Incestul in Romania
Raspunsuri - Pagina 7
ladyJ spune:
Mey Rufus, noi pe subiecte de genul asta suntem ca mutu cu surdu
Nu te-am acuzat ca ai fi nazist am zis doar ca exprimarea aia au folosit-o si nazistii in acelasi context..sa-ti spun pe scurt de ce.
Ce inseamna ´´a perpetua´´?
Inseamna a continua, a trasmite (din generatie in generatie)a face sa dureze, a dura constant.
De aici si legatura cu nazistii, ei vroiau ´´sa dureze, sa se transmita mai departe, sa continue´´ rasa ariana.FARA altceva.Fara bolnavi. fara gay. Fara alte natii, inchise la culoare.
De aceia spun ca exprimarea ´´perpetuarea speciei umane sanatoase´´ este nefericita.Suna asa..a control, a eugenie.(mai ales ca e vorba de oameni, de inmultire)De aici as trage concluzia ca cei bolnavi de exemplu nu au voie sa faca copii...deci e grav sa ne exprimam asa.Sau, femeile insarcinate cu copii cu probleme ar trebui sa avorteze...ca sa ´´perpetuam specia sanatoasa´´..INTELEGI? Pur si simplu nu poti spune asta..
Gata, nu mai zic nimic ca nici nu mai stiu cum sa-ti explic si ma incurc in cuvinte.Sunt si racita...
DA, eu am inteles la ce te refereai,(doar de aceia discut acum pe tema asta) dar intelege-ma si tu ca exprimarea aia nu e buna..please?
Scrisesem un post..pe la pagina 4-5, in care spuneam ca legea asta nu e buna in RO pentru ca este inaplicabila.
In primul rand, va naste abuzuri grave, in al doilea rand, nu cred ca statul roman e pregatit sa faca fata unor eventuale probleme( de amploare) de sanatate fizica si psihica rezultate din incest, rata copiilor abandonati va creste, probabil din cauza bolii, si nu in ultimul rand, societatea romaneasca nu e pregatita sa faca fata familiilor..incestuoase(asta e paradox, desi cazuri sunt multe, sunt tinute sub plapuma...)
In rest, ma bucur sincer ca nu traim vremuri ´´eugenice´´ si statul sta in banca lui cand e vorba de inmultire..a speciei.Dar ar trebui luate serios in calcul toate posibilele probleme care vor aparea in urma acestei legi,cu incestul, in Romania de azi.
Nu ma deranjeaza comparatia ta cu animalele ai dreptate, puii incestuosi au mari probleme de sanatate si de randament, comportament.
Si eu stiam varinata incestului la curtile regale..aceiasi tampenie..pastrarea sangelui albastru pur..
Incestul e o boala,efectiv nu e normal, mania controlului la fel.
MissParker spune:
Cineva intreba de Fritzl, daca a fost condamnat SI pentru incest. Evident. Detalii www.zeit.de/online/2009/13/fritz-urteil-feature" target="_blank">AICI. Pentru cei care nu stiu germana, in text "Blutschande" inseamna incest.
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker Cineva intreba de Fritzl, daca a fost condamnat SI pentru incest. Evident. Detalii www.zeit.de/online/2009/13/fritz-urteil-feature" target="_blank">AICI. Pentru cei care nu stiu germana, in text "Blutschande" inseamna incest. Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David |
Mersi mult, MissParker
Nemteasca mea e vai mama ei, dar oarecum am reusit sa buchisesc articolul.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Gata, nu mai zic nimic ca nici nu mai stiu cum sa-ti explic si ma incurc in cuvinte.Sunt si racita... |
Nici eu nu stiu cum sa-ti explic ca n-am zis nimic din ce spui tu ca am zis. Si mie cred ca mi se trage de la raceala. Nu a ta, a mea!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008