Sezatoarea canadiana (137)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daiopri

Tocmai ce voiam sa intru si eu cu cam aceeasi problema
Al meu are bubite pe fata si o parte de gatut. La inceput avea doar ca o acnee, dar acum sunt asa multe
Si la dermatita ma gandeam si eu. Eu folosesc la el Aveeno, dar uite ca os amerg sa iau si apa termala ca tocmai ce citisem. Si alt detergent de rufe. Si pliculetele de pus in apa. Se gasesc la orice magazin? Sau la alea naturiste?
Andy la voi pare mai mult decat dermatita cred. Si motanul meu avea la gat asa da ii trecea cu bepanthen. Si e tare greu acolo la gatut ca il tin asa de strans:((
Apoi vroiam sa intreb pe nelia, ca parca tu ai avut probleme la Lisandru. Am dat de un nodul (nou) la san. Asta cam de luni, si tot am zis ca poate se duce cand suge pisoiul. Da vaz ca e tot acolo. Acuma nu va zic istoria fam mele cu cancerul, dar eu am un nodul deja la acelasi san de ani de zile. Acum cred ca asta e de la lapte, dar ce pot folosi sa se duca (daca se duce)?
Ca nu stiu daca sa mai trag cu pompa, ca ajunsesem la o "intelegere" cu productia.
Maine merg sa ii fac si vaccinul de TBC ca tocmai ce ziceau la stiri ca ro e pe locul 1 in Eu cu TBC:(((
Khritin multa sanatate micutului.
Olga, Mona scoatem agitatele?
Va mai trimit si eu niste poze, desi eu nu apuc sa ma uit mai pe niciunele ca acum in loc de martisor am avansat la poseta:)) Ca vrea sa il tin pe mana ca si cum ar sta pe creanga:))

Numai bine tuturor
Salut tuturor! Azi am fost si noi la controlul saptamanal, si BB e foarte foarte jos, iar dra m-a intrebat in gluma daca intru in labour sapt.viitoare. Eu sper sa mai stea un pic, desi azi am implinit 37 saptamani. Probleme am cu durerea de coaste din partea stanga, care apare zilnic si dureaza ore in sir.
Intre timp, caut cu disperare un nou halat din bumbac 100% si nu gasesc niciunde, doar crappy plastic...ce-am vazut prin magazine si mi-au placut cat de cat erau doar marimi mari si foarte marimai ramane sa dau o raita la un La Vie en Rose. Man, sa fi stiut ce greu gasesc ceva de calitate aici, imi aduceam full stock din Ro anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Daiopri, La multi ani si sa fii fericita alaturi de copilasi.

Si-mi pare rau de bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Am mai primit pliculete de la Lumi , Anca B si Sofronica . Cred ca mai sint cel putin 2 de venit (rocs si Ktrinel) si pe urma trag linie. Daca este cineva pe care nu l-am numit inca sa ma traga de mineca

Daiopri, "La multi ani" si multa sanatate la copilasi.

Dana P, multumesc pentru consultatie . Cred ca ai reusit si l-ai convins pe sot sa renunte la metoda manuala

Andy si celelalte mamici cu bebelusi bolnavi, va urez sa se faca bine cit mai repede, nu este nimic mai greu decit sa-ti vezi copilasul suferind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Si pentru cine este interesat, citeva stiri culturale:

Sambata 9 mai 2009, la Montreal, Teatrul "Tudor Musatescu" din Toronto prezinta la Montreal, celebra comedie a lui Ion Luca C Caragiale "O NOAPTE FURTUNOASA", directia artistica apartine cunoscutului regizor lui Stelian Constantin:

Veta - Steluta Moody
Zita - Laura Roman
Jupan Dumitrache - Stelian Constantin
Nae Ipingescu - Viorel Neacsu
Chiriac - Cristi Tunariu
Rica Venturiano - Virgil Raban
Spiridon - Gelu Campeanu

REZERVARI DE BILETE: 514 - 344.0501 si 514-722.0126

Concert Tudor Gheorghe: la Montreal (29 mai), Kitchener (30 mai)Toronto (31 mai), Ottawa (1 iunie). Informatii: http://www.acasamedia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Andy, pentru candida la mine cel mai bine a functionat monistat crema.
Bubite si piele aspra si Petra a avut si au trecut de la sine.

