

Maria

http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput