Sezatoarea canadiana (137)
Raspunsuri - Pagina 12
Donia spune:
Adevaru-i ca bate un vant p'acilea...
Pe mine cred ca m-a lovit astenia de primavara ca n-am nici un pic de energie, de abia mai dau cate un click cu mouse-ul.
nelia, sanatate!
mQQm, mi-a parut rau sa aud de boli si spaime Cum mai sunteti?
Ca tot bate vantul asta pe la sezatoare, eu parca ma vad in visul cu tine, cand batea vantul perdeaua pe terasa... ca-n filme, ca-n filme!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Denisam spune:
Katrinelu'-eu ti-am zis, ai grija insa ca treb "aprobare" de la husband.Tin pumnii sa gasesti ceva fain.
Try- tu ce faci,cum e la noul job, iti place?
Donia-salutare,cum sunteti? Noi bolnavi ca si mQQm-am fost aseara la walk-in, A e pe antibiotic ca era cam nasol in gat, ieri a mincat doar un pu cu iaurt pasat si cam 500 ml de lapte in 2 reprize. si e si mucios, pe linga febra aiurea de 37,5-38,5 maxim, eu sunt cu aceeasi febra on and off si cu dureri nasoale de gat, dureri de muschi (si eu ma gandeam sa merg la gym)maine aflu dc treb sa iau antibiotic sau nu-au zis ca ma suna dc ies prost rezultatul la exudat. Pe linga neocitron, tylenol, halls/strepsils/miere- mai recomanzi altceva?
Pe restul va pup si poate reusesc diseara sa descarc ceva poze,desi sunt tare in urma cu toate treburile in casa, aseara am zacut cum demult nu am facut-o
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
DanaMario spune:
Ktrinel eu as pleca singura cu copilu.Am vrut sa merg in Noiembrie numai ca nu am gasit nimic convenabil trebuia sa platesc bilete pt 2 adulti asa ca am renuntat.
maru spune:
acu depinde cu care, cat de mare ie, da eu cu al meu as pleca singura la mare, ca Victor nu e fan soare
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
Donia spune:
denisam, sanatate si voua! Saracul Alex, ce bolnavior e... iar tie sigur iti prinde bine sa zaci putin, de fapt chiar mai mult, ca asa te vindeci mai repede.
Ktrinel, singura de tot nu, dar cu ceva prieteni... poate da. La voi cum ar fi?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mamaana spune:
ktrinel eu as pleca singura cu copilul oriunde (ei chiar cu 3 nu m-as incumeta totusi...)
nu uita de hartie de la sot si vacanta placuta
denisa multa sanatate
nelia cum mai esti?
eu am stat acasa ieri, cu tuse+stranutat in continuu si in acelasi timp; azi pe baricade, dar ma doare capul; maine tre sa vin ca il aduc pe tudor la job shadowing; deja isi fac planuri mari colegii mei cu el pentru maine; sper sa nu sara calul, si tudor sa inteleaga ca noi si muncim aici
Pucku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Dar ce e cu voi de nu mai scrieti!?! Eu macar am o scuza, mi-a iesit o buba-n nas si ma doare de-mi vine sa-l tai. N-am patit niciodata asa ceva, sint racita ce-i drept, dar e ceva... of, cumplit de dureros. Am stat numai cu foi de varza pe el, daca pina miine nu ma lasa, trebuie sa ma duc la un medic. Da, cu ce va putem ajuta? Pai, numai in nas n-am avut bube... Am tot citit pe net, poate sa fie de la sinusuri, de la vreun virus luat de pe la spectacole, ca era multa lume bolnava... poate fi vreun stafilococ auriu... sau poate fi pur si simplu o inflamatie a mucoasei nazale. Ati mai patit vreuna asa ceva!?! In rest, bine, la universitate greva, si profesorii si studentii... mie mi-au taiat orice elan de a mai invata, ca doar n-oi citi de una singura si apoi sa-mi scoata materia citita... mi-e rau cind ma gindesc cum va fi si de data asta. CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU |
servus
eu am avut, era stafilococ, am primit o crema cu antibiotic, o sa caut mai tarziu sa vad care so mi-a trecut intr-o saptamana...sanatate
revin si eu cand mi-or trece ale mele
pupici
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Pucku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Denisam Katrinelu'-eu ti-am zis, ai grija insa ca treb "aprobare" de la husband.Tin pumnii sa gasesti ceva fain. Try- tu ce faci,cum e la noul job, iti place? Donia-salutare,cum sunteti? Noi bolnavi ca si mQQm-am fost aseara la walk-in, A e pe antibiotic ca era cam nasol in gat, ieri a mincat doar un pu cu iaurt pasat si cam 500 ml de lapte in 2 reprize. si e si mucios, pe linga febra aiurea de 37,5-38,5 maxim, eu sunt cu aceeasi febra on and off si cu dureri nasoale de gat, dureri de muschi (si eu ma gandeam sa merg la gym)maine aflu dc treb sa iau antibiotic sau nu-au zis ca ma suna dc ies prost rezultatul la exudat. Pe linga neocitron, tylenol, halls/strepsils/miere- mai recomanzi altceva? Pe restul va pup si poate reusesc diseara sa descarc ceva poze,desi sunt tare in urma cu toate treburile in casa, aseara am zacut cum demult nu am facut-o Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani Zambeste, si maine e o zi! |
Santasapino bonbons de la vogel, eu gasesc la pharmaprix
sanatate
http://www.avogel.ca/en/shop/health_food/santasapina_bonbon.php
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
laurajr spune:
Faleuuu, asa e cand pune mana taranul pe laptop, mi-am sters mesajul...da doamnelor, in premiera mondiala va scriu de pe laptopul propriu si bleumarin, de care sunt tare mandra si ff bucuroasa ca-l am! Il merit, na !
Denisam, bine ai venit ! Sorry sa aud ca sunteti bolnavi, iarna asta si pe noi ne-a lovit cu raceli de ne-a zapacit, eu de abia acum sunt mai bine dupa 3 saptamani de boala. Eu pt copii mai am si Mucosolvan, il ajuta pe David cu secretiile si Batista bebeului.
Ktrinel, cred ca te-ai descurca singura in vacanta cu Julia, eu as mai astepta o luna, sa se incalzeasca bine de tot si apa, ca p ca Julia de-abia ar astepta sa se balaceasca.
Nelia, ai incercat foi de ceapa putin coapte ? Daca de ex aveam un cos dureros care se incapatana sa nu iasa, ii puneam o frunza de aia si in cateva ore dadea pe-afara. Ce mai fac copilutii ?
Maru, capul sus, va iesi soarele si pe strada ta !
Trimit repede raspunsul ca parca vad ca-l pierd si pe asta !
mikiion spune:
Ktrinel eu din cate am vazut-o pe Julia , un copil cuminte si ascultator( nu ca zbuciumatul de Marc) cred ca ai putea sa mergi. Eu cu Marc n-as putea . Nici pana in centrul comercial n-as putea singura.....
Intr-un complex unde as avea si gradinita pentru copii in caz de urgenta.
Doar pe avion ar fi mai complicat si cu bagajele. Dar exista hamali....
Eu am intrat sa va zic ca s-a deschis ferma de la Place Versailles. Anul asta au si o lama!!!!!
Puckuimi scrii, eventul pe privat, pe unde stai si cam cat dai pe chirie? M-am uitat, in eventualitatea ca ne intoarcem acolo, la chirii. Si mi s-au parut ca au cam crescut mult...
Laurasa-l stapanesti sanatoasa
Eu am ultimele zile de stagiu si sunt cam aglomerata.....
Iar greva Nelia?? sa-ti fie rusine