Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(101)
Raspunsuri - Pagina 13
ionica spune:
Raluca, este foarte normal sa-ti fie frica de necunoscut,m-ar fi surprins daca nu ti-ar fi ,daca m-ai pune intr-un avion boing jumbo sa-l pilotez fii sigura ca as panica:)))
Pai esti tinerica la 34 de ani,em am deabia 36 si ma simt copilita.
Pe Sophia am nascut-o in costa rica ,iti imaginezi ca nu am avut pe nimeni langa mine,cu exceptia sotului si menajera care se ocupa de casa.
am plans mult pana m-am adaptat la noul rol de mama,dar crede-ma ,vei fi surprinsa cat de repede vei pune in aplicare tot ce ai scris si citit aici pe forum,s-apoi nu esti singura,ia uite ce de mamaici si viitoare mamici suntem aici!
Hai curaj, cezariana ,din punctul meu de vedere e mai usoara decat nasterea naturala in sine,spun asta fiindca sunt la adoua nastere cu cezariana,probabil la a 3 a nastere tot cezariana va fi,ca noi de fapt ne dorim 3 bebei !!!!
Citat: |
citat din mesajul lui Raaluca Asa e IONICA, mi-e putin/mult frica de bebelina la nastere ca noi avem o circulara simpla de cordon si sunt la prima nastere la peste 34 ani... Mi-as fi dorit sa pot naste natural si chiar o sa incerc. Mi-e putin frica sa nu se ajunga la cezariana ... Uneori, mi-e frica si de ce ma asteapta DUPA... E o chestie necunoscuta care ma face sa oscilez intre bucurie si frica ... Pe urma, ma gandesc ce ma fac eu cu o mogaldeata mica acasa? Nu suntem decat noi doi, eu si sotul. Nu avem nici o bunica, nimic... Doar noi doi cu omuletzul!! Poate ce e mai bine asa... 39+Lena |
Sophia 2ani 06.09.06
+37 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Novus, rezolvam. Alex e in culmea plictiselii, dati-i de lucru. Sper sa iti placa. Poti alege o tema. Gaza, Alex ti-a schimbat tema in ladybug, daca nu iti place iti pun eu sau el inapoi. _ I love you so much my tiny princess You grew in my heart Alma so small, so sweet, so soon |
sunteti niste draguti !!!
sunt convinsa ca o sa iasa bine !!!
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
shasa spune:
MONICA, ALEX vin si eu cu o propunere pt. pagina ghioceilor. Sper sa nu va suparati. Mie mi se pare ca ar fi mai usor de gasit paginile cu ceilalti bebei daca ar fi trecut in listuta nick-ul mamicii, fiindca pe ghiocei nu ii stim asa de bine dupa nume. Asa....daca vedem nick-ul mamei gasim mai usor. Mi-am spus parerea, astept sa vad ce spunei si voi si celalate mamici.
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+
ionica spune:
fetelor,
imi dau si eu o parere si va rog sa nu va suparati pe mine, nu credti ca publicati prea multe poze cu bebelusii vostri pe net?
e doar o parere personala,ue sunt contra ,ma rog am fost patita intr-o tara cu criminalitate mare,poate de aceea ma feresc.
Inca o data ,nu va suparati pe mine
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
olishka spune:
Salutare!!!
Raaluca iar mi-ai facut ziua frumoasa Este asa de frumos cand trezesti (mai ales cand te trezesti cu fata la perna) si vezi ca cineva s-a gandit la tine si iti da un sfat. Iti multumesc din suflet inca o data!!! Si cum spunea Ionica: nu esti singura, ci inconjurata de atatea mamici. Eu nici nu vreau sa ma gandesc ce greu ar fi trecut timpul fara voi si fara nici un farmec Asa ca azi va dau la toate cate o
Asta noapte desi nu aveam somn si aveam chef sa palavragesc cu voi, mi-a picat netu.
Ionica te-ai internat? Ziceai ca e anormal sa nu-ti fie frica...Inseamna ca eu sunt anormala Nu stiu de ce dar nu mi-e frica deloc nici de nastere si nici de ce va fi dupa. Oare sunt inconstienta? Eu abia astept...In leg cu votka, mie imi place (scuze, imi placea) Standard si votka ukraineana.
Inna tocmai ma pregateam sa scot si pt tine agitatele, dar le pastrez pana luni. Stiu ca esti nerabdatoare, dar mai e asa de putin...
Si bineinteles astazi scoatem agitatele pentru ARIS:
Tinem pumnii!!! Sunt sigura ca o sa fie totul bine si astept nerabdatoare vesti!!!
Va si sa aveti o zi frumoasa.
Olga 35+ David
Alex2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shasa MONICA, ALEX vin si eu cu o propunere pt. pagina ghioceilor. Sper sa nu va suparati. Mie mi se pare ca ar fi mai usor de gasit paginile cu ceilalti bebei daca ar fi trecut in listuta nick-ul mamicii, fiindca pe ghiocei nu ii stim asa de bine dupa nume. Asa....daca vedem nick-ul mamei gasim mai usor. Mi-am spus parerea, astept sa vad ce spunei si voi si celalate mamici. Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+ |
Ok, am sa trec.
Novus, am pus background si am schimbat culorile. Ce mai doresti sa fac?
Ionica, paginile copiilor mei sunt protejate cu parola, am mai spus si aici, daca doriti pot face tot site-ul ghioceilor protejat sau doar anumite pagini. Trebuie doar sa spuneti.
Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
shasa spune:
ALEX multumesc Si eu as vrea sa am avem parola la pagina ghioceilor. Parca ar fi mai sigur asa! Dar una singura pt. toti ca daca parolam fiecare ghiocel in parte ce ne facem cu atatea paroleNe prindem urechile. Hai fetelor va asteptam cu pareri
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+
Alex2 spune:
Exista optiunile acestea ptr tot site-ul, sau ptr fiecare pagina in parte:
-Page Permissions (who can see this page?):
-The World -- Everybody can view this page, Piczo Member or not.
-Piczo Community -- Only other Piczo Members can view this page.
-Friends -- Only those friends that are in My Friends list can view this page.
-Private -- Under Construction: Only I can view this page.
-Password Protected -- Only people who know the password can view this page.
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Alex2 spune:
Acum, cine a intrat in "Seiteneditor" sa si remedieze ce a facut, caci eu chiar nu am idee ce ati facut. V-am rugat sa nu testati prin setari.
Si as mai vrea sa precizez sa nu scoateti bara de instrumente, caci sunt unele persoane care nu stiu s-o caute din cursor.
Sasha, poate unele fete doresc sa fie public site-ul (pagina lor). Aici pe forum foarte multe mamici au la semnatura paginile cu pozele copiilor. In final tot membrii forumului vor stii unde sa intre pe site, sau prietenii carora voi le dati adresa.
_
curea spune:
Hai Aris!!!
Fetelor daca este sa se pastreze traditia de a aduce pe lume ghiocei in buchetele si daca ar fi sa se intample conform zicalei ca la fix 5 luni dupa ce mamaica simte cand misca prima data bebele, m-as adauga si eu mamicilor gigelica si ina care au zis ca vor naste pe 30 martie luni. Practic eu voi face 40 de sapatamani chiar pe 2 cum am termenul, pe 30 octormnbrie am simtit prima data cand a miscat bubu. Si eu am momente de teama dar cred ca sunt normale sa speram va fi totul bine. Sunt alaturi de voi mamcilor..
Cristina