Sezatoarea canadiana (137)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Olga-nastere usoara, sper sa fie bine totul si rapid. Esti acasa sau la spital?Tinem pumnii!
Ktrinelu'-ai castigat la loto- ca nu e
Diana si SImona-voi bine?
Nelia-sanatate ca stiu cat e de pretioasa.
Nu suntem ok, dar am zis ca cine vrea sa se delecteze sa se uite pe ceva poze puse aseara la 11 pm,asa ca scuze dc sunt si ceva poze f. asemanatoare-www.dropshots.com/eric17
Va pup!

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Olga, iti scrisesem la maple syrup babies...eu zic sa ajungi la triage room sa-ti faca un assessment exact, cat esti dilatata, etc....oricum, dupa ce spui tu eu cred ca mult nu va dura deloc....cel putin la mine Chris a venit ca un fulger, asa se spune ca la al doilea nu astepti deloc mult, la mine s-a adeverit. Sa fie cu noroc si te asteptam cu impresii despre venirea pe lume a bebitzei

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Roxana, eu vin din West Island, nu ar fi asa o problema, ca doar am si eu masina, mie nu imi place zona aia de L'Acadie si pace! Intortocheata si daca ai ratat o iesire ala esti ... dar na, incerc sa ajung ... ma gandeam cum ajunge Nelia, ca daca ea tre' sa ia metroul ... nu stiu cat e de accesibila zona aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ktrinel, ma risc si io cu o predictie, sa nu ma bati daca ma insel ca nah e 1 aprilie ... sa fie asa ?

Denisa, s-a facut . Vazut poze si m-a apucat si mai rau amocul vazand cerul ala senin din Dominicana si comparandu-l cu cel de azi . Anyway, voiam sa zic ca toata lumea e fericita tare acolo, copiii in largul lor iar tie iti sta de nu se poate in blue, young lady....

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Olga si eu zic sa te duci la spital.
Sora mea a singerat la fel ca tine inainte de nastere nu a fost nici o problema in final dar pe ea au chemat-o la spital (asta era in Romania) dar nu a a avut nici o problema sau complicatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Go Olga, go! Curaj si sa ii dai bebelinei un pupic si din partea sezutelor

1 aprilie este o zi foarte frumoasa pentru mine pt ca este ziua de nastere a mamei mele. Iti doresc sa ai o fetita sanatoasa, vesela si norocoasa (cum este mama mea)

Eu am mai prins viata pt ca Emma se simte mai bine si pt ca am mai rezolvat din probleme. Am vandut vanul si acum imi caut masina , vine mama in curand, am luat rezultatele la testul de engleza si m-au pozitionat la avansat 1 si incep cursurile de pe 2 Mai, probabil ca voi alege toata sambata (6 ore). Si tot ieri mi-am facut abonament la gym si la cursurile de aerobic. Tae-Bo here I come.
Matza mea a facut o usoara gastro ieri, a dat afara tot ce papase, seara nu a mai mancat nimic, in schimb noaptea a dormit foarte bine, nu a mai vomat iar azi dimineata era refacuta. A papat un biberon de lapte (stiu ca nu se da la gastro dar l-a cerut si era si tare insetata ca l-a baut pe tot) si pana acum nu a mai dat afara. Se vede ca o protejeaza mult vaccinul de gastro si poate alaptatul.

A venit si randul meu sa va intreb ce hartii faceti voi cand chemati parintii? Invitatia aceea si o hartie de la job? Copii dupa actele noastre?
Si inca una si gata: de unde sa iau si eu bilet de avion pt mama mai ieftin? Ea a gasit la vreo 750 Euro pt o persoana ceea ce mi se pare cam multicel. Este mai ieftin daca iau de aici? Denisa ai cumparat pana la urma bilete de pe site-ul ala din Franta? Va rog dati-mi si mie o idee, ca nu vreau sa o las sa dea o gramada de bani pe bilet, mai ales ca vrea sa si-l plateasca singura (nu accepta sub nici o forma sa il platim noi).

Pupic fetelor si sanatate multa Nelia, mamaana, Dana P., bafta la scoala Pitilache (waw... 5 cursuri? mai rezisti?), Maru si mQQm cheer up ca o sa iasa soarele peste tot, ca doar a venit primavara, nu? Laura sa stapanesti sanatoasa laptopul. De care este? si sotul meu este innebunit sa isi ia unul (adica inca unul , din astea cauta el)

Abia astept sa ne vedem vineri la Vinnie Gambini (hai mai Carmen ca nu este chiar asa departe, avem iesiri de pe 40 si 15, cu masina chiar ca este usor, iar metrou, hm... pai este la mijlocul statiilor Sauve si Cote Vertu, dar sigur ca se mai pierd 10 minute cu un autobuz pana la resto. Dar gandeste-te ca este mult mai aproape de Laval de unde vin multe fete decat resto din Pointe Claire, si nu stiu cine vrea sa se aventureze vreo 45 de min pe autorute prin trafic de vineri seara din nord pana in zona Decarie. Acu' ce sa zic, dar a sunat ca naiba "... dar Marche Central?" de parca aici a intzarcat dracul iapa...)

Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monicutza- eu nu am putut lua bilete de pe site-ul francez(dar mi s-a parut ok) din cauza ca la noi un adult pleca cu 2 kids si vroiam escala mica, etc si altul se duce dupa ei (am luat prin agentie) si Dc ii scrii Dianei sigur te ajuta si gaseste un pret bun- sau mai poti incerca pe travelocity.com, aveau preturi ok.
Ma bucur ca ai rezolvat destule si strai bine cu moralul,bafta cu masina si cu cursurile.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Olga, pai nu mai reveni cu informatii decit dupa ce nasti, ca daca mai stai, poate nasti online, in direct, aici cu noi!

Iti pun si aici mesajul de la subiectul copiilor nostri, ca poate nu mai apuci sa intri in doua locuri:

Eu am avut la Tudora singerare inainte de nastere, e normala aceasta singerare in anumite limite si conditii. Dar nu e de stat acasa daca singerezi rau si daca nu e maroniu, ci rosu, sa singele curat. Eu m-am dus la spital citeva ore dupa ce a inceput singerarea, pentru ca au inceput contractiile... si aveam dilatare 9! Daca nu incepeau contractiile, nasteam acasa.

Ce am inteles eu atunci de la doctorul care m-a vazut este ca singerarea respectiva intervine cind cervixul incepe sa se relaxeze pregatindu-se pentru nastere. Se pierde dopul gelatinos care blocheaza deschiderea cervixului si atunci gravida poate avea o scurgere maronie, care poate deveni rosie intr-un timp mai lung sau mai scurt. Nu toate gravidele au, eu nu am avut decit la Tudora, la ceilalti doi am nascut fara nici o picatura de singe sau alta scurgere inainte. Acest lucru se poate intimpla si cu o saptamina sau chiar doua inainte de nastere... daca singerarea nu e foarte rosie si abundenta e normal (si nu ai crampe, dureri si alte semne).

In mod normal, trebuie sa fii vazuta de medic daca ai dureri, crampe in burta, febra sau frisoane ca de febra, transpiri, astea pe linga contractii. Deci eu te sfatuiesc sa mergi totusi la spital, sa nu sufere copila acolo in burtica, tu esti deja la termen (nu?) si ai si contractii... Mai bine sa fii acolo si sa astepti decit sa-ti para rau ca nu te-ai dus si sa stai ingrijorata acasa.

Te si toate gindurile mele bune (de femeie si mama care a trecut de trei ori prin ceea ce treci tu acum) sint cu si la tine! Abia astept sa o vad pe Sofia si pe tine, tefere si sanatoase acasa!

Ktrinelul, hai, pacaleste-ne, ca poate nu ne prindem! Esti graviduta, da ori ba? Ori ai cistigat la 6 din 49!?!

Carmen, da, mai, asa zice si Octav: cite bube rele toate-n curul babei mele... pardon, in nas de data asta. Culmea este ca nu am nimic, dupa rezultatele astora sint sanatoasa tun, da' tun nu asa... ce am eu sint doar mofturi si figuri, ma fac ca sint bolnava. Cred ca am totusi un sistem imunitar nu prea in forma zilele astea, pentru ca pe linga nas, au mai fost afectate si alte zone, de alte problemute... dar toate sint fleacuri pe linga durerea de la nas. La prinz ma duc la medic... sper ca nu vin cu Tylenol.

Intilnire - daca ma lasa nasul, eu ajung, am o dexteritate de a ma descurca fara masina in Montreal, moama! Mi-am facut si traseul... numai sa fiu sanatoasa, adica sa nu am ceva care imi interzice contactul cu voi. Dar nu va pup si gata... Vin copiii, gravidute? Ca sa stiu...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Denisa sunt deliciosi copilutii tai. Atat am avut de spus.
Pt cine vine la intalnire, vreti sa va iau eu de la una din statiile de metrou Cote Vertu sau Sauve? Ca nu imi este greu deloc.
Ma duc inapoi sa cinesc ca vad ca s-a mai scris

Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ziua!

Ce mai faceti, ca eu m-am cam stresat zilele astea din cauze de Zarzara, dar mi-a trecut, alarme false si viitoare mamica dusa cu pluta.

Sint acasa, in fine, s-a lamurit si patronul meu ca mi-e rau de la duhorile de-acolo, asaca o sa ne auzim a lot more! (of course, cine are disponibilitati telefonistice, please call, ca o sa ma plictisecx de-o sa ma umflu de amoc!)

Sa va mai spun, azi facem 15 ani de casnicie, mare lucru, dom'le, au trecut de parca nici n-au fost, dar cu bine, asa ca I'm pritty happy about it.

Acushica, let's see ce-ati mai scris... Si trezirea, Sazatoare, ca e primavara!!! Daca nu ma credeti, iaca proba: Simbata scoatem tempo, prima data in 5 ani inainte de 15 aprilie. SI am fi putut sa-l scoatem si simbata daca n-am fi fost noi puturosi, adica inainte de 1 aprilie, ceea ce este de-a dreptul de necrezut!

CGE, intreaba-ma vineri despre vacante loco, ca noi numai in de-astea am fost. LE-am povestit pe fiecare la timpul lor aici, mi-e lene sa le mai scriu o data. Sau vb. la telefon daca vineri se gaseste ceva mai interesant de discutat :)

Ktrinel, I,m still good pt. deadline-ul tau. Da, as pleca singura cu copilul anytime. Nu vb. de un copil asa mare ca al meu, ci de unul asa mic ca al tau. Miss maninca bine, doarme bine, e un super copil, nu vad ce probleme asa speciale poate sa creeze ca sa nu te descurci cu ea o sapt. Sincer, intre a sta aici si a-mi vedea de rutina mea si a pleca cu piticuta in Sud si a rupe rutina cu pretul a un pic mai multa alergatura.. pai e versiunea nr. doi, clar!
(Da' eu o sa vin cu Zarzara la intilniri, n-o sa astept sa faca 18 ani... ) Eu zic sa te duci fromosel in Sud.

Uite, si postez, ca sa ai timp sa citesti, in caz in care intri la prinz.

Urmare in citeva mesaje :)

Mergi la inceput