Gravidute&Mamici de IASI (87)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Am facut si noi crap cu mamaliguta si usturoi!

Aha, deci de la tine, Alina, mirosea in tot cartierul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

(inca un a si ma duc...vb "cantecului")

Ella cum a iesit placinta cu iaurt? Sa nu pui poze. ca noi, chiar daca nu e aspaectuoasa, ne saturam de la miros... Eu as fi preferat-o o idee mai dulce. A! Si sub nici o forma sa nu o mancati fierbinte. Nici macar calduta, ca nu e buna. Musafirii mei de duminica nu au mai asteptat sa se raceasca, dar le-a placut muuuult.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Neata! si o

Oana mi-a iesit foaaaaarte buna placinta;aseara am facut niste gogosi...azi cred ca zic pas la prajiturit,o sa fac ceva dulce la sfirsit de saptamina.

Ceva teatru pentru copii simbata ,duminica?

Va pup o zi frumoasa!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ella multumim de cafea! Bravo ca prajituresti! Vad ca v-a placut la teatru ca mai vreti!
Ralu a ajuns si la tine?! Bine ca nu esti gravida, ca altfel nu stiu ce ma faceam, ca mai am doar o bucatica!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Uitati cui trebuie sa-i luam motul sambata:

http://family.webshots.com/photo/2635021490100722791xRuAHG

E Andrei nepotelul! Mai nou ii ziceam "Ghidus", inainte era "Bolfi"!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

O fierbinte pentru doritori.... si un ceai de menta pentru mine.... cred ca de la galeata de cafea mi se trage....

mihharo, ma bucur ca esti bine.

Ani, Daniela, multumim.

Oana, multumim de reteta.

Teo, multumesc pentru sustinere. Asa zice si pediatra.... dar parca nu mai am rabdare.

Ralu, imi pare rau.

Alina, tare dulce Ghidusul.

Pana la urma Stefy nu a agatat conjunctivita, sau asa sper. Aseara nu mai avea nimic la ochisor. Cred ca mai mult s-a speriat tati si m-a bagat si pe mine in priza. Febra nu mai are. Azi noapte am dormit si eu program complet.... N-a scos un sunet, o tuse ...nimic, ca dimineata m-am dus sa vad daca mai respira. Sa dea DD sa scapam doar cu muci si tuse.

Face niste conexiuni.... si nu stiu de unde, ca eu nu folosesc expresia. Mergeam la doctor luni si sotul fiind la job, ne-am dus cu un taxi.
Eu: hai sa te imbrac ca pleaca nenea cu masina
ea: impuscat?
De unde a facut ea legatura ca pleaca impuscat?!? N-am nici o idee.

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Lacra eu cred ca a auzit la stiri si mintea ei ascutita a inregistrat-o! Mai ce copii receptivi avem! Ma bucur ca esti mai bine cu fata!
David s-a trezit de la 7 cu motoace! L-a vazut si taicasau cat poate fi de enervant! Si daca tot nu a mai fost de dormit am pus la spalat, am curatat vasele ramase de ieri! Aseara am iesit o ora de la 19-20! A fost rece, dar placut! Si cand m-am bagat in pat m-au cuprins niste contractii dureroase! Au cedat cu no-spa, dar m-am speriat!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
...

ella si iuli luam amandoua cafele ca pe mine, multumim

aseara iar am dormit pe bucati si asta numai din cauza musafirilor... si a bunicilor, Darius nu si-a mai facu somnul de la ora 18.00 si a fost prea obosit... si nu a dormit bine deloc....cred ca o sa fac program de vizite...
ce zi a fost ieri... sotul mi-a zis sa scot bradul

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Lacramioara - sa stii ca de la TV aud si inregistreaza tot felul de chestii, chiar daca nu par atenti la ele. Al meu, la un moment dat, prinsese un cuvant urat care-l distra de nu mai putea, "fraierule"... doamne ce de nervi mi-am facut! si daca le spui sa nu mai zica, mai rau ii provoci ... noroc ca am descoperit "sursa" si am indepartat-o repede... era CARTOON NETWORK... de atunci copilul meu numai pe MINIMAX are voie.

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihharo

Lacramioara - sa stii ca de la TV aud si inregistreaza tot felul de chestii, chiar daca nu par atenti la ele. Al meu, la un moment dat, prinsese un cuvant urat care-l distra de nu mai putea, "fraierule"... doamne ce de nervi mi-am facut! si daca le spui sa nu mai zica, mai rau ii provoci ... noroc ca am descoperit "sursa" si am indepartat-o repede... era CARTOON NETWORK... de atunci copilul meu numai pe MINIMAX are voie.

Mihaela - mami de cel mai dulce baietel

Si la noi la Minimax are unda verde!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Neata si de la noi,cpilasul meu este foarte matinal in ultima vreme cam pe la 6 jum se da jos din patut si incepe sa-mi aduca jucarii
Alynta nu trebuie sa ma astepti cu banii in dinti ti-am spus asa ca sa stii cat costa ca nu e scump acum sper sa dea roade si la voi

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput