Gravidute&Mamici de IASI (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Stiti ceva de Daniela?O fi in butoi iar?Danielaaaaa,Amaliiiaaaa

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Super jucaria lui Vladut;nu am mai fost la Paris,acum va fi a doua oara cind iesim din tara,prima data am fost la turci,la Istanbul si tot asa fara prea multe pregatiri,ne-am hotarit in ziua cind am plecat.

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Atunci sunteti chiar niste curajosi dar cu siguranta o sa fie bine si frumos poate trageti o fuga si la Disneyland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Manucu noi am calatorit de la 6 luni cu bebe cu avionul si a fost super la 11 luni am fost in Antalya,pot sa-sti spun ca acum e ideal sa mergeti cu el cand inca e micut.
Noi cred ca o sa bagam iar Antalya pe la sfarsitul lui august ca ne-a placut tare mult si e si zborul scurt

Noi am fost de doua ori in Bodrum si Kusadasi, dar anul asta cununam si se duc finantele spre fini asa ca Marea Neagra sosimmmmm

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Mergi la inceput

Da da cunosc problema avem 3 perechi de fini si 3 finuti asa ca te inteleg perfect desi un hotel mai frumusel la mare ajunge cam scump

Mergi la inceput

Noi am fost la Paris cand concura pt organizarea Olimpiadei din 2012 si era superb ,curat,luminat.Am fost si la Disneyland ca altfel nu se putea,poate da Doamne Doamne sa ajungem si cu Vladut cand o sa aiba 5-6 ani atunci cred ca poate sa inteleaga ce e in jurul lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Moldo superb Tomasul cu balonase! Cred si eu sa-i placa! Fiumiu cand aude melodia de la trenulet incepe sa danseze!
Inesa ti-am scris PM! Sper sa te descurci!
Ella bine ca lasasi butoiul!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 33+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Ai dreptate cu hotelurile, dar am platit tot in martie si am avut reduceri .

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ella si noi am ajuns cam tarziu, ca habar nu aveam ca se da ceasul. Pacat, ca Stefan a fost mai incantat de demonstratiile de la inceput. La competitia propriu-zisa s-a plictisit. De zarit te-am zarit asa, in fuga, ai trecut prin fata randului unde stateam si...nu am mai apucat sa te strig. Eram si putin nervoasa ca ambii mei baieti (adica Stefan si sotul, ca pe Victor l-am lasat la mama) s-au cam plicitisit. Stefan oricum a fost dezamagit ca nu lupta si sensei.

Teo asa deci...tot o Oana.

Alina ai PM de la mine.

Gata, ma duc sa mai apuc sa citesc, ca am reluat Cel mai iubit dintre pamanteni, daca tot mi l-am cumparat cu Jurnalul.

A! Era sa uit: sa va arat ce am mesterit eu si ai mei (chiar au participat cu totii) in we: Tort Arici-Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

mai fetelor,mamicile cu experienta indrumati-ma va rog cum sa o fac pe Bia sa manince ceva,nici ceai nu vrea ,lapte nici atat...cum sa se vindece ea de diaree daca nu vrea nimic...sunt terminata nu mai pot,am chemat pediatra acasa sa vedem ce zice;a vrut o babana insa mi-a vomat-onu mai stiu ce sa fac

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput