*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (232)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

felicitari davidutu! si pentru mami lui davidutu ca are asa copil cuminte si talentat!

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gecko, noapte buna! Sssstt, liniste, hai ca tastez usor!

Somnorica, eu am pentru Rebe un Graco foarte fain si tot degeaba ca nu o atrage. I-am schimbat 4 carucioare pana acum! Pot sa-i iau eu si mama carucioarelor si fie-mea tot nu sta in el!

Adela, multa sanatate!

Naty, mult succes azi , poate scapati de kineto, Doamne ajuta! Va tin pumnii!

Adriana, eu tocmai am cantarit-o mai devreme pe Rebe, are 8,700!!! Acus' facem si noi 9 kile! pe la vreun an jumate!

Luny, bravo pentru mandarina intreaga a lui Muffa, e baiat mare! A mea face in continuare figuri la fructe!

Nu mai stiu ce voiam sa zic, am neuronu' obosit rau! Ma duc sa-l mai sacai pe randunoi la telefon sa vina mai repede acasa!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

inca o zvacnire...ca ma gandeam la Iulia...sa mearga bine evaluarea la neurolog

si iar cu buda, musai, musai trebuie sa schimb deodorantul de toaleta (care cu iertaciune Naty iti zic ca e mov si de aia mi-am adus aminte) ca pe langa ca ii place lui Patrick sa tot troncane capacele alea de toaleta, un motiv in plus de a isi baga nasul acolo e sa puna el mana pe cutiuta aia colorata. Trebuie sa iau un deodorant din ala ce se pune in rezervor.

si gata...zvacnirile s-au terminat...ma indrept catre barlog...Doamne da o noapte usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

zvacnesc...deci nu dorm...

bubuuuuuuuu, plissss, lasa scris pt dimineata...cu ce ung tava la pandispanul ala cu portocale? Ca mai am 3 saptamani sa invat sa fac tort pentru ziua copchilului...ah da, si ti-oi mai bazai eu ca nu pricep nicicum cum se taie blatul ala la masina...ca e poza tare mica.

si acum chiar ma duc...saru'mana clau si tie o seara mai usoara...si sa iti primesti binemeritata relaxare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Ccris, pai nici eu nu mai inchid usa ca, am zis, zbiara si bate in ea, dra ideea e ca daca o las deschisa (chiar intredeschisa, chiar daca ea are in momentul ala o preocupare majora cu vreo jucarie) imediat vine la baie dupa mine Si direct se catara pe mine in timp ce eu

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Pot sa stau linistita deocamdata, abia a prins gustul mersului de-a busilea si altele sunt punctele de atractie.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

si cateva poze cu andru...

http://www.onetruemedia.com/shared?p=85876b8e3c80ea01cbef3a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Scump tare Andru tau!
Nu stiu cand m-oi invrednici sa fac si eu un montaj cu pozele Andreei.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

fetelor care i-au urat succes lui David al meu!Nu am putut sa ma duc si eu cu el,ca nu aveam cu cine sa il las pe Sam,care acum face nani!
Astept telefonul cu sufletul la gura

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Doamne ajuta!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui somnorica

Nu mai stiu cine cauta carucior sport. Eu am Hauk, insa nu sunt foarte multumita de el. Robiloi se cam scurge din el, iar referintele de pe net nu sunt tocmai pozitive. Pentru Romania as recomanda acest model http://www.quinny.de/quinny/productdetail.aspx?id=23 . Il vad destul de des pe strada, si nu numai la copii mici. Are o problema: NU are cos pentru cumparaturi, insa se poate cumpara.
Am mai gasit asa ceva http://www.dooyoo.de/kinderwagen/babywelt-moon-fit/ ,sau asa ceva http://www.kinderwagen-land.de/products/Sportwagen/BabyActive-Smarti-green.html. Acestea din urma vor sa copieze modelul quinny.
Ramo, sti ca ai un super copilas, asa-i?
Adela, si noi am avut o perioada de o luna in care a refuzat aproape total mancarea solida. Am asteptat sa ii treaca, si acuma mananca iar frumos.
Simo, tin si eu pumnii.
Va sarut.

Robi

Somnorica, , eu intrebam de carucior sport, multam de linkuri, s-au salvat.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Gecko, , mersi pentru raspunsuri.
Asa e, m-am chinuit s-o am pe Andreea, pana am dat de dr. Tutunaru. Eu mizam tot pe el si la bebe 2.
Cat despre alaptat, se pare ca nu vrea sa renunte asa usor la tzitzi, nici n-as vrea s-o fortez, dar nici pan' la 2 ani n-as lasa-o.

Scuze ca trimit asa mesajele, dar nu vreau sa le mai pierd.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Meey, m-au invadat furnicile, cum scap de ele?

POZELE MELE

Mergi la inceput