Clopotei de ian-feb 2008 (202)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui godzila

Ah, am uitat sa va spun...cred ca am "pascut" o varicela.
Cam de vre-o sapt i-au aparut intai lui Vlad si apoi Iuliei niste bubite...nu multe, in special pe picioare...eu m-am gandit ca i-a ciupit ceva (ori puric ori paianjan...ca asa e cand stai la casa pe pamant...o groaza de ganganii si animale misuna pe langa tine) si am tratat cu indiferentza...ieri imi spune directoarea de la gradi Iuliei ca e posibil sa fi facut varicela caci se scarpina rau si sunt cazuri in gradi. In fine azi o duc pe Iulia la dr sa imi confirme. Nu stiu ce forma o fi dar vad ca nu a facut febra...sunt insa raciti cu muci...offf parca nu se scot afara, parca se tine regim...habar nu am...i-am scos la greu sapt asta, regim ioc si sunt asa de vre-o saptamana...ma ajuta cineva cu vre-o parere?

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

www.psihologiafamiliei.ro
POZE

Bubitele de varicela ( varsat de vant) nu prea ai cum sa le confunzi cu urticarie/ muscaturi.
Sunt fistule ( basici) pline cu un lichid la inceput tulbure, apoi clar, se sparg si se formeaza cojitele. Esti contagios pana scapi de toate cojitele. Se desfasoara in valuri , in toate stadiile.
Poti sa faci sau sa nu faci febra.
Nu prea necesita regim.
Bogdan mi-a facut doar 4 astfel de bubite , fara alte simptome dar el era vaccinat de un an si jumatate contra varicelei. Insa la o epidemie puternica in gradinita a prins si el. Cea mai usoara manifestare din toata gradinita a avut-o el.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Avem si noi cateva poze noi la semnatura...si imediat si 4 filmulete pentru cine are timp si chef...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Avem si noi cateva poze noi la semnatura...si imediat si 4 filmulete pentru cine are timp si chef...

POZE
Video
Ma fac mare

Am vazut si pozicile si filmuletele cu broscuta balacioasa.Ce lunga e Biancuta, ce inaltime are?
E o scumpa cum zice ea bebe si cum se balaceste.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Ramo...
Nu stiu ce inaltime are,la 12 luni avea 82 cm acuma nu stiu ca nu sta s-o masor...a si video alea erau mai de mult acuma descarc altele,dar netu meu merge ca...

POZE-New
Video-New
Ma fac mare

Mergi la inceput

85 are acum Ramo...

POZE-New
Video-New
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Am vazut filmuletzele Lalei 20

Am fost la dr...zice ca nu e varicela...bubitzele lor nu seamana...insa sigur Iulia are ceva...probabil o alergie ... mai bine era varicela (offf, ta-su i-a dat macrou afumat...mereu avem pe tema asta).

LalaD uite-le in poze http://picasaweb.google.com/veronica.iva55/Bubite#

Ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Am vazut si eu poze cu o lunganita care face baie cuminte in cadita si papa singura seara bibe, Lala sa-ti traiasca fata ca e desteapta si frumoasa ca mami ei!

Gatta, sper ca mai primesti cu intarziere urari de La Multi Ani cu sanatate si fericire pentru tine si Saratel si tati, bineinteles. Am aflat ca ai petrecut frumos si ma bucur, un astfel de moment ne incarca bateriile si ne reda optimismul, macar pe termen scurt.

Codruta, bine ai venit!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia82

Hai sa va mai spun o faza,ca apoi imi iau zboru.
Vine Iris la mine la calculator,imi ia telefonu si pleaca cu el prin camera.O vad la un momentdat ca lucreaza ceva la scaunul ei de masa dar fara telefon la ea.Ii spun sa-mi aduca telefonu,ea vine spre mine cu mana goala.Ii spun din nou de telefon,ea iar face cativa pasi tot cu mana goala.I-l cer pt a treia oara,la care Iris vine direct la mine si se bate pe piept....telefonul era la ea in bluzita ...

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

mami Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Multumesc pentru primirea calduroasa. O sa incerc sa pun si niste poze, sa vad daca reusesc.
Sper ca se vad.
http://community.webshots.com/user/codrutaa
Deocamdata sunt incepatoare in ale forumitului deci scuzati eventualele nereusite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

85 are acum Ramo...

POZE-New
Video-New
Ma fac mare

Uau, inseamna ca nu mi s-a parut, chiar e lunguta.
Am vazut si video-rile noi cum socializeaza cu tati.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput