Sezatoarea canadiana (137)
Raspunsuri - Pagina 13
maru spune:
Laura, sa-l stapanesti sanatoasa, bineinteles ca il meriti!
pucku, bine ai revenit!
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
Pucku spune:
Miki noi stam in St foy nu departe de universitate, de la acvariu vreo 3 min, chiria e rezonabila, vreo 550 cu totul-parcare si Hydro
veniti la Quebec pana la urma? unde o sa ai interviu? itzi tzin pumni...
chiar stiind ca la Toronto/Montreal a venit primavara deplin si ca la noi mai este inca multa zapada de topit, tot prefer Quebecul, fara trafic nebun, aer curat, mult mai tranchila viata,,,,,
parerea mea
Pupici
In Cap Rouge e o romanca care are si gradinita in milioeu familial la 7$ pe zi....noi mergem la cea de cartier...nu am asteptat foarte mult
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
mikiion spune:
Pucku , nu stiu , inca n-am hotarat nimic. Trebuie sa fixez eu ziua cand vin la interviu si efectiv nu gasesc timp. Daca n-am lucrari de predat, am rendez-vous la doctor sau mai stiu eu ce...Sunt asa aglomerata ca nu stiu cand sa fixez interviul. Si ttrebuie sa-l si pregatesc. Dupa mine ar fi dupa 28 aprilie, dar nu cred ca le-ar conveni asa tarziu. Asta inseamna ori sa dorm la prietenii mei acolo o noapte, ori sa-l fixez dupa-amiaza si sa fac totul in aceeasi zi.
Interviul e in Complex G si daca il iau si ne mutam, acolo as lucra. Deci ar trebui sa stau acolo unde ar fi un expres spre centru. Eventual un duplex. Eu aici plateam in total 720 cu tot cu garaj( + Hydro).....
De gradinita, al meu e in grupa de 3 ani, intr-o generatie mare, cea din 2006. Asa ca ma indoiesc ca o sa gasesc asa repede garderie. Sper sa gasesc macar una privata.....
Mi se pare asa de complicat mutatul cu un copil mic. Bine, recunosc, eu sunt tare statica, mie orice mutat mi s-ar parea complicat
Incep sa iau tot mai mult in considerare oportunitatea asta. Pentru ca tot discutand cu colegii( localnici si cu relatii) toata lumea este foarte speriata de perspectivele de acum. Se vorbeste deja de reduceri de posturi, ce angajari.....
Eu am iubit Quebecul, dar acum sunt intr-o faza in care m-as muta in tarile calde..... Dar nici sa am bani si sa-mi fac macar cate un concediu pe acolo nu mi-ar displace. Chiar daca as sta mai la Polul Nord
Eu intrasem sa va spun mai spun ca am vazut ieri un reportaj cu Rosia Montana pe RDI. Foarte interesant si emotionant. Si sa intreb, daca noul presedinte de la AirCanada e roman, ca asa mi s-a parut numele? Calin Rovinescu
http://www.theglobeandmail.com/servlet/story/RTGAM.20090331.wrovinescubio0331/BNStory/Business
http://www.lesaffaires.com/article/0/aeronautique-et-aerospatial/2009-03-31/491150/qui-est-calin-rovinescu--.fr.html
nelia spune:
Eu sint rau, s-a umflat de tot nasul, ma doare intre sprincene, ca sa nu mai spun ca dupa o noapte nedormita, o dimineata in care bebe m-a indoit de spate, ii ies masele peste tot si e supermofturos si in plus tot vrea sa plece, nu mai sta nicaieri, fugeeee... si o dupa-amiaza cu toti trei si o seara la patinaj tot cu toti trei... simt ca-mi crapa iar capul de durere! Si acum sint tot singura, ca Octav e la curs inca...
Cred ca e un stafilococ, am nevoie de antibiotic, ca nu va trece de la sine, asa ca miine, daca e tot asa, ma prezint la un medic. Am aici o clinica de urgenta, ma duc aici si daca nu ma primesc, undeva prin Westmount...
Mikiion, da, e greva generala, au inceput profesorii, care inca mai sint in greva si de o saptamina au intrat si studentii... acum ma duc sa vad ce au votat, ca a fost sedinta extraordinara astazi. Detalii voi afla miine, ca e un 5-7 profesori-studenti la un bistrou si m-am hotarit sa ma duc si eu, o voi ruga pe Ginette sa vina sa stea cu copiii...
Eu sint de acord cu cerintele profesorilor si, bineinteles, cu ale studentilor, ca cer lucruri pertinente zic eu, asa ca, am votat pentru greva. Dar nu sint de acord sa se intoarca din nou in clase fara sa nu rezolve din nou nimic. Daca tot dau peste cap doua sesiuni (si eu anul asta nu stiu cum voi face, pentru ca nu mai e Octav in paternitate si un hei-rup de trei luni e aproape imposibil pentru mine) sa mearga pina la capat, cu riscul de a pierde toata lumea sesiunile. Sint mai radicala asa cind e vorba de razmerite, cind am fost mai tinara, am participat si eu la citeva... Ori faci gura si obtii ceea ce doresti, ori taci din gura si mergi pe burta. Altfel, este pierdere de timp, de bani, de energie, stres, note mici... si pentru ce!?!
Da, au votat greva pina pe 14 aprilie, dar va fi sedinta extraordinara si se va vota din nou pe 7, dupa sedinta profesorilor de pe 6, daca acestia voi iesi din a lor. Nu-i nimic, eu m-am obisnuit si fara scoala... si asa am un chef de invatat acuma...
Podeanu spune:
Nelia, chiar ca ti-am simtit lipsa.Ma gindeam eu ca s-a intimplat ceva. Nu am avut niciodata in nas , eu am avut numai in urechi. Dar du-te la doctor daca nu-ti trece.
Maru, din nou , m-am amuzat teribil cu morcovelul..
.
Ktrinel, sigur te-ai descurca cu Julia, dar cred ca ar fi plat rau.. nu te mai poti combina cu alta mamica? Si te costa si mai scump camera, in general preturile sunt avantajoase la 2 adulti. Stiu ca in Cuba daca mergi poti plati camera intreaga si plati bilet de o singura persoana. Orice ai alege...vacanta placuta.
Denisa sanatate multa si tie si la copii.
Mikiion, sigur e roman dupa nume.
Oana, de la anul mai mult ca sigur va impune casca ptr ski. Se zbat acum cu un proiect de lege. Adevarul e ca accidentul cu Natasha a indurerat o lume intreaga.
Laura, sa-l stapinesti sanatoasa.
nelia spune:
Cu mine, cu mine... ca eu plec si singura, fara copii, numai sa ma ia cineva!
Dana, tu cind ai RV-ul, m-am gindit la tine astazi, asa mi-a venit, dintr-o data... sper ca esti bine.
Ange, ce a facut patinatoarea mica? Nu ne-am mai zis, ne-ai lasat aici cu ochii-n soare asteptind... Agata are simbata un concurs, sint Jeux de Montreal. Am zis ca nu se duce, ca eu eram la curs in zilele de antrenamente, dar daca tot e greva, macar sa iasa cineva in cistig...
Abia astept pina vineri, sper sa pot ajunge la intilnire, adica sa ma lase nasu'... nici nu stiu unde e restaurantul asta, e pe linga vreo statie de metrou? Ca daca il las acasa pe Octav cu toti trei, trebuie sa vin cu metroul. Intru miine dimineata si ma uit...
mikiion spune:
Nelia esti inca idealista cu grevele....
Eu dupa cateva greve in invatamant , in Romania, si una la Univ. Laval......Am alte parere....
Dar eu te invidiez, zau. Asa imi lipseste si mie o greva.....
Am uitat sa-ti spun multa sanatate....
carmen77 spune:
Wow, eu acu ma uitam si am vazut ca Vinnie Gambini asta e taman la Marche Centrale ... f .. uck! Pentru mine e super departe, nu se gaseste nimic pe langa Decarie? Era un Baton Rouge super nice langa grecii unde am tot mers ... sau altceva ... sau e un Vinnie Gambini in Pointe Claire .. kidding, of course, dar Marche Centrale? Nici nu cred ca e nici o statie de metrou prin zona, si tre' sa iei vreo 2 autorute pana ajungi acolo
nelia spune:
Gata, i-am culcat... adica pe bebe, pe fete le-am pus in pat, sper ca au adormit... Iar mie imi zvicneste toata fata si frige, nu am febra, deci e locala infectia... deocamdata. Poate ajung pe la Urgente in noaptea asta!
Laura, sa-l stapinesti sanatoasa si sa ne scrii multe mesaje de acum incolo. Bineinteles ca-l meriti!
Mikiion, stiu ca sint idealista, dar altfel sint din nou citeva saptamini pierdute. Ma invidiezi tu acum, dar cind tu vei fi terminat cu totul, eu ma voi pe aici. Asa imi vine sa renunt la tot acum, daca nu mi-ar lua din bursa si sa ma intorc in toamna la scoala...
Ma duc si eu la nani, se simte ca lupta organismul cu ceva, ca sint tare obosita.
OlgaTarziu spune:
Ok deci cred ca a inceput. Nu dorm de la 2, am contractii iar acum, dupa 3 ore mi-a venit sange plus diaree. Stiam eu ca pacalici o fac. Revin cu noutati.
Poate sa ia ore sau zile. Vedem.