Fetele din Austria (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui silar

LauraOana pai tu vii la stricat bani aci langa mine si nu dai un semn sa vin si eu sa cunosc una bucata bebelus dragutz .

Adriana cu sanatate si multe impliniri alaturi de cei dragi.

silvia mamy de Mihaita (07.02.2004) si Mariuta (03.04.2006)

silar sa imi fie rusine ca am fo sa stric bani singurica la urmatorul karenz ne dam intilneala ca e mai fain sa strici bani in 2

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Silvia ai grija ca se ia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Am ajuns, duminica. Nu am net decat ocazional... Am smotruit la greu, plus ca Stefan a incput scoala...

O rugaminte mare: ne "ameninta" cu vorschule (deh, scoala de stat, invatatoare mai batranica, fara astfel de antecedente - copil nevorbitor de germana), noi am vrea sa mearga cu clasa 1 in continuare... vrem sa ii luam o meditatoare pentru acasa, sa ii facem tranzitia spre "vorbirea limbii germane" mai usoara. Stiti pe cineva?

Mi-ar placea sa ne vedem (Noi mergem maine la biserica, ai vine cineva?).

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Salut.

Am vorbit astazi cu o studenta romanca, de marti incepem orele de germana (Stefan).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna Nicoleta si bine ati ajuns!
Sper sa va simtiti bine aici si sa se acomodeze cat mai usor Stefan la scoala. Ai sa vezi ca, peste 2-3 luni, va invata germana foarte bine. Ati inceput sa va acomodati cu orasul?

Pupici si o saptamana buna tuturor!

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Nicoleta bine ati venit. Acomodare ushoara si mult succes la scoala. Unde anume in 22 stai?? (orientativ). Poate ne vedem dupa-amiaza intr-un parc cu copii.
O saptamana faina tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

nicoleta ma bucur ca ai gasit pe cineva care sa il ajute pe micut cu germana....eu am venit in austria la 9 ani...am intrat in clasa a 3 a fara sa stiu boaba de germana..si am trecut clasa fara probleme..copii invata foarte foarte foarte repede..cel mai important este sa fie cit mai mult printre austrieci....si sora mea cea mica a inceput gradinita la 3 ani fara sa stie deloc germana..si in citeva luni le turuia pe germana ca un radio..:)

eu sunt unpic suparata..micutul imi este racit cobza

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Salut.

Suntem bine, maine incepe Stefan cursul. Sper sa fie bine, sa il ajute sa se integreze mai repede!

Dana, nu am mers prin oras prea mult (doar in zona), insa sambata am reusit sa iesim din Viena, sa mergem intr-un parc-rezervatie la cateva zeci de km de oras. Iti trimisesem un mesaj vineri seara sau sambata, am uitat (oboseala, deh!) sa ne vedem, nu cred ca l-ai primit.

Silar, ti-am trimis PM.

Laura, multa sanatate bebelutului, sa treaca repede. Stefan sta doar la scoala intre austrieci, ne gandeam ca ii vor folosi si orele de religie de la biserica (am inteles ca sunt in germana), ma gandeam sa-l duc si vinerea, si sambata (cand putem). Si ma mai gandeam ca ar fi de folos ca atunci cand mergem in parcuri sa-l incurajez sa se joace cu copiii, desi pana acum am gasit parcurile cam goale (doar copii mici-mici) la orele la care am mers noi.

(Oare vremea asta are ganduri serioase?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

scuze ca dau buzna asa.

ati putea sa-mi indicati un magazin mare in viena cu lucruri pentru copilasi (hainuite, patuturi, carucioare etc)? stiu ca este un magazin mare numai pentru copii dar nu mai tin minte exact cum mi-a spus persoana respectiva ca se numeste.

daca ati putea sa-mi spuneti si adresa ar fi super.

multumesc mult si anticipat!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 37+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Salut.

Eu vin aici numai (aproape) cu probleme... Cautam o scoala particulara in 22, nu prea gasesc pe net... stie cineva? Nu reusim nicicum sa ii scoatem din cap invatatoarei ca am vrea sa insistam putin mai mult cu clasa 1, dupa numai o saptamana nu poate afirma ca un copil nevorbitor de germana nu este apt de scoala (am inteles ca oricum "au mai patit-o si altii", au intrat direct la scoala nevorbitori, dar poate au dat peste invatatoare mai destupate... nici nu stie sa se "apropie de copil", este clar depasita de situatie...), si-adat seama intre timp... saptamana trecuta o tinea cu limba si cu retrasul in coltul lui... acum cica nu face ce-i spune... Mie mi se pare ca vrea sa scape de o "problema" (trebuie ca e mai greu cu un copil nevorbitor, dar va invata!!). Fir-ar!

Mergi la inceput