Gravidute&Mamici de IASI (87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata.

iulia mersi de cafea ... in ceea ce priveste cresa... stiu ca nu mai e ca acum 30 ani...

noi ne-am trezit mofturici si cu febra... 38.4... iam dat Panadol... sa vad peste jumatate de ora daca scade... vrea numai in picioare... si acum si diaree
Daca are febra putem iesi la plimbare??????

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Neata!
Alynta,Lacramioara facem antibiotic in fundulet,cefort...plinge mititica ca o doare dar...vad ca e mai bine,mi-a baut lapticul de dimineata,bea apa cu saruri...sper sa fie bine,trebuie sa fie...am observat ca o dor gingiile caci am incercat sa-i dau cu gel gingival si plinge si nu vrea sa deschida gurita
Manucu multumim mult pentru incurajari

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Buna dimineata si de la noi...N-am mai dat de mult pe la voi din lipsa de timp. Urez si eu bun venit fetelor noi
Ani, m-a speriat rau articolul postat de tine...deja imi faceam probleme ca nu am cu cine sa las gaza pentru a ma intoarce la servici, dar acum m-am linistit. Apropo de crese, Lacramioara spune-ne mai multe de cresa unde merge Stefi, locatie, finante, cum se comporta personalul, etc...
Fetelor am niste pitici pe creier cu fontanela. Voi aveti sau ati avut asemenea probleme? Nu se mai inchide odata...am citit ca se inchide in jurul varstei de 18 luni, dar Alexia cu siguranata va depasi aceasta varsta
Am citit ca Bia e bolnavioara si face cefort la fundulet...offff... sa treaca repede si sa plecati in concediu
Gata s-a trezit gaza. V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

'Neatza! Dar ce matinale sunteti .

Iulia pt cafea, sper sa ma trezeasca .
Ella, cefort , doare tareee , Mihnea l-a facut de la 18 zile , saracu ce mai plangea. la fetizta sa treaca durerea.

O zi faina la toata lumea.

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata si de la mine( pt mine e dimineata ca m-am trezit la 10); Ami inca doarme. aseara am avut musafiri si ne-am culcat tarziu, pe la 1 a adormit.

Multumesc pt urarile la adresa bunicului.

Lacramioara pt Stefy vorbareata. Ami a descoperit mai nou coloratul si toata ziua e cu creioanele in mana, inca nu a ajuns sa picteze peretii, dar u cred ca mai are mult.

Ella mititica curajoasa.

Moldoveanco si eu tot Teo iti spun, e f. frumos la zoo la voi, se vede ca-i place printului.

Alynta da e frumos la bunici, dar si multa munca; iar ei sunt batrani si bolnavi si tot nu vor sa inteleaga s-o lase mai moale cu munca.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Daca tot vorbeati de intalnire, nu vreti sa mergem la un spectacol cu clawn? Sambata 11 aprilie, nu stiu inca ora exacta, la mall, langa McDonald's o sa fie un spectacol gratuit cu clawn-ul Ronald.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

VA ASTEPT LA UNNOU CAPITOL

Mergi la inceput