Gravidute prin FIV (35)
Raspunsuri - Pagina 4

bombonique spune:
Evi ce veste minunata!Felicitari! pt gemenasi!
La eco totul e ok, placenta nu e imbatranita, bb e bine, grasutel, are 3035g.
Bq 35+

eumada spune:
FETELOR MANY_BANY ARE PROBLEME,SANGERARE SI E CU SARCINA OBTINUTA FOARTE GREU.
i S-A RECOMANDAT GRAVIBINON DAR ASA CUM STIM NU S E GASESTE.
Sincer eu urasc doctorii care prescriu tratament care nu s mai gaseste.Exact acelasi a fost si chinul meu.
Haideti sa o ajitam sa gaseasca progesteron injectabil asa cum m-ati ajutat pe mine.Eu mai am cateva fiolee si i le dau.Haideti s-o ajutam,va rog
Mada 18+
Eva-Maria

Micky2007 spune:
Bq este foarte buna greutatea puiutului tau din burtica.
eumada .
Micky 31+
+
AMR 7 saptamani

kineta spune:
EVIfelicitari pt gemenasi,ai presimtit sunt in aceeasi placenta ? Dorissarcina usoara si la termen
27+

eumada spune:
Fetelr voi stiti mai multe.Vara mea are in urma fiv 4 puiuti.Cer este ca ea nu poate sa duca mai mult de unul.Se face reductie embrionara la noi in tara,undeva?
ce stiti?
Cineva zixcea la un moment dat ca....a facut si a nascut
va multumesc
Mada 18+
Eva-Maria

bulinanico79 spune:
eumada eu plec in Austria marti....poate pot sa ajut cu progesteronul injectabil. Daca pot sa ii cumpar de undeva din Ungaria sau Austria trimiteti-mi un PM. Ma intorc sambata... Imi trebuie reteta?
Nico

bulinanico79 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=134358&REPLY_ID=4653861
in romania eram privita ca un caz deosebit si unii medicii (chiar unde am facut fiv-ul au fost rezervatii, mi-au spus ca ei n-au mai facut o embrioreductie de 3 embrioni situati intr-o singura placenta), iar altii ar fi facut experimente pe mine. dar de fapt nimeni nu-mi dadea nicio sansa sa duc sarcina la capat. cu sau fara embrioreductie. si m-am dus in germania si a fost ok si acum am un baietel sanatos si bun si cuminte. un invingator.
Carmendu este cea care a trecut prin experienta pe care o cautai tu eumada....
Nico