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

amandoi copiii mei au avut bubitze si piele aspra pe obraji cand au fost bebei. matusha mea zicea ca de la lapte. nu i-am dat cu nimic si au trecut de la sine. primul a avut si piele rosie la gatutz, dar nu l-am dat cu nimic si nu trecea. de intins nu s-a intins. pana la urma, cand avea cateva luni bune, sotzul meu i-a dat cu o crema cu antibiotic cred (nu sunt sigura) si a trecut. sper sa scape si bebeii vostri de ele cat mai repede.

daca va intereseaza domeniul lactatelor si nu numai, uitati un site interesant: http://thebovine.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanagabriela

Dana P, multumesc pentru consultatie . Cred ca ai reusit si l-ai convins pe sot sa renunte la metoda manuala

Oana, mama lui Antonia

Oana, nu te supara pe mine, dar
Dana,

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

In legatura cu dermatita atopica, daca se adevereste ca asta au bebelusii vostri, sa nu va speriati prea tare, asa cum a spus si Ange. Dar nici sa o nu o lasati asa (asa insemnind ca daca ce v-a spus un medic nu-i face bine, trebuie mers la altul, si la altul... pina ii nimereste tratamentul bun), pentru ca, in general, ea spune ceva despre copil si anume ca are probleme cu anumiti factori alergeni si daca nu e tratata bine se poate ajunge la niste complicatii nebanuite. Am vazut mai demult niste poze cu bebelusi afectati de dermatita atopica...

Pediatrii nici nu ar trebui sa se bage sa dea creme peste creme pina nu stiu exact diagnosticul, dermatita atopica se trateaza cu succes de catre un dermatolog bun si un alergolog. Eu am fost trimisa de pediatra la un dermatolog foarte bun din Romania si am respectat intocmai sau aproape indicatiile ei, dar Agata nu a avut o forma foarte grava, poate chiar mai putin grav decit la bebelusii afectati de la Sezatoare.

Dermatologul respectiv, o doamna, mi-a spus ca trebuie nu ma feresc de cremele cu cortizon sau daca nu trece cu ce imi spune ea, mi-a dat una, nu mai stiu care, dar cu o concentratie mai mica de 1%, 0,... si nu mai stiu cit. Si, sa stiti, ca acolo unde a avut eczema cea mai urita, pe picior si am folosit totusi crema cu cortizon, a ramas cu o pata pe piele, ca si cum s-a decolorat pielea.

Mi-a zis sa o spal cu apa fiarta si racita (poate ca apa despre care spuneau Carmen si Ange ca a folosit ar putea inlocui apa fiarta), fara sapun sau cu sapun Atoderm, sa o usuc foarte bine si apoi sa o dau cu crema Atoderm. Sa nu folesc decit bumbac de buna calitate sau pinza, nu lina, nu alte produse de genul acesta, nu blanite artificiale, sa spal hainele ei tot cu sapun Atoderm o perioada, sa le fierb si sa calc tot (a zis ca unul din pericole in cazul dermatitei la copii atit de mici sint infectiile de tot felul, microbi care intra prin zonele afectate si nu se stie unde pot ajunge... daca aveti masina de uscat, nu mai trebuie calcate, important este sa fie tinute la temperaturi inalte). Nu covor in camera, nu paturi de lina, aerisit tot timpul, inlaturat orice sursca de praf.

Si regim alimentar si eu (ca alaptam) si copilul (avea spre 8 luni, incepuse diversificarea). Sa nu-i dau albus de ou pina spre doi ani, capsuni si altele de genul asta pina mult mai tirziu, si multe lucruri de genul asta, care au legatura cu alergiile. Si ca daca nu se stirneste vreo alergie pina spre trei ani, atunci poate scapam, dar e posibil sa avem din nou probleme in perioada adolescentei sau chiar a pre-adolescentei. Ah, si sa o duc la Marea Moarta... Copiii cu astm si cu alergii ar trebui dusi toti acolo macar o data la doi ani, vara...

