Fetele din Austria (28)
Raspunsuri - Pagina 8
miha13gina spune:
La multi ani,Annika!!Sa cresti mare,cuminte ,sanatoasa si viata sa-ti fie plina de bucurii!
Adriana,sa va traiasca mica printesa si alaturi de surioara ei sa va aduca numai fericire!
Nicoleta,daca vrea sa mearga in centru comercial(unde sunt destule mag care au incaltaminte si pt copii)ar fii:SCS;SCN;Lugner City,Donauzentrum...
Inafara de Mariahilfer.Str mai sunt:Favoritenstrasse,Döblinger Hauptstraße ,Döblinger Hauptstraße ,
Meidlinger Hauptstraße ...
pupici!
GINA SI THOMAS
Liana30 spune:
gata maine e ziua cea mareee..va pup pe toatee
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
danat spune:
Pfuaaa Liana deja??? Sa fie cu noroc, sa decurga totul perfect! Sa ne scrii cand poti!
Doamne Ajuta!
La Multi Ani si de la noi pt Annika! Sa cresti mare si sa ai mult noroc!
Ce mai faceti fetelor? Ocupate, ocupate chiar asa?
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
silar spune:
Liana nastere ushoara si Doamne ajuta. Cum a zis si Dana sa ne scrii te rog cand poti sau sa rogi pe cineva sa ne scrie cum sunteti. Multa sanatate si va asteptam.
Adriana la multi ani pt Annika - frumos cadou de ziua mamei ai avut, ditamai petrecerea . Sanatate multa la fetitze si tie si multe impliniri.
bertha spune:
Fete dragi, super veste:
Citat: |
Am vorbit cu sotul lianei si-mi spuse: ...gata se nascu...Anne Marie Catalina...3480 gr... Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii !!! Klu 26+ |
Felicitari parintilor, sa fiti sanatosi cu totii!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
silar spune:
Multumim pt veste Bertha.
Doamne dar ce ma bucur pt Liana, parca as fi nascut eu.
Bine ai venit Anne Marie, sa fii sanatoasa si voioasa.
Felicitari parintilor si multa sanatate la fete.
danat spune:
Bravo LIANAAAA Ne-ai luat prin surprindere, asa repete te miscasi
Sa fii sanatoasa Anne Marie Catalina si sa ai muuult noroc in viata!
Multumim Bertha de veste! Asa vesti, sa tot auzi!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
Adriana_78 spune:
Gina, Babee, Silvia, Dana, va multumim pt. urari! Am avut 2 mici petreceri, cea cu copilasii de pe DC a fost f. reusita.
Silvia, nu stiam de ce zi a mamei vorbesti - aici nu se serbeaza decat in martie
Liana, felicitari! sa ai parte de o bebelusa sanatoasa, mancacioasa si cumintica!
Bine ai venit pe lume Anne Marie Catalina!
Adriana
Babee spune:
Liana felicitari si multa fericire .Stiu cat de mult v-ati dorit copilul, si ma bucur ca ati reusit
Bun venit Anne Marie Catalina