Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex2

Citat:
citat din mesajul lui shasa

MONICA, ALEX vin si eu cu o propunere pt. pagina ghioceilor. Sper sa nu va suparati. Mie mi se pare ca ar fi mai usor de gasit paginile cu ceilalti bebei daca ar fi trecut in listuta nick-ul mamicii, fiindca pe ghiocei nu ii stim asa de bine dupa nume. Asa....daca vedem nick-ul mamei gasim mai usor. Mi-am spus parerea, astept sa vad ce spunei si voi si celalate mamici.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+

Ok, am sa trec.
Novus, am pus background si am schimbat culorile. Ce mai doresti sa fac?
Ionica, paginile copiilor mei sunt protejate cu parola, am mai spus si aici, daca doriti pot face tot site-ul ghioceilor protejat sau doar anumite pagini. Trebuie doar sa spuneti.

Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mersi mult o savad daca ma descurc sa pun poze daca nu, va solicit ajutorul din nou !!!

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Mersi mult o savad daca ma descurc sa pun poze daca nu, va solicit ajutorul din nou !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Din PICTURE incarci pozele, una cate una. Nu misca deloc cursorul cat incarca. Mozilla insa nu incarca tot timpul din PICTURE. Atunci poti folosi PICTURES, urmand casutele. Poti incarca mai multe poze odata.
Ptr alte idei de decorare te rog intra in Pagina de Ajutor si da click pe explicatia linkului (cum e de exemplu trenuletul cu nume de pe pagina Joannei). Orice imagine o duci in pagina cu copy/paste a adresai HTML pe care o treci in HTML BOX din bara de instrumente. Nu e necesar sa o copiezi in computer si apoi sa o incarci in pagina.

_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Eu l-am simtit prima oara pe Piton pe 24 octombrie...aveam fix 16 sapt si 1 zi.

A fost precoce de mic, nu-i asa?

Unde e Ayla?

Cine ma incurajeaza si pe mine sau ma alinta putin?

Joanna, scoate macar pentru mine, caci am depresie...

Gigelica +38 Victor-Andrei

AMR 5 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gigelica ce-ai patit? Tocmai tu in depresie? Eu de as fi in locul tau, sa stiu ca luni ma intalnesc cu minunea, as fi cea mai fericita!!!
Hai fugi si ia-ti o prajiturica, sa vezi cum iti revii...

Olga 35+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex2

Citat:

Din PICTURE incarci pozele, una cate una. Nu misca deloc cursorul cat incarca. Mozilla insa nu incarca tot timpul din PICTURE. Atunci poti folosi PICTURES, urmand casutele. Poti incarca mai multe poze odata.
Ptr alte idei de decorare te rog intra in Pagina de Ajutor si da click pe explicatia linkului (cum e de exemplu trenuletul cu nume de pe pagina Joannei). Orice imagine o duci in pagina cu copy/paste a adresai HTML pe care o treci in HTML BOX din bara de instrumente. Nu e necesar sa o copiezi in computer si apoi sa o incarci in pagina.

_

am reusit !!!ai o intrebare si nu te mai stresez: de unde pun scris la poze ?? adica o explicatie ,una alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Inapreda,
mie laptele mi-a venit in a 4a zi. am baut cam 2 litri de ceai pt lactatie/zi, ca mi-era si f sete si mi-a si placut la gust. nu m-am muls, nu m-am masat, dar am primit indicatii sa pun bebe la sin inainte de fiecare masa a ei (la 3 ore), la cite un sin pe rind. am respectat asta fix 24 de ore, dupa care mi-am dat pauza pt ca am avut o noapte cu colici, eu nu mi-am dat seama ce are, asistentele nu m-au ajutat, si am tinut-o la sin toata noaptea, si mi-am facut varza sinii. asa ca nu am mai pus-o la sin si m-am uns cu garmastan alternat cu lanolina pura (Lensinoh) ca sa repar stricaciunile.
Cind a venit laptele si a inceput sa suga cu spor sugea mai altfel, ca nu am mai avut probleme de atunci - mi se mai irita mameloanele, dar nici nu se compara cu ce am patit la inceput.

De mincat insa da-i sa manince cu program, cit vrea... nu tine bebe flamind, riscul ar fi sa se obisnuiasca cu biberonul (miiic dupa parerea mea, in citeva zile nu se obisnuieste incit sa refuze sinul), nu cu laptele praf. Oricum scade in greutate in primele zile...
A, si mie mi-au zis in maternitate ca bebeii hrniti cu formula au nevoie de hidratare suplimentara. Noua ne dadeau "ceai" (apa si zahar fierte impreuna) - altfel bebe se deshidrateaza si se constipa de la formula. Intreaba si tu... poate acolo sint alte "obiceiuri"

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Gigelica ce-ai patit? Tocmai tu in depresie? Eu de as fi in locul tau, sa stiu ca luni ma intalnesc cu minunea, as fi cea mai fericita!!!
Hai fugi si ia-ti o prajiturica, sa vezi cum iti revii...

Olga 35+ David

Nu stiu ce am. Probabil ca ma obisnuisem cu ideea ca e azi intalnirea cea mare si dupa starea de aseara...am zis ca si Pitonul vrea tot azi. Ma rog

Ma duc sa pap si sa trag un mic puisor de somn si revin.

Gigelica +38 Victor-Andrei

AMR 5 zile
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Citat:
am reusit !!!ai o intrebare si nu te mai stresez: de unde pun scris la poze ?? adica o explicatie ,una alta

Din TEXT. Scrii in casuta, alegi modelul de scris, culoarea, etc. apoi OK.
Repet. Daca vreti sa aranjati in pagina, dati din bara stanga pe GRID si va ajuta liniile ajutatoare care apar.
In dreapta pe PREVIEW puteti vedea pagina fara casute si chenare.
Bafta. Nu ma stresezi deloc.

Edit ptr o intrebare: nu stiti cum il cheama pe "bebe de Mihaelacg"? (fiind deja nascut)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gigelica trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor: mai ai timp pana luni sa stai la povesti cu noi. Ai vazut ca odata devenite mamici, fetele nu mai au timp sa intre pe forum. Unele ne mai incanta cu prezenta, dar altele nu prea mai au timp de asa ceva.
Nico si Leeloo voi ce mai faceti mamici? Cum va descurcati?

Uitasem sa o felicit pe Inapreda. Ma bucur atat de mult pt tine ca a iesit totul bine (stiu ca erai putin speriata) si ca esti optimista!!! Le dai mult curaj mamicilor care urmeaza sa faca cezariana

Olga 35+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

gigelica20 hai fruntea sus, probabil esti un pic dezamagita ca te-ai pregatit psihic pentru intalnirea mult asteptata, va veni curand acea zi.
Sa inteleg ca la tine au trecut cele 5 luni daca ai simtit pe 24 prima data...
Eu cred ca vinovat de asteptarea asta este doar zodia.... este o zodie f incapatanata....
Hai Gigelica nu mai fii asa incearca sa gasesti si partea frumoasa, multe mamici deja duc doru sentimentului acela pe care noi inca il avem sa simitim minunile noastre in burtici pentru putin timp dar inca ii avem in burtici.
Georgiana 30 ce ai facut la doctor ? Parca ai zis ieri ca te duci sa ceri parerea si altui doctor Asteptam vesti...
Cristina

Mergi la inceput