Pepenasi de iul-aug08 (102) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

LA MULTI ANI IZA!

LA MULTE LUNITE PEPENASILOR SARBATORITI ASTAZI!

Si noi venim la intalnire daca e pe 5 aprilie, in Saptamana luminata v-om fi la bunici. Mie imi cinvine si parcul si ora. Soare sa fie.

Si Xenia transpira, se trage de par (mai ales cand bea lapte) si se scarpina in urechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Venim si noi la intalnire, ne convine Herastrau !

Turtu, cum a fost la cresa, ce ti-au zis ingrijitoarele?

Maitreyi, sa treaca durerea si sperietura de la cazatura.

Ooka, sper sa-ti treaca durerea de cap .

Ralu, am ras cu lacrimi .

Si Ilinca imi baga degetele in gura si in nas, si ma trage de par. Se trage de ureche si de plete cand suge degetul, deci e obosita. Si ma composteaza cu dintzii de tzitzi, uitandu-se cu coada ochiului la mine sa vada ce zic, si io zic auuu si ea rade . Asa ca ii spun ca nu-i frumos si retrag tzitzi de la supt.

De notat pe ziua de azi: a venit bunutza dimineatza, cand trebuia sa ma mulg, si Ilinca se juca pe canapea langa mine; a vorbit cu fata, si a parut interesata de persoana ei, se urca pe paturi sa vina spre ea, asa ca a incercat si a luat-o in brate; a acceptat sa o ia si nu a mai plans , ceea ce nu s-a mai intamplat de muuuuult timp. A tinut-o ceva, ca eu am terminat de ma muls. A mers cu ea si in dormitor, deci nu ma mai vedea, si tot nu a plans. Sper sa-si revina si sa nu mai fie cum a fost de un timp incoace, ca numai eu sau tati o puteam tine fara sa urle.

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Atb-ule, vazui filmu cu baietu si balonu ! Bai, nu-mi venea sa crez ca nu s-a speriat cand s-a spart . Si poze! Zici ca-i place in jumper?

Vazut si poze cu Maria de Dma fericita la locul de joaca si scotandu-ne limba la baie ; cu Irina de Gini la Kidex, modelul cu ochi minunati (pozele voastre parca sunt sunt mai bune ca ale noastre zic eu, dar tot lasa de dorit din pdv al fotografului); vazut si coperta noua cu Anna de Sibylle .

Irda, sanatate muuulta la fameleon! Nu stiu cum mai faci fata, zau! .

Va urez noapte buna!

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Capri, chiar in primele zile cand l-am pus in jumper era super incantat, dar mai nou s-a prins ca ma folosesc de el ca sa mai fac una alta prin casa si acum nu mai sta asa mult in el ca la inceput...

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara.Fetelor multumim tare mult pentru urarile de sanatate si pentru raspunsurile la intrebarea cu caisele, sunteti niste dragute cu toatele.scuze ca nu nominalizez dar sunt prea cu capul in nori la ora asta.Cate un pupic dulce pentru fiecare
Alexandra nu e prea bine, diareea a persistat, am incercat sa ii dau sa pape azi dar dupa fiecare masa a vomat, asa ca am fost aproape exclusiv pe san.Am reusit sa-i indes cu chiu cu vai o jumatate de iaurt amestecat cu o lingurita de faina de orez.Am vrut sa ii dau smecta(la recomandarea dr ), dar dupa doar 1 ml impins cu seringa si ala, a vomitat in jet, dar in asa hal ca a trebuit sa ne schimbam amandoua de la piele si sa spal si pe jos in bucatarieIn seara asta a plans mititica cam o ora si a adormit plangand intr-un final, mi se rupea sufletul.Am sunat dr si mi-a spus ca e posibil sa fie o enterocolita, dar sa asteptam si rezultatul de la analize.Totusi maine daca e tot asa cred ca o sa trag o fuga ori la spitalul de copii, ori la un alt medic.
Of, si cand ma bucurasem si eu ca noaptea trecuta s-a trezit doar de doua ori.Cred ca a fost linistea dinaintea furtunii
Sper maine sa fie mai bine.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Offf, Vio, biata Alexandra...sa speram ca nu e enterocolita... pup micuta bolnavioara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Adriana ne-am distrat copios cu filmuletul cu Nicolas si balonul, mai ales Sebi.

Ile bine ai revenit. Vrei sa iti spun una buna apropos de retusuri, meseriasi si altele legate de o noua locuinta...peste 1 an o iei de la capat (vezi - 'moi', care dupa un an am luat la vopsit toti peretii de pe casa scarii si 2 holuri si o baie...). Sa fii cu ochii pe perdelele tale noi noute acum si sa le tii minte asa cum sunt acum...caci dupa ceva vreme o sa fie cu un model special facut de mizele tale (nu-i asa ca sunt rautacioasa...). auzi, dar cum au ajuns sa se muste ce kur de ai ajuns cu pisica la doctor? Macar noaptea stau cuminti?

Dma am vazut si eu pozici cu locul de joaca al Mariei. Eu am adoptat metoda asta de mai mult timp, ca sa pot sa stau linistita ca nu da cu capul de podea (a dat oricum si asa, dar de la alta inaltime si asta pentru ca are capul greu ). Am observat ca ai o pisica alba, alba, m-am indragostit de ea. Mama a avut una asa care a fost gasita de un vecin, dar a murit anul trecut de ceva la ficat.

Maitreymi-a placut ideea cu aghiasma sa ii treaca sperietura. Dar te-ai gandit vreodata ca trebuie sa faci provizii temeinice de aghiasma la cite sperieturi isi va llua de acum incolo....

Irda pup fetele bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui atb

Offf, Vio, biata Alexandra...sa speram ca nu e enterocolita... pup micuta bolnavioara!!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Violeta pup sa fie bine maine.

Narci, Maitreyi si Maya are sange in urechi de la atata scarpinat. La noi stim clar ce e : de la dintzi i se mai inflameaza timpanul, nimic gravn doar ca o mananca. Eu cand vad ca persista treaba ii dau nurofen si se rezolva imediat.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Pica, cred si eu ca v-ati distrat de Nicholas, cu tipetele lui ca de cioara.... Azi avem balon portocaliu. Sunt curioasa asta cat o sa reziste. Oricum, am o rezerva de baloane, daca tot ii plac, sa am intotdeauna altul la indemana cand i se sparge cel cu care se joaca.
Hai ca fug la TV la patinaj, noapte buna!

Mergi la inceput