Fetele din Austria (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

danat danke de primire! eu abia azi am dat de voi pina acum am fo tot pe la odisee (aceeasi odisee cu liana30)..si azi profitind de ocazia ca sebastian doarme deja de 2 ore am colindat unpic mai mult forum-ul si asa v-am gasit..

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

LauraOana, bine ai venit la noi!

Din pacate aici la noi e liniste totala! Din varii motive fetele nu prea scriu

Eu si Annika vom veni in Viena pe 8 oct. si vom sta pana luni pe 12.
Mi-ar face mare placere, daca sambata sau duminica, ne-am aduna mai multe, ca in vremurile bune, la un suc si-o poveste.

Ce ziceti?

In Buc. e tare urat zilele astea. Ploie si frigut. Ma bucur ca in curand plecam in Grecia, la mare si soare.

Adriana

Mergi la inceput

Un capitol "vorbaret" , scriam la inceput ha ha ha - capitolul asta l-am inceput in martie , acum suntem in sept.
No comment

La multi ani Mariilor noastre!

Mergi la inceput

Nicoleta, cum e acomodarea in Viena?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

LauraOana bine ai venit la noi. Sa-ti traiasca baietelul, sa creasca mare, sanatos si baftos.
Adriana chiar ma intrebam pe unde sunteti.M-am gandit ca sunteti pe undeva prin concediu. Noi de iesit iesim la intalneala, acum numai sa fie frumos afara, adica sa nu bata vantul. Daca nu - ne vedem la un mall cu spilplatz si gata.
Nicoleta ati ajuns?? Net aveti acasa?? Sper ca sunteti bine.
Pupam toate Mariile si Mariutele

Mergi la inceput

Silvia, am zis sa nu perturb linistea de-aici - suntem pe forum, da mai mult la odiseea Annikai.

Ati inceput gradi/scoala?

Adriana

Mergi la inceput

Adriana noi am inceput gradi de ieri, copii sunt superincantati. Distractie maxima in Grecia, pup la fete si La multi ani! pentru tine de ziua ta - sa fii sanatoasa si multe bucurii impreuna cu familia sa-ti dea Doamne Doamne.(Am zis sa -ti spun inainte ca sunt toate sansele sa uit pana joi.)

Mergi la inceput

silar, adriana merci

am observat si eu ca e cam liniste pe aici...toate fetele mai mult pe la odisei?..kleiner scherz am rande: in ritmul asta avem un capitol pe an..

mie ieri nu mi-am funktionat netul..si azi am fo toata ziulica prin donauzentrum si gewerbpark stadlau la stricat bani ..ca no, a intrat karenz-ul acu citeva zile fetele cu baietei mici si voua vi se pare ca pt fetite sunt muuuuuuuult mai multe si muuuuuult mai faine hainutele?

Mergi la inceput

LauraOana pai tu vii la stricat bani aci langa mine si nu dai un semn sa vin si eu sa cunosc una bucata bebelus dragutz .

Adriana cu sanatate si multe impliniri alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput