Gravidute&Mamici de IASI (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Aseara nu a tusit deloc azi dimineata avea multe secretii in gatut mai bagam aerosoli.Azi trebuie sa trimitem cateva pachete si nu mai stiu ce sa scot si ce sa pun offf tare multe am adunat pe aici
Despre televizor pot sa va spun ca aici sunt niste emisiuni foarte dragute pt copii ca drept urmare spune foarte multe cuvinte in engleza desi noi nu vb cu el decat in romana poate si de la cantecele

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Neata si de la noi,cpilasul meu este foarte matinal in ultima vreme cam pe la 6 jum se da jos din patut si incepe sa-mi aduca jucarii
Alynta nu trebuie sa ma astepti cu banii in dinti ti-am spus asa ca sa stii cat costa ca nu e scump acum sper sa dea roade si la voi

Multumesc inca o data! Speram sa nu fie asa de colicos precum fratesau! Vorbim cand ne vedem!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Spunemi te rog, Teo ce doze foloseti tu la aerosoli! De dimineata am auzit o varianta diferita de a mea si mai vreau sa aflu o parere1

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna!

Sunt o gravidutza de 30 saptamani, colega de odisee cu Alynta si m-am gandit sa ma alatur si eu voua intrucat cu ajutorul lui Dzeu in mai voi deveni o mamica fericita de fetitza; DPN este 30 Mai, iar dr este Dr. Mihaila Catalin Radu de la Cuza Voda

am observat multa caldura si unitate aici printre voi

30 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

Buna!

Sunt o gravidutza de 30 saptamani, colega de odisee cu Alynta si m-am gandit sa ma alatur si eu voua intrucat cu ajutorul lui Dzeu in mai voi deveni o mamica fericita de fetitza; DPN este 30 Mai, iar dr este Dr. Mihaila Catalin Radu de la Cuza Voda

am observat multa caldura si unitate aici printre voi

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza
www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

laura bine ai venit la noi...sa ai o sarcina usoara, o nastere usoara si o fetita sanatoasa... sa dea DD sa fie totul bine ... sanantate multa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Laura, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare... nu mai e mult pana la

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Anilansa si mihharo va multumesc de primire

just "us" *** burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Alina, multumesc. Ai grija de tine. Multa sanatate. Eu azi am stat la firma, in statia de neutralizare vreo ora, si acoloe frig rau si m-a luat o durere de burta.... am zis ca mor.

Ani, dar inca nu ai facut? Eu am facut program nu doar de vizite ... si pentru telefon. Mai nou fix-ul il scot din priza, iar mobilele le inchid. Ca cine nu are copil nu pricepe ca cei mici au program de somn.... De cand a aparut Stefy nu mai primesc vizite neanuntate... si la cele anuntate stabilesc ora....Asta e, dar pe mine ma zapaceste apoi daca nu isi face somnul....

Alina, mihharo, cred ca aveti dreptate.... desi ea nu prea se uita la TV, doar cand deschide tati la stiri... eu nu prea sunt de acord cu statul ei la TV.... dar cand mai creste, nu o sa mai am incotro... macar acum.

laurraa, bine ai venit la noi. Sarcina usoara in continuare.

Alina, pana iti raspunde Teo, iti spun ce doze folosesc eu la Stefy.
2 ml ACC si unul de ser iar cand e rau tare imi mai da si dexametazona 1 ml. Si ii fac de doua ori pe zi.

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Alynta de obicei folosesc la fel ca Lacramioara dar acum am ramas fara medicamente si i-am facut doar cu ser fiziologic si vad ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty

Laura, bine ai venit pe la noi. Ai grija de burtica. Si sa ne povestesti despre bb, ce mai zice de acolo din burtica de la mami.

Alina, si eu folosesc la fel ca Lacramioara. Si cum zicea si Teo, e bine sa faci si doar cu ser. (eu nu mai am in casa nici ser si vad ca mucisorii, din aposi au devenit galbeni; oare cat ii mai pot ignora?)

Lacramioara...pai de acum sa te tii sa te tot surprinda Stefy. Uneori si neplacut, da. Asta e, de asta suntem aici sa ii invatam ce e frumos si ce nu. Nu-i putem creste sub un clopot de sticla. Din pacate. sau din fericire.

E un frig afara!!! Nu am chef sa ies. Il astept pe Stefan. L-a luat mama azi de la gradi si s-au oprit pe la ea ca a facut ea ciorbica.

Pentru copilasii mai mari in Carturesti azi e lectura publica. Povesti. Cred ca va fi in fiecare joi. Prietena mea citeste. Daca aveti drum...

Ella, noi nu putem merge la teatru in we asta. Avem musafiri, iar duminica mergem la campionatul de karate, la sala Polivalenta. Adica vreau sa merg numa' cu Stefan, dar sa vad cu cine ramane Victor. Tu ai reinceput antrenamentele? Stefan nu e un talent la capitolul sport, dar mergem in continuare. Si daca nu karate sigur are altceva de invatat de la sensei. E un tip tare ok.

Michelle??? (io nu te las, te strig pana raspunzi)

Mergi la inceput