Sezatoarea canadiana (137)
Raspunsuri - Pagina 4
khristin spune:
Andy, of doamne saracul bebelus prin ce trece el acum. Poate fi de la detergent sau de la ce produse folosesti la baitza. Cu ce ii faci tu baitza? Si eu am incercat diverse produse, si se irita foarte mult avand pielea ultra sensibila. Acum folosim Aveeno si i-a trecut in totalitate . Daca inca il mai alaptezi, poti lua tu Adieu Candida - Yeast Buster, cred ca se gaseste si la Mtl. Oricum, eu n-as ezita sa ajung rapid la medic. Sanatate multa si asteptam vesti bune de la voi.
Si noi am trecut prin doua zile de febra cu administrare de tylennol, speram ca azi sa fie mai bine.
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
monicutza_bb spune:
Andy sorry dar mie imi suna a dermatita atopica. Vezi ca era pe la "parintii intreaba" un subiect deschis chiar de nasa Alexului meu care are probleme cu baietelul din cauza acestei boli si din ce am vazut si eu cam asa se manifesta si la baietelul ei. Dar sper sa nu fie asta. Stiu ca ea folosea crema de hidratare Glaxal Base si inca una de la Avenee cu apa termala parca (sper sa nu zic prostii) pt ca ideea era ca pielea sa fie foarte bine hidratata.
Oricum cel mai indicat este sa vezi medicul pediatru sau la Children's cum bine te-au sfatuit si fetele.
Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.
Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
carmen77 spune:
Andy, uitasem, pentru iritatii au cei de la Aveeno niste pliculete cu Oatmeal parca ... e un praf ce il pui in apa de la baita ... sunt SUPER bune, incearca si asta, dar du-te si la urgenta, evident.
nelia spune:
Andutzy, si eu sint pentru mers la urgente. Agata a avut pielea de la git si de sub genunchi asa, pentru ca era grasuta si se oparea. A avut si eczeme, a fost diagnosticata cu dermatia atopica si i-a trecut cu regim alimentar, inclusiv eu, ca alaptam si crema si sapun atoderm. Si rufele le spalam tot cu Atoderm. Avenoo are cam aceeasi compozitie (crema hidratanta pentru bebelusi), dar Atodermul este mult mai bun si mai rapid. Nu stiam ca exista si aici, dar intr-o zi am vazut in farmacia Brunet. E mai scump, dar merita sa incerci, mai ales dupa ce scapati de ce are acum, ma refer la candida.
http://www.docsimon.com/article_images.php?action=sendtype&type=3&id=1496
Dar trebuie sa citesti pe cutie, sa scrie ca e pentru eczeme, ca sint mai multe variante de crema.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
nelia spune:
Da, confirm ce a spus Carmen despre pliculetele de la Avenoo, si pe noi ne ajuta. Si sa stea cu zonele afectate cit mai mult la aer, eu o uscam pe Agata cu feonul dupa baie si apoi o dadeam cu crema, dar nu o imbracam. Aerul face face foarte bine la pielea afectata.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Andy08 spune:
Am fost la pediatru acum o sapt. si ne-a dat tratament. El asa, are tonus bun, gangureste, rade, mananca bine, doarme, se joaca....doar ca petele de la candida aia se tot extind (in ciuda unguentului cu antibiotic) si eczeme apar tot mai multe. Cred ca daca merg la urgente nici nu ma baga aia in seama, ca arata bine si e vesel. Nu pare deranjat de ce are, nu stiu ce sa zic....Are 3 creme, plus Glaxal base lotion.
Am schimbat detergentul, sapunul, mie mi-au scos lactatele din dieta (ca face si caca cu firisoare de sange uneori) si au zis ca poate fi de la intoleranta la produsele lactate. Dar vad ca nu trec. Maine am programare la pediatru iar si am sa-i cer trimitere la dermato. Doar ca nu stiu cat poate dura pana primim RV de-aia ziceam ca poate exista ceva privat unde sa mergem repede. Micutzul are 3 luni si stiu bebeii nu au imunitate prea puternica. Of! Sa vedem ce zice maine pediatrul. In plus, cremele cu hidrocortizon contin steroizi si pot face mult rau, mai ales la bebelusi asa mici.
Si eu cred ca e dermatita atopica. Am inteles ca spre 3 ani se mai retrage.
Cam cat ar dura pana primim RV la dermato?
Andy, mami de Andrei
Andy08 spune:
Cele care ati fost la Children's hospital la urgente, cam cat ati stat? Ca m-a speriat o prietena care a fost cu fetita (dar nu mai stiu la ce spital) si a stat 10 ore dupa care a plecat acasa tot nevazuta de dr. Ma gandesc ca mai rau il chinui daca stau atata in urgenta...
Khristin: Alaptez inca. Ce e Adieu Candida? Pastile? E over the counter?
E plin micutzul de pete pe piept si burtica iar la gat e una mare de sub barbie inclusiv tot decolteul....sub genunchi este rosu si s-a facut rana....
Un pediatru ar trebui sa ii dea de cap, nu? Febra n-are si nici nu arata ca ar suferi...si cand il vad cum rade si gangureste cu noi.....
Sa vad ce ne da maine pediatrul iar.
Andy, mami de Andrei
Andy08 spune:
Khristin: De la ce a facut febra? ce a zis dr.?
Fetele, multumesc de raspunsuri. Prompte ca intotdeauna.
Andy, mami de Andrei
Daiopri spune:
Tocmai ce voiam sa intru si eu cu cam aceeasi problema
Al meu are bubite pe fata si o parte de gatut. La inceput avea doar ca o acnee, dar acum sunt asa multe
Si la dermatita ma gandeam si eu. Eu folosesc la el Aveeno, dar uite ca os amerg sa iau si apa termala ca tocmai ce citisem. Si alt detergent de rufe. Si pliculetele de pus in apa. Se gasesc la orice magazin? Sau la alea naturiste?
Andy la voi pare mai mult decat dermatita cred. Si motanul meu avea la gat asa da ii trecea cu bepanthen. Si e tare greu acolo la gatut ca il tin asa de strans:((
Apoi vroiam sa intreb pe nelia, ca parca tu ai avut probleme la Lisandru. Am dat de un nodul (nou) la san. Asta cam de luni, si tot am zis ca poate se duce cand suge pisoiul. Da vaz ca e tot acolo. Acuma nu va zic istoria fam mele cu cancerul, dar eu am un nodul deja la acelasi san de ani de zile. Acum cred ca asta e de la lapte, dar ce pot folosi sa se duca (daca se duce)?
Ca nu stiu daca sa mai trag cu pompa, ca ajunsesem la o "intelegere" cu productia.
Maine merg sa ii fac si vaccinul de TBC ca tocmai ce ziceau la stiri ca ro e pe locul 1 in Eu cu TBC:(((
Khritin multa sanatate micutului.
Olga, Mona scoatem agitatele?
Va mai trimit si eu niste poze, desi eu nu apuc sa ma uit mai pe niciunele ca acum in loc de martisor am avansat la poseta:)) Ca vrea sa il tin pe mana ca si cum ar sta pe creanga:))
Numai bine tuturor
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andy08 doar ca petele de la candida aia se tot extind (in ciuda unguentului cu antibiotic) si eczeme apar tot mai multe. |
Andy, crema cu antibiotic e absolut contraindicata in candidoza, de fapt e motivul pentru care candidoza poate sa se extinda. La fel si crema cu steroid.
In urma ambelor tratamente, cu antibiotic si steroid, este posibil sa apara candidoza. Candida traieste in mod natural pe piele, pe mucoase, iar antibioticul si steroidul ii creeaza teren propice dezvoltarii.
In locul tau as incerca doar cu crema contra candidozei vreo 2 zile, sa vad daca are vreun efect. Dar amestecul ala de 3 creme pe care ti l-a dat medicul e tare anapoda, dupa parerea mea, pentru ca se bat cap in cap unele cu altele.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.