Gravidute prin FIV (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eumada, depinde de fiecare organism cu reactioneaza la sarcina. Sunt fete care au pus 6-9 kg si sunt fete care au pus 30kg. Iar daca nu e pb cu kg nu ar trebui sa fiela dimensiuni. Creste bebe!!!!! Si la kg er fi bine sa pui in plus fata de copil, placenta, uter.... 3 kg de grasime/rezerva ca te va ajuta la alaptare. Asa se zice.
Kineta, ooo ce bebelusi mari ai deja .
Miki-Miki, in Austria mi-au dat fraxiparine 1 injectie/zi incepand dupa punctie pana prin sapt 7-8 de sarcina.
Ralu sunt interzise ceaiurile diuretice in timpul sarcinii. Incearca sa bei mai multa apa. Se pare ca organismul tau e predispus la retentia de apa.
Sima, inca nu am gasit caruciorul care sa fie ok. Si asa ma enerveaza ca niciunul nu indeplineste toate cerintele. Si nu vreau sa fie foarte scump/sofisticat/modern ca sunt paranoica si ma vede lumea cu un super carucior si-mi fura copii ca zice ca sunt plina de bani

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Kineta ce bebelusi mari ai. sa fie sanatosi iar tu sa ai o sarcina fara probleme si o nastere usoara. Felicitari.

Eumada eu am crescut chiar in ciuda celor 5 kg pierdute. e normal sa cresti ca doar nu esti numai tu. Creste bebe. Stai linistita. Voi sa fiti sanatosi.

Raluca bea multe lichide si evita sa mananci sarat poate ajuta. Pupici la bebe.

Frumos caruciorul de la Domino. Singurul inconvenient e acela ca are 20 de kg si e mult. Sotul zicea si de caruciorul nostru ca e greu desi are 11,5 kg. Inainte sa il cumpar pe cel de la Cosatto ma batea gandul sa il cumpar pe cel de la Domino.

Miki ma bucur ca ai descoperit cauza pierderii de sarcina. Iti doresc multa bafta si sa te intorci cat mai repede la odisee si de data asta sa fie timp de 9 luni.

elena +22
Burtica mea la 20 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Sima, dar de acesta ce zici? http://www.mothercare.com/dp/B00116QM54/ref=pd_cmp_a_img/280-0321443-1476526?%5Fencoding=UTF8&mcb=core

Elena, nu-i faci o poza caruciorului tau fara huse cu si fara copertina? Ca sa-mi dau seama cat de mare e.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Moni ai facut fraxiparina in ce concentratie? Eu am citit ca ai voie sa o faci numai dupa ce se vede sacul gestational dar vad ca austriecii sunt mai destepti .
Elena merci pt urari.

Miki Anul asta pun de-un pui ( sau doi )

Mergi la inceput

Miki, asta http://www.gsk.com.hk/files/products/prescription/images/fraxiparine_0.3ml.gif

Si de destepti ce sunt austriecii mi-au dat dupa ET si 1 tb de progynova/zi.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

kineta, multam de avertizare in ceea ce-l priveste pe Pop...am citit si eu despre fixatiile lui cu placenta si IR-urile ... dar asta e, vom vedea. La 12 saptamani am facut morfo la Iosup (elevul lui Pop) care se pare ca are aceleasi fixatii...

miki, ma bucur ca ai aflat care a fost cauza esecului tau... acum stii exact ce ai de facut si va fi mult mai bine, ai sa vezi.

Felicitari noilor gravidute, sarcini usoare si la termen !!!

Klu 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Am intrat si eu sa pup burticile si sa urez bun venit proaspetei burtici, chiar de 2 bebelusi
Si eu sunt mai bine, adica sangerarile sunt din ce in ce mai rare, Doamne ajuta, iar greata nu mai este asa de intensa, ca o curiozitate la mine nu dimineata este problema, ma apuca dupa pranz si ma tine pana cand adorm.Am insomnii, am vise urate, insa refuz sa ma gandesc la ele.
Fetelor dr. mea deja m-a pus sa ma programez ptr. morfofetala, mi se pare asa departe, insa am facut programarea, dar surpriza la dr. Pop nu am gasit in intervalul indicat decat dupa 2 zile, adica in 17.07.09, Doamne cat maii este pana atunci. Am citit ca sunt fete care au facut cu el, va rog ma lamuriti si pe mine, unde este locatia clinicii, preturi, etc.
Am recoltat si sange ptr. analizele de tim. 1 (unele cu plata la Medlife, altele gratuite) astept rezultatele.
Raluca si eu stiu ca nu toate ceaiurile sunt permise in sarcina, asa ca mai bine incerci sa reduci sarea, care este de multe ori vinovata de retinerea de apa
Betty te-a chemat prof. la control? este in tara in per. 05.04-07.04
Va pup si sa dea DD sa vorbim numai de cumparaturi ptr. bb-ii nostrii, dspre lucruri frumoase si nu despre probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

many_bani ne bucuram ca ti-ai revenit si ca esti mai bine. Sa speram ca tot raul atrecut si de-acum iti va fi numai bine, lucru ce-l doresc tuturor fetelor.

Elena mi-a placut f mult ce ti-ai pus tu la semnatura apropo de calculul sarcinii si as vrea sa incerc si eu. Dar nu prea stiu cum se face cand copiezi datele in semnatura. Poti sa-mi dai si mie un pm sa-mi explici, te rog?

pishko 9+

<script type="text/javascript" src="http://cdn.widgetserver.com/syndication/subscriber/InsertWidget.js"></script><script>if (WIDGETBOX) WIDGETBOX.renderWidget('45ec4a11-13cf-4d7e-925f-a07960df8005');</script><noscript>Get the <a href="http://www.widgetbox.com/widget/baby-ticker">Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker</a> widget and many other <a href="http://www.widgetbox.com/">great free widgets</a> at <a href="http://www.widgetbox.com">Widgetbox</a>!</noscript>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

Multumesc pentru raspunsuri, cred intr-adevar ca am predispozitie pentru retentia de apa ca sarat nu mananc si beau cel putin 2 l de apa zilnic.

Many, ti-au spus de ce ai sangerari? Acum esti in medical?

Eu as vrea sa ajung saptamana viitoare la dr Rotaru sa vad daca unguroaica mea blonda e ok cu faptul ca am reluat serviciul. Pana acum sunt ok, energica, pare totul in regula.

Girls, la cate saptamani ati simtit miscarile? Eu sunt in sapt 18 si pana acum n-am simtit niciun fluturas:)

Va pup,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Moniland sunt ok ,sunt dragute dar pt trauarele din Romania eu zic ca rotile sunt cam mici.Eu 80 % ramane sa fac comanda pt cel de la Domino.

Fetelor de maine iar ma internez pt ca la 31 de saptamani o fetita arata ecografic de 32 si cealalta a ramas la 29,si urmeaza a treia perfuzie cu dexa.

Va doresc multa sanatate voua si bebicilor vostri.Va pup pe toate.

31+

Mergi la inceput