Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(101)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
joanna27 spune:
Ziua buna tufete!!!
Azi am mai multi neuroni lipsa...nu mai stiu ce am citit..asa ca din ce ii aduca aminte..
Aris mama ce faci????? Mai tufete aici nu se mai stie de rand...ce grabite sunteti.....
DOAMNE AJUTA sa scapi repede si bb sa fie sanatos!!!!
Cris_tinaus se pare ca toate tufetele se baga in fata..numai noi pauza..sper ca nu ajung ca iapa la 11 luni..
Simonamami ai rabdare..unde te grabesti asa....macar tu da
prioritate
Raluca e firesc sa te gandesti, nimeni nu s-a nascut invatat..da asa cum a zis si Ionica nu esti singura..cate suntem aici
Inna bagam majoretele la caldurica pana luni...mai stai un pic cu noi
Ionica maine le scoatem pt tine.. 40+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
joanna27 spune:
Gigilica ce dpresie mama...vezi ca scot
la tine....
papa si fa nani si cand revii sa fi cu zambetu pe buze...ti-am explicat cm sta treaba la mine nu?
In plus ai auzit ce a zis Ina si Ionica..cezariana e floare la ureche.
Pupam maica Ina si bb Ian , astepta mai multe poze..
Ayla ai dat bir cu fugitii..ai lasat-o singura poe Sasha azi noapte pe aici..
Alex vrei de lucru..imediat intru pe pagina si fac vreo tampenie sa ai de lucru.
In legatura cu parolarea si eu sunt decaord,dar sa fie parolata toata pagina nu fiecare in parte ca sunt prea multe paro;e de tinut minte..parerea mea..voi tufete ce ziceti? 40+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris_tinaus/cris_tinaus.jpg)
cris_tinaus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joanna27 Ziua buna tufete!!! Azi am mai multi neuroni lipsa...nu mai stiu ce am citit.. ![]() Aris mama ce faci????? Mai tufete aici nu se mai stie de rand...ce grabite sunteti.... ![]() DOAMNE AJUTA sa scapi repede si bb sa fie sanatos!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cris_tinaus se pare ca toate tufetele se baga in fata..numai noi pauza..sper ca nu ajung ca iapa la 11 luni.. ![]() Simonamami ai rabdare..unde te grabesti asa....macar tu da prioritate Raluca e firesc sa te gandesti, nimeni nu s-a nascut invatat..da asa cum a zis si Ionica nu esti singura..cate suntem aici Inna bagam majoretele la caldurica pana luni...mai stai un pic cu noi Ionica maine le scoatem pt tine.. ![]() ![]() ![]() |
Da..se pare ca nu putem opri fetele astea sa ne-o ia inainte, eu deja am impresia ca starea asta de gravideala n-o sa se mai termine
Si mai comentati asrtea care sunteti la 37 si 38+ ca nu aveti rabdare?
![](pupic.gif)
De Aris nimic? super-curajoasa mi s-a parut pe masa..la conractii la 3 min si ea inca glumea...
Olishka parca zicea ca nu ii e frica de nastere...cam asa simt si eu...mi-or fi anesteziate simturile
![](chatterbox.gif)
Apropo...cea mai lunga sarcina a durat 12 luni si un pic...
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Cristina 41+ si
![](fetita.gif)
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#
joanna27 spune:
Alex am o reclamatie va rog sa puneti poze fresh cu ica printesa..in ultimul timp cam putine.. 40+
Raaluca spune:
IONICA, OLISHK, JOANNA multumesc de incurajari!
GIGELICA,pai cse poate? Tocmai pe tine sa te apuce depresia????
Hai papa ceva bun si odihneste-te! Mai vorbim dupa!
GEORGIANA 30 ce ai facut la dr?
Ma retrag si eu la putin
![](images/user_man.png)
Alex2 spune:
citat din mesajul lui joanna27 Alex vrei de lucru..imediat intru pe pagina si fac vreo tampenie sa ai de lucru ![]() In legatura cu parolarea si eu sunt decaord,dar sa fie parolata toata pagina nu fiecare in parte ca sunt prea multe paro;e de tinut minte..parerea mea..voi tufete ce ziceti? ![]() ![]() ![]() |
Nu ma refeream sa aiba fiecare pagina alta parola, ci daca cineva doreste pagina publica, sa nu pun parola. Adica toate paginile private sa aibe aceeasi parola. Desi ar fi putin de munca la fiecare, se poate sa ramana anumite pagini publice.
Odata ce te-ai logat ca administrator, oricum ai acces la oricare pagina, parola este doar ptr vizitatori.
