Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (29
Raspunsuri - Pagina 16
Emy10 spune:
Am lipsit si eu putin cu treaba pe aici pe la serviciu si vad ca s-a scris!
Harnice mai sunteti!!! :))))
Roxxy felicitari!!! 

Si eu mor de nerabdare sa aflu, dar am programare la doctor abia pe 8 aprilie! Imi vine sa ma duc in alta parte pana atunci ca sa aflu! ![]()
Katterynaai fost fff curajoasa!!!
Am multe cunostinte mamici pe care le-au speriat rezultatele probabile de la dry test si au facut amniocenteza si totul a fost in regula! Stai fara grija ca totul va fi bine! 
Eu inca nu am primit rezultatul de la dry test, insa sper sa nu ma sperie!
15+
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Irda Biaz.....intrebai de Dr. Corina Echim de la CFR2... Eu am stat anul trecut internata in CFR2 cu Antonia in burtica 1 luna de zile ca am avut domnisoara super grabita(la 31 de saptamani deja voia afara...am mai pacalit-o pana la 35s:D) In astea 4 saptamani am tot vorbit cu gravidute si mamici care au nascut si cele care erau paciente ale doamnei dr erau foarte multumite de ea! Ziceau ca e OM in primul rand si sprijina si sustine gravida si proaspata mamica! Eu am fost la DR. Nayel Isreb! Pupicei si sarcina usoara! Irda cu Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008Poze Daria si Antonia ![]() Nasterea Antoniei |
Iti multumesc mult!
Am vorbit si eu cu ea la telefon si a fost foarte amabila. Ma voi duce saptamana viitoare la consultatie. Sa vedem cum va fi. Lamuriti-ma si pe mine ce e cu carnetele de sarcina. Eu nu am asa ceva si nici la prima sarcina n-am avut.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
14+
katteryna spune:
Fetelor va multumesc mult pentru incurajari!
Roxxy primeste felicitari si din partea mea
Emy si eu simt asa in sufletul meu ca este bine bebelushul meu.
Adnana eu m-am programat la dr. Bratila Elvira care imi facuse o eco inainte si am simtit ca pot avea incredere in ea desi nu imi urmarise sarcina si nu ma cunostea. Iar de aici incolo voi merge numai la ea pt control. Eu ti-o recomand cu caldura. La Euroclinic este si Herghelegiu dar e f ocupat si eu am vrut sa ma duc la un medic care imi inspira mie incredere.
Fug inapoi in pat. 
16+
miha74 spune:
roxxy- felicitari pentru "TudorA". si eu vreau fetita 
biaz- -
daca fetele care erau pe forum nu au raspuns, inclusiv eu
...inseamna ca nu stiam nicmic despre acest dr., dar uite ca a venit Irda cu informatii
alex- cred ca ai luat decizia corecta, e mai bine asa. cat despre eco, eu am facut deja 5 pana acum, si saptamana viitoare m-a convocat iar, ca l-am sunat si i-am zis de dry test, si a zis sa ma duc sa mai vedem ce mai face bb.
katteryna- ma bucur ca ne-ai povestit asa amanuntit, asa ca nu iti face probleme de lungimea mesajului. Ma bucur ca interventia a decurs usor. Acum asteptam alaturi de tine rezultatele si pana vineri 
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
15+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
BiancaM spune:
Bine v-am gasit viitoare mamici!
Adrianam, cum mai esti?Hai ca am venit si eu pe aici, ca tot ma invitasei:D
Noi, UM 8/12/2008
DPN 15/09/2009
Deci acum am 15s3z. Daca ma treceti si pe mine pe lista, va multumesc anticipat:)
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si 
biaz29 spune:
Multumesc, Miha, esti mereu pe faza.
Tocmai am descoperit ca sunt membru incepator! Se pare ca am butonat in ultimele zile, nu gluma. Scuze, fetelor pentru ... logoreea scrisa.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si
14+
miha74 spune:
gabrittza - felicitari pentru "falfaieli"! cat despre DT mai ai timp, asa cum a explicat elle foarte frumos
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
15+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
selen80 spune:
Mama, fetelor, ce v-am mai fugarit
azi! de-abia acum v-am ajuns din urma...
Roxxy, felicitari pt vestile bune!
Kateryna, ma bucur ca a trecut cu bine si experienta asta...rezultatul oricum sunt sigura ca va fi bun, asa ca stai linistita 
Bineinteles ca in rest am uitat ce mai vroiam sa zic...
a, Roxxy, votat hotul simpatic si vazut burtica dragutza!
Lutoniana, ce am castigat, ce am castigat??!! 100 de puncte pt ce??! ![]()
Monica, ne lipsesti! 
ursuletzul nostru
16+
nunta
9 luni
monica_dicut spune:
SI VOI IMI LIPSITI MIE 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
14+ cu
Dragos Alexandru
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
diamar78 spune:
[quote]citat din mesajul lui biaz29
Lamuriti-ma si pe mine ce e cu carnetele de sarcina. Eu nu am asa ceva si nici la prima sarcina n-am avut. 
[/quo
Eu am primit carnetul de sarcina de la medicul de familie. Tu nu ai medic de famile de nu ai primit? In carnet sunt trecute niste informatii in legatura cu nasterea, perioada postnatal si dosarul medical in care medicul iti trece de fiecare data cand mergi la control masuratorile de la ecograf si alte date care sunt prevazute in el. Daca esti curioasa pot sa-ti scanez cateva pagini sa-ti dai seama despre ce e vorba.
12+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!