Pepenasi de iul-aug08 (102) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 22
narcisa.s spune:
Jdioa...ce v-o luati de la profaaaaaaaaaaaa...Fetele cu i......a.Jdioaaaaaaaaa,Cred ca deja a scos biciuuuuuuuuu
Poi asa, Jjovana, mai dai si tu un semn de viata...Trece timpul, drept spui.Dar incerc sa nu ma gandesc la ziua de maine.Frumusica foc printesa
micutele sunt bine.
Ca veni vorba de printese.BOTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
BOTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Mada ma bucur tare ca cealalta Mada e bine si ca micutele sunt bine.Poate isi face timp si pentru noi ca asa ma apuca un dorrrrrrrr
Nu deschide nimeni capitol nou?????????
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
vias spune:
Buna fetele...
iza..cu intarziere, te rog sa primesti si de la mine urarile de bine...sa-ti dea DD multa sanatate tie si familiei tale, sa aveti parte de o viata plina de bucurii!
Fetelor care va intalniti, distractie placuta!
..iar cele care nu ajung...nu mai fiti suparici, bucurati-va ca avti pe bebe in brate...si impreuna va veti uita la niste poze frumoase..
cate un
ic la toti pepenasii...si la toate mamicile de pepenasi..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
7+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
flo1980 spune:
Ne-ati parasit breeee
tantilea care deschid capitol nou, unde sunteti breee?
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Pica, Tecky multam de "oferta" sa vedem cum sta treaba 
Si pe mine ma trage de par, da' rau, nu da drumul deloc la el cand ma prinde, mai ales cand strang de pe jos jucarii si e si el, auuuuu 
Jjovana te pupam si noi!
scumpa pepenasha ta!
_
M&M spune:
Agitatie mare azi din partea gazutei..Nu a dormit decat afara, in carucior, in rest , cum intram in casa cum facea ochii mari, mari. Deci mai mult pe-afara am stat azi..
Misha, felicitari pt cele 3 stelute...
Camy,
; cred ca Ruxi a glumit referitor la intalnire!! CUm te mai simti? AU mai trecut greturile?
Jovana,
!!! Am vazut pozele cu Daria...ce scumpa e papusica!!
Ruxi,
poate reusim sa ajungem anul asta in IAsi si sa ne uintalnim.
Mina, am vazut poze cu Deea !!!
O papusica!!...
Mai , eu ma intreb cand a trecut timpul ca tare au mai crescut pepenasii!!! Ma tot uit la pozele cu ei si nu imi vine a crede...
Asa si ca tot l-am vazut si pe Nicholas de Atb ( alt scump mic si blond ) in cosul de cumparaturi, mi-am adus aminte ca de ceva vreme vreaus a va intreb cum m-ai luati bebeii la cumparaturi?? In cosutile cu scoica de la Carrefour, Mihiata nu mai vrea sa stea...vrea sa vada el tot, deci mai mult il car in brate, iar in carucioarele acelea "masinuta" nu poate sa stea inca...
Cristina, mami de Mihaita 
narcisa.s spune:
Cris, la noi sta in carucior din asta umbrela.Bine, Anais a fost crescuta, diversificata, educata etc prin mall-uri pentru ca asta e treaba noastra, cu asta ne ocupam.Dar acusica o sa inceapa sa mearga in picioare si vai de capul nostru...
In alta ordine de idei, nu deschide nimeni un nou capitol???
Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii
Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici
flo1980 spune:
Intre timp a aparut si Irinuca de Gini si Clara de dana81 
_
Caprioara spune:
Helau,
Nu am citit din urma, si vad ca am ceva de recuperat
.
De notat pe azi: dimineatza si la pranz a mancat in scaunul mare de masa
; dimineatza a dat sa planga dar i-am dat repede banana si a tacut, asa ca am reusit sa mancam tot in el, dar nu m-a lasat sa spal si vasele, ca a inceput sa planga. Oricum, o mare reusita, ca nu statea neam in el! La pranz la fel, cand am pus-o. Si a stat si dupa ce a mancat, asa ca am putut si eu sa mananc, ba chiar sa spal vasele si sa-i fac sandwichul lui Matei. Doamne ajuta sa o tina tot asa!
pup you all,
In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati 
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
atb spune:
Cristina, eu il duc de obicei in caruciorul lui, pt. ca de multe ori adoarme la cumparaturi, iar tati se plimba cu cosul mare. Cand e treaz il mai pun sus, in cos, ca taaaaare-i place sa-si balangane picioarele!![]()
Ile, adevar grait-ai cand ii ziceai lui Vio ca daca n-a vazut filmuletul lui Nicholas cu sonor n-a vazut nimic.
Croncanelile lui de cioara, zgariatul balonului cu unghiile fac tot farmecul filmuletului.![]()
Cuscrooo, pai cum nu te-ai uitat la filmu cu jinere-tu??? sa vezi ce cu foc pupa el balonu ala... nu cred ca i-o mai dai pe Erika dupa ce-l vezi.
Ia fa bine si targe un ochi la pag.3 jos si vezi ce zice fie-ta de salbaticu meu.![]()
Ruxuleeeee, da' crezi ca io nu ma oftic de mor in zilele alea cand isi dau fetele i.......e? Da' ce-om putea face? Eu cu Kimmy tot zicem ca ne vedem dar inca n-am prins ocazia, insa va fi cat de curand, presimt.![]()
VACANTA... nici nu ma gandesc sa merg la mare fara Nicholas, de-abia astept sa-l vad cum o sa se joace cu putzulica in nisip.
daca mergem asta va fi in august, in a doua jumatate a lunii, inca nu ne-am planificat unde.
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008