La fel am editat fiecare pagina in parte sa trec nick-name-ul mamici, a durat ceva, acum incerc o rearanjare provizorie a listei viitorilor ghiocei. Aranjarea finala va fi in ordinea datei de nastere.
Joanna, nu prea mai ai ce sa strici, pagina ta e aranjata, trebuie doar sa vina puiutul, sa incarci poze cu el. Am facut ieri si pagina ptr bebelusii Bogdanei. Pozele i le trimisese Bogdana Monicai.
Va puteti decora fotografiile in imikimi.
Sa imi spuneti daca va plac ratusetele de la Home Page, in ton cu logo-ul forumului.
![](olala.gif)
Iar editez, ca imi mai amintesc pe parcurs cate ceva. Daca doriti pagina ptr alt copilas, spuneti va rog.
Pagina are lateral dreapta o margine mai inchisa la culoare care delimiteaza marimea paginii. Orice incarcati dincolo de margine, lateste pagina. Nu ar fi nici o problema, ptr ca folosind cursorul se poate vizualiza, dar voriam doar sa stiti. (Shasa, de exemplu)
Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
shasa spune:
ALEX multumim ca ai trecut si nick-ul mamicilor in dreptul fiecarui bebic. Asa mergem la sigur si nu pe bajbaite! Mie imi plac ratustele
Despre ARIS nu mai stiu nimic!!! I-am dat mesaj acum vreo 15 min dar nu da nici un semn. Probabil deja nu mai are cum sa raspunda. Parca vad ca urmatorul mesaj de la ea va fi sa ne anunte ca a nascut bebic frumos grasut si sanatos. Si am eu asa o presimtire ca vrea sa nasca natural 100%. Oricum ar fi abia astept sa primim vesti de la ea.
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 37+
joanna27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alex2
Nu ma refeream sa aiba fiecare pagina alta parola, ci daca cineva doreste pagina publica, sa nu pun parola. Adica toate paginile private sa aibe aceeasi parola. Desi ar fi putin de munca la fiecare, se poate sa ramana anumite pagini publice. Odata ce te-ai logat ca administrator, oricum ai acces la oricare pagina, parola este doar ptr vizitatori. La fel am editat fiecare pagina in parte sa trec nick-name-ul mamici, a durat ceva, acum incerc o rearanjare provizorie a listei viitorilor ghiocei. Aranjarea finala va fi in ordinea datei de nastere. Joanna, nu prea mai ai ce sa strici, pagina ta e aranjata, trebuie doar sa vina puiutul, sa incarci poze cu el. Am facut ieri si pagina ptr bebelusii Bogdanei. Pozele i le trimisese Bogdana Monicai. Va puteti decora fotografiile in imikimi. Sa imi spuneti daca va plac ratusetele de la Home Page, in ton cu logo-ul forumului. ![]() Iar editez, ca imi mai amintesc pe parcurs cate ceva. Daca doriti pagina ptr alt copilas, spuneti va rog. Pagina are lateral dreapta o margine mai inchisa la culoare care delimiteaza marimea paginii. Orice incarcati dincolo de margine, lateste pagina. Nu ar fi nici o problema, ptr ca folosind cursorul se poate vizualiza, dar voriam doar sa stiti. (Shasa, de exemplu) Alexandru, tati de 3 copii perfecti (un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer) _ Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand... |
Alex eu sunt de acord cu parola asa cum zici tu..acuma sa zica si tufetele
Ratustele imi plac si ghivecele si albinutele..Monica a zis sa iti dam de lucru si Novus a ascultat-o..
![](icon_smile_big.gif)
Eu ca sa iti dau de lucru..una doua stric ceva nu imi trebe mult timp...
![](icon_smile_cool.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/olishka/olishka.jpg)
olishka spune:
Am o intrebare in afara topicului: am de alaltaieri ardei umpluti si tare pofta mi se facu de ei abia astazi. Oare mai sunt buni ? Va rog sa raspundeti repede caci mi-e foame, si daca sunt buni ma duc sa pun si mamaliga la fiert. V-am zis doar ca sunt antitalent la bucatarie, asa ca nu radeti...dar ma fac eu mare
Olga 35+
David
joanna27 spune:
citat din mesajul lui olishka Am o intrebare in afara topicului: am de alaltaieri ardei umpluti si tare pofta mi se facu de ei abia astazi. Oare mai sunt buni ![]() ![]() Olga ![]() ![]() |
Olinska mama nici eu nu sunt mare bucatareasa..dar de alaltaeri si la frigider nu cred ca au patit ceva..da cel mai bine e sa gusti asa iti dai cel mai bine seama...si cand incalzesti lasa-i sa dea un clocot pt orice siguranta..
![](icon_smile_big.gif)
Pofta mare
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](rugaciune.gif)