Fetele din Austria (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Fetelor, ce mai faceti, ati disparut total de pe-aici?

Violeta tu spuneai parca, mai demult, de o sala de fitness, sau ma insel?
Mai sunteti careva amatoare de asa ceva? Vrea cineva la fitness, bazin, usw.? Daca in Ro tot se promoveaza "miscarea contra statului" , m-au stimulat si pe mine.

Pupicei si numai bine!

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

Mergi la inceput

Violeta sa iti traiasca Stefan, sa fie sanatos si norocos! Petrecere frumoasa si multe bucurii!!!

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

La multi ani,Stefan!!!Toate cele bune,multa sanatate,fericire si noroc in viata!

Liana,ma bucur ca ai dat un semn de viata si ca sunteti bine,zilele trecute ma intrebam oare ce mai faci? pt mica luptatoare!
Dana,tare mi-as dori sa mai ies din rutina zilnica,dar nu am cu cine sa-l las pe Thomas!

Pupici pt toate fetele si prichindei!

Gina si Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Buna fetele si o saptamana faina va dorim.
Liana ma bucur tare mult sa ai revenit, multa sanatate si sarcina ushoara in continuare. Vezi sa nu care cumva sa dispari iar.
Violeta La multi ani pentru Stefan, sanatate multa, sa fie cuminte si sa o faca pe mamy mandra de el ca si pana acum.
Dana as vrea si eu ceva 'miscare contra statului', dar nu pot sa merg decat seara. pt frumosul Raduc.
Gina ce mai face frumosul nostru din revista?? pt blondutz.

Mergi la inceput

Liana vezi ca daca dispari cumva de-acum te dam disparuta si te gasim cu tot "...dorf"-ul tau pe unde te afli

Pupici tuturor si o saptamana frumoasa si cat mai putin ploioasa!

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

beyy acu numai stau in dorf
si gata numai dispar
va pup pe toateee

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Mamici din Viena, unde poate gasi sotul meu (care saptamana viitoare va fi in Viena) un magazin cu incaltaminte de copii de un an? Nu e problema daca imi spuneti o locatie mai "necunoscuta" (adica nu Mariahilferstrasse - corectat dupa Adriana :)), sotul meu se "plimba" prin orasul asta de vreo 6 ani, o gasi-o el... multumesc.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Am ajuns si noi cu bine la Buc.

Lara din pacate dupa 2 sapt. de "chiulangeala" de la gradi face mofturi ca nu mai vrea.
Annika e bine, merge deja de colo colo leganat ca un pinguin -- ne pregatim de petrecere -- deja ma doare capul, ca nu stiu cum sa ma organizez cu torturile -- vine fam. si apoi am invitati bebelusi de pe DC de la odiseea Annikai -- un tort mare, 2 mici??? aperitive sau nu? problema mare

Nicoleta, eu luam incaltaminte pt copii (un an si mai mari) de la Deichmann de pe Mariahilferstraße - pt ca intram in H&M care e chiar in apropiere si mi-era la indemana.
Au Elefantenschuhe aia, care mie imi plac - sunt mai scumpi insa; au insa si mai ieftini, alte marci - eu sunt multumita de magazin; mai e Humanic tot acolo - da sincer eu n-am intrat, nu stiu daca au incalt. de copii.
Apoi mai mergeam la Reno (ca era aproape de casa noastra) - au preturi convenabile, modele dragute - un magazin era pe Thaliastraße in Bezirkul 1160
Spor la cumparaturi!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Adriana, multumesc, imi notez si ii dau lista sotului. Poate alte mamici din Viena vor veni cu completari :).

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

salutare fetele

multumim mult pt urari!Si noi va dorim toate cele bune!Nu-mi vine sa cred ca am baiat de 11 ani

Dana si pe mine ma bate gandul sa merg la fitness de ceva vreme dar timpul asta e o problema momentan...
Cluburi de fitness sunt multe,Danube am auzit ca ar fi unul bun http://www.clubdanube.at/cd_index.php

Noi suntem bine,duminica mergem in St. Pölten.

va pup

Mergi la inceput