Am scapat, ce-i drept, dar Agata are o piele foarte sensibila. Daca nu o hidratez, ne intoarcem la dermatita. Mai tineti minte cum a venit in vara? Mie si acum mi se face rau cind ma gindesc la ce bube avea pe ea, unele infectate deja... Bleah! Si Lisandru e cam la fel, deocamdata e doar aspru tot timpul, citeva eczeme mici pe ici, pe colo... lui nu-i prieste Avenoo, asa ca i-am luat altceva, dar daca se agraveaza ii voi lua Atoderm (asa am descoperit ca exista acum si aici, cind am venit eu si Agata inca mai avea probleme, nu era sigur, ca am sunat la laborator in Franta si pina la urma am facut o comanda, apoi am descoperit Aveeno si ne-am dat pe gama asta, pentru ca era mai ieftin).

In farmacia Brunet, acolo unde am vazut Atoderm, mai erau si alte creme bune si scumpe, si toate aveau varianta pentru dermatite, dermatita atopica, eczeme... miine cind o duc pe Tudora la gimnastica, intru si fac o lista, ca poate se gasesc si in alte farmacii, sa stiti ce sa cautati. Mie mi-a vorbit farmacista 20 de minute despre ele, dar erau mult prea scumpe, iar Lisandru inca nu are probleme. El se impaca bine cu http://www.alevanaturals.com/

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Mona B si eu am aceeasi problema cu gasirea unui halat de bumbac, numai ca mie imi trebuie pentru copii, respectiv pentru Thea. Chiar, care stiti, care ati vazut si unde, halate de baie pentru copii dar din cele de bumbac, ca de prosop? Caut de ceva vreme si nu gasesc nicaieri. Ma gandeam sa vorbesc in Romania sa-mi cumpere cineva de acolo, dar daca mi-l trimite cu posta...se face halatul de peste 100$

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Oana, . Dana, bravo la asa reusita!
Multumesc pentru informatiile culturale, Octav a luat bilete pentru amindoi la Tudor Gheorghe, sa vedem la teatru cit e. Regizorul e mare, dar pe actori nu-i cunosc, ma uit sa vad ce scrie despre ei. Mie nu-mi place stilul generatiilor tinere, tipa si tipa si iar tipa... sint prea agitati pentru gustul meu. Si mai nou, am vazut ca si unii dintre cei mai putin tineri au trecut la acelasi stil, in Revizorul, George Mihaita a urlat cit l-a tinut gura si zau daca am inteles de ce...

Imi place teatrul de mor de dragul lui, dar pentru mine teatrul adevarat este cel in care se subintelege tot, nu e nevoie sa te agiti atit de scena ca sa nu spui nimic, pentru ca nu ajunge de la asemenea joc nici un mesaj in sala. Dar poate ma insel, poate ca sint tineri, dar joaca nemaipomenit de bine, am vazut si asa ceva.

Nu v-am spus cum a fost la Fleetwood Mac! De fapt, nici nu am ce sa spun, a fost..., uite asa a fost: ! Stevie Nicks si Lindsey Buckingham au fost nemaipomeniti si le sta la fel de bine impreuna, iar www.montrealgazette.com/Fleetwood ages just fine/1429412/story.html" target="_blank">Mick Fleetwood si John McVie, fondatorii formatiei (acum 42 de ani), m-au impresionat cu vitalitatea, farmecul si forta lor. Au cintat doua ore jumatate incontinuu, fara pauza, doua bis-uri, si sala (de toate culorile, virstele, natiile, gusturile muzicale) inca au mai aplaudat pret de zece minute... poate-poate.

Eu nu as mai fi plecat de-acolo, la al doilea bis ne-am dus linga scena si am dansat amindoi pe Dreams (unul din cintecele noastre preferate)... ce mai, emotionant si superb!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput