Buna mamici,
O sa mergem si la medic, dar as vrea sa stiu si din experienta voastra, s-a intamplat sa aiba copilul bubite rosii numai pe picioare ? Ieri dimineata avea 3, seara erau mai multe, vreo 7, rosii si iesite in relief,dar fara lichid.nu-l mananca, nu-l vad scarpinandu-se. Azi sunt deja mai multe, au inceput sa se mareasca si parca au un pic de lichid in centru., Nu se vede nici un punct, deci am exclus intepatura de insecte ( duminica a alergat putin in iarba din parc), in plus doarme cumine si as fi simtit si eu daca era vreun intrus in pat.
am vb la telefon cu 2 medici, unul cica ar fi alergie (alimentara sau de la haine) celelalt nu se pronunta pana nu-l vede. Din motive obiective n-am ajuns pana acum la el, cred ca mergem spre seara sau maine.
n-am schimbat detergentul de haine.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Papanashule,
Bia a avut ceva de genul asta (bubite numai pe picioare, rosii, fara lichid, din loc in loc - deci nu pete, ca niste piscaturi de tantar) anul trecut la aproape 2 ani. Pana la urma a fost o alergie alimentara, insa am trecut prin multe palpitatii pana la diagnosticul asta (pentru ca ea mai avea o problema fix in perioada asta).
Trebuie neaparat sa il vada medicul pentru ca sunt tot felul de boli uritzele care pot debuta asa, insa sunt sigura ca o fi ceva de la mancare...
Daca poarta dres si nu este din bumbac, ar putea fi alergie la sintetic.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas