Gravidute prin FIV (35)
Raspunsuri - Pagina 13

sima1 spune:
Andicu iti multumesc pt urari.Multa sanatate si voua.
Moniland nu stiu daca maai inteles bine.Scaunelele de la peg perego se pot intoarce si fata in fata adica se vad ele una pe alta. scrie pe Googal culladelbimbo.It. Iar cel de la Domino intra pe Google si scrii carucior gemeni Domino ,costa 1459.Are 2 roti apropiate ,lipite una de alta in fata si cele 2 in spate de cauciuc,invelitoare pt picioare si pelerina de ploie iar curieratul este gratuit.Pacat ca nu stiu sa pun link sa -l vezi.31+

Moniland spune:
Kineta, Bq,
Dear_bambie. LA MULTI ANI!!!! Si FELICITARI pentru cei doi puiuti din burtica. Sa ai o sarcina usoara si dusa pana la termen.
Andicu, da, da Don Quijote de Constanta!
Daria, te asteptam diseara cu vesti!
Eumada, eu nu mi-as face probleme. Poate asa iti este organismul tau. Oricum esti in perioada in care burtica creste, creste. Am trecut si eu prin asta, apoi iar stagneaza si tot asa. Nu ai nvoie de niciun nutritionist. Mananca sanatos si o sa ai un copil sanatos. Nu asta conteaza. Lasa ca ai timp toata viata sa-ti revii cu silueta.
Eu sunt genul "clepsidra" si am avut intotdeauna o talie subtirica si acum am ajuns la 95 cm. Ei si ce!!!
Liana, trimit si eu spre tine trei pupicuri dulci, dulci.
Evy, si eu stiu ca sunt normale visele ciudate in sarcina. Totul e sa nu te afecteze in timpul zilei. Si sa stii ca nu se implinesc. Eu am visat odata ca fetitele mele sunt baietei si aveao ~ 6 luni si erau asa de urati incat ma uitam la ei si nu-mi venea sa cred ca am putut face asa copii urati. 23+

Moniland spune:
sima, am studiat si inca mai caut carucior pentru fetite. Am vazut si varianta cu tandem, dar copilul care sta in spate adica mai aproape de tine, cand se uita sa vada lumea din jur, nu o poate vedea din fata decat din lateral pentru ca in fata lui e fratiorul/surioara. Cam asta e nedumerirea si de aceea am renuntat la genul acesta de carucior. Ma gandesc ca nu am vazut eu solutia si poate ea exista, de aceea te-am intrebat.
Am citit la mamici de gemenuti ca o tipa avea carucior cu o singura copertina si un copil vroia cu capul la soare si unul cu capul la umbra si avea scandal. Ma gandesc ca va exista scandal care copil sa stea in fata si care sa stea in spate la genul caruciorului pe care l-ai ochit. Eu vreau sa evit astfel de situatii pe cat se poate si poate de aceea inca nu am gasit un carucior care sa-mi convina. 23+

hepilica spune:
si eu sunt de aceeasi parere. se temea cineva mai devreme de pierderea siluetei. eu cred insa ca nici nu ar trebui sa ne intereseze acest lucru acum. la cat de mult ne-am chinuit sa obtinem aceste sarcini, la cat de multi ani am asteptat acesti puiuti, la cat de multe caderi, esecuri de indurat, plansete, iar si iar...pe cuvant daca ma intereseaza vreo secunda ce se intampla cu silueta mea. important este ca bb-lusii nostri sa fie sanatosi. asta mi se pare prioritate zero.
de restul ne putem ocupa dupa...
am o colega care in timpul sarcinii s-a ingrasat 30 kg si nu i-a pasat. s-a asigurat numai ca bb al ei sa fie sanatos. dupa nastere si-a revenit si arata super.
nicoleta luciu s-a ingrasat 40 kg si acum arata la fel de bine.
daca esti predispus spre astfel de modificari in timpul sarcinii, nu cred ca e momentul in care sa intervii.
h. 15+
multumesc lui DD

elenada spune:
Dear Bamby La multi ani si felicitari pentru gemenas. Sa fiti sanatosi cu totii si sa aio sarcina usoara si la termen.
Daria te asteptam cu vesti bune de la eco.
Klu multumesc de lamuriri. Sper sa nu fie nimic grav. Azi mi s-a parut ca simt cerclajul. E clar ca iau razna.
Evy asa cum au zis si fetele relax. Sunt doar vise si atat si sunt ceva des intalnit in sarcina asa ca duca-se cu noaptea.
Bq acusica aduci pe lume cel de-al doilea puiut de austrieci. Nastere usoara si un cavaler sanatos papacios si cuminte sa ai.
Eumada decat sa tii dieta in timpul sarcinii mai bine tii dupa ce nasti. Acum mananca sanatos ai grija de bebe ca e timp si de silueta.
Pupici la toata lumea.
elena +22
Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

eumada spune:
Multumesc fetelor
Culmea e ca mananc sanatos caci eu sunt dintre cele care vomita si acum si nu pot sa mananc decat usor,salate,fructe,branzeturi,iaurt...crereale integrale...fara paine,sau maxim o felie...ca asa am mancat de cand ma stiu..
carne mai rar....la cantar m-am oprit de vreo trei saptamani dar cresc si cresc pe zi ce trece.....si ma gandeam daac nu cumva gresesc undeva in alimentatie,si ii fac rau bebitzei daca iau prea mult.Normal ca nu conteaza decat fata acum ca restu` am timp de silueta dar ma gandeam sa nu-i fac rau daca ma ingras pra tare...eu stiu..aveam trigliceridele si colesterolul cam mari adica trecute putin de limita.Doctoritza mea si doctorul de la iasi au spus ca sunt analize de gravida care face progesteron injectabil,deci ma gandeam si eu...
Mada 19+
Eva-Maria

kineta spune:
SALUTARE ,am venit si eu de la eco,am fost la prof.,totul este f bine,bebelusii au 1240gr si 1200gr,iar colul a mai crescut are 40mm,ceea ce m-a bucurat,deci multumesc lui Dumnezeu totul este bine. VA povesteam pe la 24 de sapt. ca mi-am facut la dr. POP eco -morfofetala,si mi-a spus atunci ca am gradul 2-3 la placente,ceea ce mi-sa parut cam mult.I-am spus lui Marinescu inainte sa-mi faca el ecografia,despre placenta,si el zambind mi-a spus" nu ti-a spus ca ai si necroze?",ceea ce era adevarat ca asa mi-a spus ,ca am 2 mici de necroze la placenta dr,si iarasi a zambit profu si a spus sa stau linistita. IAR la eco,el a spus ca nu le da placentelor mai mult de gr. 1,dar si daca ar fi 2 nu ar fi probleme. KLUvezi daca-ti spune si tie ceva de placente si IR-uri sa nu te ingrijorezi,eu oricum citisem pe net despre fetele care au facut morfologie la POP ,la toate le spunea aceelasi lucru la placente.NU ii contest calitatile profesionale ale lui POP ca daca nu stiam ca e f bun nu mergeam la el,dar are o fixatie cu gr de placenta si Ir-uri. AAA,si rezultatul la Listeria a spus ca este ok,sa nu mai repet nk. SIMA am vazut caruciorul de la Domino mi-a placut si mie ,sti daca este de la 0 luni,sau de la 6 luni? BUN VENIT NOILOR GRAVIDUTE SI SARCINI LA TERMEN!28+

Fragutza spune:
Hello,
Subscriu la vise urate si ca bonus insomniile:)Si barbatu meu empatizeaza cu mine si mai viseaza cateodata ca are sangerari...
So, presupun ca e ceva firesc la femeile insarcinate.
Stiti cumva daca ceaiurile diuretice sunt ok in sarcina? Am inceput sa retin apa, am mainile si picioarele mai tot timpul umflate:(
Va pup,
Raluca

sima1 spune:
Kineta ma bucur foarte tare ca sunteti bine si tu si bebeii tai.Mi s-a spus telefonic ca este de la 0 luni.Da cred ca raman la acesta de la Domino.Mai sunt cateva care imi plac dar sunt mai scumpe.Nu ca nu am bani dar nu merita sa dai pe un carucior foarte multi bani.Parerea mea.
Moniland sa-mi spui si mie tie care iti place si la care ramai sa-l cumperi.Vai sunt atat de nehotarata ca deja am stresat pe toata lumea.
Dear-bambie si Evy 28 vreau sa va felicit in mod special pt gemenasi.Sarcini usoare si la termen 31+

miki-miki spune:
Buna burtici am intrat sa va spun ca am aflat cauza opririi din evolutie a lui bb , am mutatia factorului V Leiden genotip heterozigot
. Acum stiu ca tb sa fac tratament cu heparina la urmatoarea sarcina pt a o putea duce la capat.
Am o intrebare pt voi, mai cunoasteti pe cineva cu ac mutatie si care a facut tratament de stimulare? Vreau sa stiu cam ce tratam mi-ar fi recomadat si dc a luat ceva anticoagulante si pe per stimularii.
Multumesc anticipat pt raspuns!
Miki Anul asta pun de-un pui